Fantastično 8,2
na temelju 2823 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2823recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Yu od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
nice and cosy,centrally located with shops affixed
tidy, with gym and pool
Recenzirano 27 veljače 2014

Anthony od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Comfortable hotel
Clean and comfortable room
The room is clean and comfortable. Location is good and the food is nice. My choice first choice of hotel in Kuching
Recenzirano 26 veljače 2014

Yian od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Good, clean & comfort
convenient, front desk service & clean
Recenzirano 24 veljače 2014

sung od Hong Kong
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
location
chinese food, location, services
no superise, just ok..... but chinese foods not bad....specially steam fish....
Recenzirano 22 veljače 2014

Ian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Nice pool. Poor staff
Pool, rooms. location
The rooms and the pool at the Pullman are great. However I left my iPhone charger in my room when I checked out. When I went back housekeeping claimed nothing was left in the room although I was sure I had left my charger there. Disappointing that housekeeping steal things left by guests in this way. I used to use the Pullman for business conferences but we stopped using it and now use the Hilton as the staff generally are quite inefficient and inflexible.
Recenzirano 22 veljače 2014

Car od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
good value for money
safety, near & not far from airport
GOOD FRIENDLY STAFFS , but wifi for an hour only. sad.
Recenzirano 22 veljače 2014

SEI od Malezija
Solo putnici
Superior twin soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Excellant Stay
Comfort, Friendly Staff
Recenzirano 22 veljače 2014

Megala od Malezija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Best Hotel in Kuching
Clean, Comfort and Staff service Level
This is my 2nd time stay in Pullman Kuching. Good Location, the was clean and fresh. But the internet was so slow even my husband can't connect into it.
Recenzirano 21 veljače 2014

Hetty od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
strategic location, nice hotel but less comfort
friendly staff, best environment central location
great enjoyable, fast check in and check out only the bed a bit hard, less comfort. but overall ok. value for money
Recenzirano 21 veljače 2014

Wong od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King soba
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
Comfortable stay
Clean, Quiet, Comfort
Good stay. But internet was so slow. My friends in other rooms can not even connect into it. Also as a 5-Stars Hotel, the internet usage should be unlimited instead of 500mb per day. This is the worst experience.
Recenzirano 17 veljače 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: