Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Raquel od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great
Nice staff
Recenzirano 22 svibnja 2016

Patrick od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Awesome
Amazing resort
Recenzirano 22 svibnja 2016

Ma od Filipini
Par
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Recenzirano 21 svibnja 2016

Christopher od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Recenzirano 20 svibnja 2016

Irish od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Recenzirano 19 svibnja 2016

gerelean od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Recenzirano 16 svibnja 2016

naoki od Filipini
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Recenzirano 05 svibnja 2016

John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Recenzirano 04 svibnja 2016

Silvia od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Recenzirano 02 svibnja 2016

oliver od Njemačka
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Recenzirano 01 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: