Fantastično 8,2
na temelju 2817 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2817recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

siti od Malezija
Grupe
Deluxe twin soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2014
spacious room, luxurious interrior design
within walking distance to main attraction in kuching that is waterfront and shops that sale souvinours made of sarawak, can take small boat to enjoy beatiful scenary of sarawak river day or night
awesomeness in its best
Recenzirano 05 svibnja 2014

Mohamad od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2014
satisfied
large room, nice lunch buffet, many nearby restaurants
access card for room entrance and lift services often malfunction. Had to reset the card at the counter few times!
Recenzirano 05 svibnja 2014

Yeoh od Singapur
Solo putnici
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Recenzirano 04 svibnja 2014

Yeoh od Singapur
Solo putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Clean room. Near shopping mall. friendly staff.
Recenzirano 04 svibnja 2014

Jia od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
nice hotel and close to topspot
walking distance to restaurants, shopping and comfort room
Recenzirano 04 svibnja 2014

Lei od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Good and comfortable
Big room and toilet, centrally located
I was given a smoking room. Well, very strong smell of smoke when I entered. Saw matches and astray in the room so it must be a smoking room. Very disappointed. Since I checked in very late and going to check out early as well, I did not bother to change room. For security reason, each guest must use the key card in the lift in order to press the floor they want to go. The key card reader was not sensitive at all. 3 of us took turns to insert our cards and wasted a lor of time at GF. Overall, the hotel is GREAT!
Recenzirano 02 svibnja 2014

GAN od Malezija
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2014
Nice peaceful holiday
Friendly, Close to shoppings, easy to get taxi
Generally reach to satisfaction.
Recenzirano 02 svibnja 2014

Raja od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Well spent time and money.
Location, dinning, and sightseeing
Relaxing, fun, and was easy to walk around the town of kuching.
Recenzirano 02 svibnja 2014

Elizabeth od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
quiet peaceful and heavenly holiday
6 star at a price of 4 star
Recenzirano 29 travnja 2014

Vui od Malezija
Parovi
Deluxe King soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Convenient
Room, friendly staff but poor performance and conference room
My stay is ok as the seminar was held at this hotel but the bed size of the room mainly twin bed. They should promote more on queen or king size
Recenzirano 27 travnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: