Fantastično 8,2
na temelju 2818 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2818recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Chong od Malezija
Solo putnik
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Good Location
Good Location, Clean and Big Room
Recenzirano 12 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DAMIT od Bruneji Darussalam
Grupa
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
no comment
front desk andd cafe staff are good..the rest standard
l had problem with card key..can't open room door several..and elevetor to go floor level aalso problem..towels in the room not complete..l had to ask house keeping...
Recenzirano 11 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SATORU od Japan
Par
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice 5-star hotel
Closed waterfront, Wide and crean room, Delicious breakfast
Recenzirano 10 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
slow service
location, food, environment
Check in at 5pm but room still not ready. Fail to replenish toiletries items after room service.
Recenzirano 08 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wee od Malezija
Par
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Poor house-keeping
Location, price, large room
Checked us into a wrong room. Room not very well cleaned up. Litter at lift lobby unattended for days. Good location, competitive rates. Large rooms.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arif od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Good hotel but very lousy service
Room cleanliness, Location, Food
We arrived at about noon and was told that our room was to be ready by 2. We didn't get our room till about 4 pm (after argueing with the fromt desk). We got locked out the following day, though we had paid thru Agoda for 2 nights. Service was very lousy everywhere at the hotel, we waited for more than 1 hour to get a towel at the pool.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

aHMAD od Singapur
Solo putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Good view from the hotel
large glass window many choices in breakfast
comfortably stay , but no shuttle to the airport
Recenzirano 05 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Malezija
Poslovni putnik
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Good location
comfort, clean and location
I like the hotel location and the room is very spacious.
Recenzirano 05 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chung od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Not recommended hotel for Kuching
Location, spacious and friendly staff
The hotel is nicely located in Kuching and the commendable about this hotel is the Deluxe King room is quite spacious and the staffs are quite helpful sometime. Yet, the hotel isn't providing a 5 star hotel services. As I experienced the following during my stay:- 1) upon check-in no bell boy offer to help me carry the luggage to my room 2) no slippers 3) no toothbrush 4) hot water isn't hot, just lukewarm 5) very limited TV channel selection 6) internet connection super slow (my phone data connection is much faster) 7) no 24hrs café, section closed around 11pm 8) failed to give morning call 9) poor card reading as guest using card to access both lift and room With the above issues, I would only rate it as a 3.5 stars hotel. I will think twice to recommend this hotel to anyone.
Recenzirano 05 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zaidayu od Malezija
Par
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Comfortable & cozy
The toilet was luxurious, the service was friendly, the food was nice
It was really nice.. Everything was perfect..
Recenzirano 05 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: