Dobro 7,3
na temelju 1219 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1219recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

jonathan od Indonezija
Grupa
POP! Room
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
I love the girl at receptionist , she's served me well, answering my questions kindly. I gave 5 stars
Recenzirano 28 kolovoza 2016

NUR od Malezija
Par
Minimum 2 nights Double Room
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Parawee od Tajland
Grupa
POP! Room
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice!
All good
Recenzirano 20 kolovoza 2016

Alfius od Indonezija
Par
POP! Room
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Eliza od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
POP! Room
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Recenzirano 06 kolovoza 2016

audio od Indonezija
Solo putnik
Minimum 2 nights Double Room
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Recenzirano 01 kolovoza 2016

ARI od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Minimum 2 nights Double Room
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Recenzirano 31 srpnja 2016

Danny od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
POP! Room
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Recenzirano 29 srpnja 2016

Abdul od Australija
Solo putnik
POP! Room
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Recenzirano 18 srpnja 2016

hudiaratama od Indonezija
Par
POP! Room
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Recenzirano 11 srpnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: