Fantastično 8,2
na temelju 2824 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2824recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Massimo od Italija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
It's a Pullman... but is not a Pullman
Pullman Hotel is renewed to be a great 5 star chain, here in Kuching they hardly arrive to 4 in my opinion. Room was shaggy and food at breakfast was not good. Not a great experience even for just a one night
Recenzirano 13 svibnja 2016

Ervinna od Malezija
Solo putnici
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Overall review
1) Location is good but the mall is very disappointed 2) facilities - gym spa and swimming pool- open too late and close too earlier. Suggestion is from others hotel majority open in the morning at 6am and until late night 10pm and some is 24 hours. 3) front counter staff- soo far quite good but due to some matter request, very hush and no negotiable.. Wish to have more flexible and be good listener. 4) value of money - due to the shopping mall disappointment, the value of the hotel price is not reasonable for the value.
Recenzirano 13 svibnja 2016

Ailen od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Location
Comfort & Convenient
Recenzirano 07 svibnja 2016

Piotr od Poljska
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
in reality it is max 3 star hotel
rooms very basic, quite far away from everywhere. Not a really exciting place if u want to stay longer, Will not stay their again.
Recenzirano 05 svibnja 2016

Lee od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good Business Hotel in Kuching
Pullman Kuching is my first choice for my Kuching trip
Recenzirano 05 svibnja 2016

Cheah od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Huge room, good location, comfy bed
Given a huge room with ample amenities - yoga mat & dumbbells too! Ironically, there's no 'do not disturb' sign, pen nor any power point near the bed side. Staff are friendly & service is acceptable. Good location - walking distance to the waterfront & restaurants. Cat City Holidays has a counter at the lobby (9am to 6pm) so it's pretty convenient. We arranged for a half day tour to the caves for next day on the day we arrived. Breakfast is included but there's nothing impressive. Save the calories for local fare outside the hotel.
Recenzirano 03 svibnja 2016

noraini od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
KO
NOT RECOMENDED
Recenzirano 03 svibnja 2016

noraini od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
KO
NOT RECOMENDED
Recenzirano 03 svibnja 2016

lim od Malezija
Parovi
Deluxe twin soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
nice
Nice view, clean room 1405, hard-working room service, nice pool n facilitiees. 1 thing weird, I walked out fr swimming pool to lift in wet swimming attire n wrapped in towel, meanwhile people fr conference room were having refreshment! So embarrassing
Recenzirano 29 travnja 2016

Poh od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good location
One of the best in Kuching, but price is too high.
Recenzirano 27 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: