Fantastično 8,2
na temelju 2822 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2822recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

SOONG od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Strategic Location
Overall the hotel location, environment are good for leisure or business.
Recenzirano 24 travnja 2016

Roland od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Good location.....big and cosy room
Walking distance to most of the places we want to go....local cafe, restaurants, waterfront, old town......will stay here when we visit Kuching again
Recenzirano 20 travnja 2016

Mei od Singapur
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Good location
It is convenient located next to a shopping mall. So convenient that the basement is directly link to the mall. You can walk over easily for a meal or drinks. Location wise it is located up on a hill and easily accessible to all the other small restaurants in the small town of Kuching
Recenzirano 18 travnja 2016

Lou od Singapur
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Excellent experience
Checked out early morning at 4.30am. No compromise in service and all done within 3 minutes.
Recenzirano 18 travnja 2016

muhammad od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Like 3 star
Disappointed.. It is Pullman not any cheap brand .. I could see yellowish marks on lobby ceiling, patched up painted .. Small room size. Didn't had dentist kit .. I had to call , then later I couldn't find disposal slippers .. Had to call again housekeeping to send .. No airport shatter.. Breakfast was one cold ..
Recenzirano 16 travnja 2016

Kai od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Short stay
nice view
Recenzirano 11 travnja 2016

STEPHEN od Malezija
Grupe
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Services and food at restaurant
Services and food at restaurant need some improvement
Recenzirano 09 travnja 2016

CHUNG od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Recenzirano 04 travnja 2016

CHUNG od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Recenzirano 04 travnja 2016

Jonathan od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Jojo & Jon
Took nearly 30 minutes to check in, as staff couldn't locate my reservation. Similar to last time. Bedroom dirty on arrival: needed cleaning. Last time I stayed masseuse injured my neck. Took nearly a year to recover & expensive physio. We were promised a free massage on our next visit, to compensate, but this promise was not honoured. Pool unavailable. Bar expensive.
Recenzirano 03 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: