Fantastično 8,2
na temelju 2823 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2823recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

CHUNG od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Recenzirano 04 travnja 2016

Jonathan od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Jojo & Jon
Took nearly 30 minutes to check in, as staff couldn't locate my reservation. Similar to last time. Bedroom dirty on arrival: needed cleaning. Last time I stayed masseuse injured my neck. Took nearly a year to recover & expensive physio. We were promised a free massage on our next visit, to compensate, but this promise was not honoured. Pool unavailable. Bar expensive.
Recenzirano 03 travnja 2016

Jonathan od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe King soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Jojo & Jon
As during my last visit, staff at reception very inefficient. Took nearly half an hour to find our reservation. Although we were promised a free massage after our last visit, when I received a neck injury, which took nearly a year to cure; this promise was not honoured. Probably wise anyway, as neither of us wanted to suffer any further injury. Bed was very comfortable, but room was dirty and needed cleaning when we arrived. Therefore 8.2 too generous. Maybe 7.2.
Recenzirano 03 travnja 2016

Eu od Malezija
Grupe
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Very clean & comfortable
The only downside of this stay is the location, quite a distance from city center
Recenzirano 02 travnja 2016

Muzaffar od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
As good as it gets
Everything is done well and I don't think you will find a better hotel in Kuching. Price might be high end for Kuching but in the big picture cheap. View and location is excellent but the shopping centre ne the door is nearly death.
Recenzirano 31 ožujka 2016

Qingwen od Singapur
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Not very good for service and room
Location,the lobby
The TV is not working and I had waited at the lobby for 1500hrs to 1600hrs.i sitting at the cafe waiting and by 1600hrs I was not informed that the room is ready.
Recenzirano 30 ožujka 2016

Lee od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
a good hotel in Kuching
clean, good location, comfortable bed
Pullman Kuching is always a recommended Hotel in Kuching
Recenzirano 29 ožujka 2016

Lee od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
A good hotel in Kuching
good room, clean and good location
Pullman Kuching is always my first choice
Recenzirano 29 ožujka 2016

Siang od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Good Centrally Located Hotel
Among all the Pullman (Accor) chain this is one of the most affordable. The down side is that the Mall downstairs is a bit run down, Breakfast is expensive and not tasty at all (the sarawak kolok mee taste like instant noodle indo mee).
Recenzirano 28 ožujka 2016

chi od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
best hotel
best
Recenzirano 28 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: