Fantastično 8,2
na temelju 2824 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2824recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

NURHIDAYAH od Malezija
Solo putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good location
Location, room cleanliness, service
Good location in kuching city. Just beside top spot seafood foodcourt. Walking distance to attractions such as waterfront, kedai kek lapis mira di kg gemilang and etc. easy to find food in this area.
Recenzirano 20 lipnja 2015

NURHIDAYAH od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Comfortable stay
Cleanliness, location, service
Comfortable stay for a business traveller like me
Recenzirano 20 lipnja 2015

vinayak od Indija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
great place great food
ambience location and food
good
Recenzirano 17 lipnja 2015

Eek od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Overall, a great stay, nice amenities.
Location, Comfort, Nice Breakfast
A pleasant stay. Room is good, service is ok, location is convenient, very close to the famous seafood place and riverside.
Recenzirano 16 lipnja 2015

Frankie od Malezija
Solo putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good location with cleaned room
Cleaned room, friendly staff and location
Cleaned room with friendly staff but Front Office Staff/Receptionist were so busy due to multiple function during my stay, no one pick up the phone even rang few times,Maintenance staff too busy have no time to adjust my room bathtub hot water temperature which was not hot only warm water. Not to mention room comfort and standard no way to compare with Pullman Putrajaya with same type of room.
Recenzirano 16 lipnja 2015

CHANG od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Great location, clean room
Location, clean room, good food
Excellent and will choose to stay here again in future
Recenzirano 15 lipnja 2015

Abdul od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Great experience with Pullman Kuching
Location near to town, room, service & foods..
I enjoyed stay at the Pullman Kuching Hotel. Their staffs so kind & helpfull. Their food also taste good and I definitely will choose Pullman as my favourite hotel if I visit Kuching next time.
Recenzirano 13 lipnja 2015

chong od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Average hotel with fair price
Good Location and value for money
Recenzirano 11 lipnja 2015

David od Australija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Lack of essentials in room
Nothing to boast
Less than what I expected from a Pullman branded hotel. Room was on executive floor but surprisingly lacks the essentials such as hair dryer, ironing equipment. There was nothing much on offer at the executive lounge either. The washing basin was choked and the tap runs with a high pitch noise. I will try out other hotels if I get to visit Kuching again.
Recenzirano 11 lipnja 2015

Lay od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe King soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Comfortable
Our stay was pleasant. Room is big enough for our family. The kids enjoyed the pool a lot.
Recenzirano 10 lipnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: