Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 139recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Herwan od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
smart hotel
comfort, clean and nice place
You will never feel homesick
Recenzirano 12 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Herwan od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
comfortable place to stay
nice staff, clean room and comfort.
Stay at praja feel like home
Recenzirano 12 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Willy od Indonezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u listopad, 2014
The quiet hotel in downtown Denpasar
I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
Recenzirano 07 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Felix od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Good and modern room, good value for the money
Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.
Recenzirano 25 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Judith od Australija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Amazing value for your dollars
Position, cleanliness , breakfast.
To stay at the hotel is amazing value for money, loverly friendly staff, cleanliness of the hotel and not to mention the variation of the breaky menu.... Will definately rebook.
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Iwan od Indonezija
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Perfect
Could easily write more than three things
Perfect
Recenzirano 10 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Iwan od Indonezija
Par
Deluxe
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2014
Best for the price
Clean, friendly staffs, reasonable price
Hard to find anything better
Recenzirano 10 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Iwan od Indonezija
Par
Deluxe
Boravili ste 13 noći u kolovoz, 2014
Can not be better for the price
Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
Very satisfying but need a fridge
Recenzirano 10 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruth od Nizozemska
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Spacious rooms, good location
Spacious rooms, good location and great facilities
Our stay was great. The rooms are spacious and have all the the facilities. The location is great near everything I want to be. The staff is very friendly.
Recenzirano 26 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruth od Nizozemska
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Spacious rooms at reasonable prices
Great location, spacious clean rooms with all facilities and friendly staff.
Perfect
Recenzirano 25 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: