Fantastično 8,2
na temelju 2817 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2817recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

nur od Malezija
Par
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
it was value for money
location, food, facilities
Recenzirano 17 srpnja 2014

Chan od Malezija
Poslovni putnik
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Very new, clean and comfortable
Design, Comfort and Location
Stayed here instead of Hilton Kuching despite the seminar I was attending was held in Hilton during my 2nd visit in Kuching because both hotels were essentially priced the same but Pullman is much newer and their open concept design is prevalent from the lobby to rooms. Would stay again when I'm visiting Kuching no doubt.
Recenzirano 14 srpnja 2014

Zazlan od Malezija
Poslovni putnik
Superior twin soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Not bad at all
Rooming room
Telcom
Recenzirano 14 srpnja 2014

Teng od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Comfortable, clean and relaxed
Attentive staffs, comfortable and clean.
Recenzirano 13 srpnja 2014

Ching od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Hmmmmmmmmm
Clean, great location and foods
Recenzirano 13 srpnja 2014

Nor od Malezija
Par
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
relaxing
spacious room at good value
i love the hotel because of its spacious room and good value. the bathroom is also spacious with its own supersize window next to the tub. the hotel could even be the only reason why i visit kuching for relaxation and weekend escape.
Recenzirano 09 srpnja 2014

KING od Malezija
Par
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Clean and comfortable room, Nice new hotel
Cleaniness, comfortable bed and no complaint.
Very comfortable and satisfactory. Up graded to deluxe room because there is no non-smoking std room available. Staff are friendly and helpful.
Recenzirano 02 srpnja 2014

Simon od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Great place and nice people. Good for eco-tourism.
New, clean and good location
It was my second time visiting Kuching and also second time staying in the hotel. Everything was great. Just 3 minutes walk from the hotel, it is Kuching's most popular seafood place, Topspot Seafood Centre which has more than 10 seafood stalls operating there. If you are fan of fresh seafood, don't miss the opportunity to go there.
Recenzirano 02 srpnja 2014

Foong od Malezija
Poslovni putnik
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Good location
Good food surrounding
Good experiences stay here, overtimes in Kuching is my only choice
Recenzirano 02 srpnja 2014

Heng od Malezija
Par
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Hotel is new. Staffs are friendly.
Centrally located, hotel is new, staffs are friendly
Recenzirano 01 srpnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: