Fantastično 8,2
na temelju 2823 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2823recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

wong od Malezija
Solo putnik
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Unsatisfied
Wifi not working, sauna not working
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Pay od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice, clean Hotel
This hotel is located in the centre of Kuching, easy access to everywhere. Walking distance to tosspot seafood restaurants, very convenient.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Benedict od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Will visit again
Next time
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Byron od Malezija
Poslovni putnik
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Big room and cosy
Nice & cosy, easy access to surrounding retails and shopping
Recenzirano 10 kolovoza 2016

david od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Pullman Kuching
Staff very slow. Breakfast not that good. Resteraunt at night for dinner was average. The internet not working for the whole 2 days of stay.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

norehan od Malezija
Solo putnik
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Not a 5 Star at all
Service suck..do look into the many reviews..most complaints are shut off by the word sorry...way too many sorry..zero improvement..
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Jonathan od Bruneji Darussalam
Par
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Friendly
Staff is friendly and hotel is really central of town and walking distance to most of the location ppl would visit
Recenzirano 07 kolovoza 2016

Windson od Malezija
Poslovni putnik
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Feedback
So far I'm quite happy staying with this hotel. Front desk staffs are well train and good and breakfast buffet serve variety of food. The only thing I would suggest is if they would provide free shuttle service to nearby shopping mall would be perfect.
Recenzirano 07 kolovoza 2016

Mark od Malezija
Par
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Poor breakfast buffet
Breakfast buffet at Puzzle was poor. Average amount of choices and taste was lacking. Also, I had my Deluxe double room being upgraded to Executive King due to full booking of deluxe rooms. I don't mind the FOC upgrade but what bugs me is that this actually shows they didn't properly handle my booking request. I was lucky enough that they would upgrade me. What if I was downgraded? Please do not let this thing happen again. Other than these blemishes, my stay was great.
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Chin od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe double soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Poor response
Mineral water wasn't place in the room, so put in the request at front desk mr jack, but also failed to send any until I go down front desk to get it myself.
Recenzirano 06 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: