Fantastično 8,2
na temelju 2817 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2817recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Hiew od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
business traveller
value of money, comfortable and location
Good. Appreciated if the hotel can provide complete toothbrush, toothpaste & etc just like 5 star should have
Recenzirano 16 prosinca 2015

Hendera od Indonezija
Par
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
dirty bathroom and hotel
Spacious room. Nice staff. Strategic location.
The room was spacious enough. But the bathroom was dirty and stink. Smells of urine. the public toilet in fitness centre were even worse. No tissue paper and no water out from the shower head!
Recenzirano 15 prosinca 2015

TAN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
The housekeeping has much room to improve.
The food in the Chinese restaurant was commendable. The
We were a family of 10 and booked 4 days in Pullmen. Upon entering my room, I found used toiletries container left in the shower room. During one of the day's stayed, one of the rooms was not made. There were days the Beverage bar and even drinking wateri was not consistently replenished on daily basis. Even the electrical jug in my room was not working properly. Overall, it was been a below average experience for us.
Recenzirano 15 prosinca 2015

TAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Hotel Good location
good, clean and comfortable
Overall were good, only the wifi in the room. Since everywhere is free wifi, just don't understand why must log in with password when in the room?
Recenzirano 14 prosinca 2015

CHEW od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Enjoyable Stay
Chic Upbeat Modern
Recenzirano 14 prosinca 2015

Chong od Malezija
Par
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Good for holiday
location, service and food
Good location with enough of restaurants around the place
Recenzirano 14 prosinca 2015

Paulina od Malezija
Solo putnik
Deluxe King soba
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Leisure Trip
The comfort of the bed is great, location is good and the food choices for breakfast
I used to have good experience whenever I stayed in this hotel. But this round, a bit unhappy with the check in experience, did not practice first come first serve. Instead, who can get their attention will get served. Housekeeping also not consistent the level of services.
Recenzirano 10 prosinca 2015

Salinawati od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
pleasant stay
good location, nice hotel, comfortable bed
pleasant stay
Recenzirano 10 prosinca 2015

Salina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
convenient location
the bed and bathroom
Pleasant
Recenzirano 10 prosinca 2015

KAI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Recommended for family travelling
Very good environment and good view. Everything you got in the room like hair dryer, iron, safety box, and cloths hanger. Hotel around got shopping mall and store.
Enjoy and relax, would come and stay again.
Recenzirano 09 prosinca 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: