Vrlo dobro 7,7
na temelju 40 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 40recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 10,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Raquel od Španjolska
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u listopad, 2011
Great location, ok rooms but a bit noisy
Super central in the old quartier of Hanoi, close to all tourist attractions
We had 4 nights in this hotel. The room was clean and spacious, but had no window. The bathroom was good, but it was not possible to fill up the bathtub. Breakfast was average/boring. It got very noisy in the night with Vietnamese guests shouting when going to bed and the same in the morning. Maybe we were just unlucky with the other people staying there. People working at the hotel were nice and helpful.
Recenzirano 03 studenog 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ben od Australija
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2011
Decent hotel though poor service
Central location
Staff were a little pushy regarding tours and extra nights accomodation. Were also unhelpful when it came to internet and had problems with hot water. Hotel was clean though and close to the few sights in Hanoi!
Recenzirano 16 srpnja 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sina od Njemačka
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Sehr gute Lage, Zimmer sauber und ok
Lage, Lage, Lage
Das Personal war freundlich und wir bekamen trotz früher Ankunft sofort ein Zimmer. Das Hotel bietet viele Lesitungen an, welche man aber selber aus dem Personal quetschen muss. Die Reise in die Halong Bucht würden wir dort nicht buchen, da es auf ein überfülltes Touriboot geht. Sonst alles gut!
Recenzirano 12 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kirsten od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Toller Aufenthalt
Ruhige Seitenstraße in zentraler Lage. Faire Preise. Engagierte Mitarbeiter
Ein netter Aufenthalt. Leider hatten wir erst ein Zimmer ohne richtiges Fenster. Hierfür waren 30 Dollar eindeutig zu viel. Wir konnten dann jedoch in die dritte Etage umziehen. Hier hatten wir für etwas mehr Geld ein großes Zimmer mit Balkon. Das war super. Die Mitarbeiter sind sehr nett und total bemüht. Die Lage ist sehr zentral. Insgesamt ein super Hotel.
Recenzirano 10 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

guenter od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
günstig gelegen
lage
das hotel liegt sehr praktisch in alt hanoi, man kann viel zu fuss unternehmen. das personal war hilfreich bei der besorgung von bahnfahrkarten, und ausflugspaketen. die zimmer sind praktisch eingerichtet. nicht zu komfortabel, wir hatten deluxe gebucht. mit balkon, den wir aber wegen der niedrigen themperaturen nicht nutzen konnten. leider war auch keine heizung möglich, bei ca 12-15 grad nicht sehr angenehm.
Recenzirano 04 veljače 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stefanie od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2012
Freundlicher Service, Hotel ok
Lage
Lage ist echt super, in Mitten der schönen Altstadt Hanoi. Allerdings hatten wir ein Deluxe Zimmer gebucht, aber nur ein Standardzimmer bekommen. Das Personal behauptete, dass alle Zimmer gleich aussehen. Da wir einen 3-Tages-Ausflug gebucht hateten, haben wir nun auch nicht länger mit dem Personal "rumgestritten" und es eben so hingenommen. Im Großen und Ganzen war das aber nicht in Ordnung. Hotel verfügt auch über keinen Aufzug, wenn man bis in den 4. Stock muss kann das ganz schön anstrengend sein. Die Sauberkeit lässt zu wünschen übrig. PC im Zimmer war super. Aussicht nicht wirklich vorhanden. Frühstück war gut.
Recenzirano 13 kolovoza 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CARMEN od Peru
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Sin ascensor!
La recepción son muy amables, limpieza,desayuno correcto
Todo muy bien , el único inconveniente es que no tiene ascensor, pero los de recepción te ayudan a llevar y bajar las maletas. Yo volvería aca.
Recenzirano 08 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

marie od Francuska
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
prince hotel to tich hanoi
gentillesse du personnel, emplacement, rapport qualité prix
parfaitement comme d'habitude
Recenzirano 26 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Simon od Francuska
Solo putnik
Standard
Boravili ste 6 noći u rujan, 2014
Très positive
Personnels sympatiques, chambres propres
Recenzirano 02 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Adeline od Francuska
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Hotel central et bien tenu
Localisation, disponibilité, taille des chambres
Le Prince hotel est idéalement situé, en plein cœur du quartier historique. Les chambres sont grandes et confortables, plutôt cleans et le personnel a été serviable. Nous y avons dormi une nuit puis leur avons laissé nos sacs a dos pendant 5 jours (le temps d'une petite escapade dans les environs de Hanoi) sans soucis ni frais, avant d'y séjourner 2 nuits de plus. Nous recommandons cet hotel.
Recenzirano 28 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: