Fantastično 8,2
na temelju 2819 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2819recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Poh od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Value for money
Loaction, breakfast, friendly staff
Recenzirano 15 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

zulkefli od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Spacious Room
Spacious Room, Location , Facalities
Fast check-in & check-out at the counter. There are shopping mall (The hills) attached with the hotel and the location is nearby restaurant and the river.
Recenzirano 15 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Douglas od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Deluxe twin soba
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2015
Pullman Kuching
The hotel oozed class, the facilities were excellent, and the staff could not have made you feel more welcome.
Absolutely brilliant!
Recenzirano 14 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jacobus od Nizozemska
Par
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
5 Star delivery
Location, Roomquality and Facilities
We had a weekend at the hotel and it has a great location with easy access to the city centre. The rooms are very comfortable with good amenities, the hotel offers a very good pool and a well equipped gym.
Recenzirano 13 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Poslovni putnik
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Excellent location
Location, Ambience and Staff
Excellent! Our room was clean, the buffet spread sumptious and the band at the lounge area at night entertaining. It was easy to travel around from there. Good value for money also.
Recenzirano 13 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leow od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
The hotel maintenance was not done properly
Quality of furniture and spaces
It was great just less friendly staff
Recenzirano 12 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suwinder od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good location
Room size
Recenzirano 12 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ALEXANDER od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Excellent Hotel
Spaces Room & toilet, excellent breakfast, excellent location
enjoy it value for money. i will definately stay in same hotel in future
Recenzirano 10 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roziana od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
The hotel are not so bad.
1. Staff are being so nice. 2. Food are delicious. 3. There is a gym and swimming but why don't you add in Snooker / Pool. More excited!
Well, Pullman Hotel claimed themself as a 5 star. Fair enough but there is a lot of things need to improved. Base on my experience staying in Pullman; 1. Room are in good condition. But a bit frustrated because when I checked the fridge, there is no snacks or drinks in the fridge. (Some 1 or 2 star provided snacks and drinks) Excluded mineral water ofcourse. 2. Dining in room; no proper setting from the staff. I mean, I've been to other 5 star Hotel and they did a setting in the room with a small trolley for me to eat comfortably. 3. When I put a tag (The room is yours) means please cleaned my room and change everything into new again. Like; the towel, the pyjamas, and top up back my toiletries. Thank you.
Recenzirano 09 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ang od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Good
Hotel condition, staff, transportation
Recenzirano 07 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: