Puri Hasu Bali
Puri Hasu Bali
Vidi sve 28 fotografije
Standard - Soba za goste Puri Hasu Bali
Standard - Soba za goste
Vidi sve 28 fotografije
Bazen Puri Hasu Bali
Bazen
Vidi sve 28 fotografije
Bazen Puri Hasu Bali
Bazen
Vidi sve 28 fotografije
Balkon/terasa Puri Hasu Bali
Balkon/terasa
Vidi sve 28 fotografije
NA KARTI Puri Hasu Bali
NA KARTI
Dobro
Lokacija
6,6
Vidi sve 28 fotografije Puri Hasu Bali
Vidi sve 28 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog

Puri Hasu Bali

Pogledajte čega ima u blizini
Imate pitanje za Puri Hasu Bali?
Odlično
Temeljeno na 143 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,4
Vrijednost za novac9,2
Udaljenost do centra grada10 km
Ocjena lokacije6,6
Najbliža zračna lukaNgurah Rai Internacionalna zračna luka (DPS)
Udaljenost od zračne luke7,8 km
Ima restoranDa
  • Transfer iz/do zračne luke

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

  • Klima-uređaj

  • Zavjese za zamračivanje

Izbor soba
8,6
Odlična
Udobnost i kvaliteta soba
Ovaj je objekt vrlo tražen!Posljednji put rezervirano prije nekoliko minuta
Deluxe
Deluxe
...
  • Pogled na Bazen
  • 36 m²/388 ft²
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Standard
Standard
...
  • Pogled na Vrt
  • 33 m²/355 ft²
  • 1 Double krevet
Unesite datume za pregled cijena
Room Standard
Room Standard
...
    Unesite datume za pregled cijena
    Double Deluxe
    Double Deluxe
    ...
      Unesite datume za pregled cijena
      Imate pitanje za Puri Hasu Bali?
      Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

      Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

      Prijavi se sada
      Više o smještajnom objektu Puri Hasu Bali

      Više o smještajnom objektu Puri Hasu Bali

      Opis

      Pokaži više

      Udaljenosti i osnovno

      Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
      Prikaži manje

      Postavke

      Prikaži manje

      Što je u blizini

      Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
      Pokaži više

      Uvjeti boravka gostiju u objektu

      Pokaži više

      Korisne informacije

      Pokaži više

      Važna obavijest

      Pokaži više

      Nedavni korisnički komentari

      Agoda recenzije (143)Booking.com recenzije (109)
      Čistoća:9,2
      Objekti8,7
      Lokacija6,6
      Udobnost sobe i kvaliteta8,6
      Usluga9,1
      Vrijednost za novac9,2
      Omogućili provjereni gosti Agoda
      Filtriraj komentare gostiju prema:
      Jeziku
      English
      Bahasa Indonesia
      Français
      简体中文
      više
      Vrsta sobe
      Deluxe
      Standard
      Prikazuje se 138 komentara potvrđenih gostiju
      12345
      6,0
      elrica od Indonezija
      Solo putnik
      Standard
      Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
      good”
      easy check in and check out process, big bed. the location is quite far from the big road but very quiet
      Recenzirano 26 rujna 2016
      9,7
      Izvanredno
      Andrea od Italija
      Par
      Standard
      Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
      Great deal”
      quiet, clean, good looking
      this place was like heaven for me! big and clean rooms with soft and comfortable bed, peaceful place with a nice pool and your own balconies, staff was nice and ready to help but leaving us privacy. You cant think to stay here without your own bike (the hotel rents bike and are cheap!) because is quite remote, but in 10 minutes you can reach the nearest beach, plus the fact that is hidden gives you an amazing peace during days and nights.
      Recenzirano 19 kolovoza 2015
      10,0
      Izvanredno
      Mallikarjun od Indija
      Obitelj sa malom djecom
      Standard
      Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
      nice and quiet”
      quiet
      nice hotel
      Recenzirano 28 svibnja 2015
      8,3
      Odlično
      Andy od Indonezija
      Obitelj sa starijom djecom
      Standard
      Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
      Great place, great staff!”
      Clean, big swimming pool, friendly staff
      Very satisfied to stay at Puri Hasu. This is my second time to visit Puri Hasu. The hotel is clean and well-maintained. Any request was attended right away. The staffs are friendly and very helpful. My kids love the swimming pool. They can play all day at the pool.
      Recenzirano 14 studenog 2014
      8,0
      Odlično
      Patricia od Malezija
      Par
      Standard
      Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
      Super Value for money with huge bed”
      Huge Bed, Cute interior, Staff
      Hidden in a local village and not so easy to spot. But definitely a real bargain if plan to visit the surrounding and off the crowd
      Recenzirano 05 rujna 2014
      8,0
      Odlično
      Carolyn od Malezija
      Poslovni putnik
      Standard
      Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
      A nice place to stay”
      Nice view, Serenity
      Puri Hasu is a nice little resort type of budget Inn. This place can booked as a family trip or small wedding function as it only have 8 rooms. Must stock up some food in room as it's location far from convenient shop. Near to Jimbaran, less than 15min drive, we reached famous seafood restaurant by the beach. For the price I pay. I am extremely happy with Puri Hasu.
      Recenzirano 30 srpnja 2014
      8,0
      Odlično
      Cyde od Filipini
      Grupa
      Standard
      Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
      Good. Friendly staff”
      Clean, friendly staff, near to tourist sttractions
      Good value for money... Nice staff. Place is practically nice for people under budget who loves to travel.
      Recenzirano 02 lipnja 2014
      9,0
      Izvanredno
      Eva od Novi Zeland
      Obitelj sa starijom djecom
      Deluxe
      Boravili ste 6 noći u svibanj, 2014
      Relaxing very friendly and helpful staff”
      Quiet clean staff
      Very enjoyable small hotel therefore the people staying we're also friendly and the staff would go out of their way to do anything to please us. Loved it
      Recenzirano 31 svibnja 2014
      3,7
      Krish od Sjedinjene Američke Države
      Par
      Standard
      Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
      Okay”
      Room is clean and okay for sleeping for a night or two
      The location is completely out of the world and none of the places are closer... Taxi rates to go anywhere is too expensive.. There is nothing to do other than sleeping or swimming when it is not too hot sun up there.. We actually booked for four nights but left after two.. as we got bored easily. Breakfast is disgusting and staff can't understand English.
      Recenzirano 30 svibnja 2014
      9,0
      Izvanredno
      Gloria od Novi Zeland
      Par
      Deluxe
      Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
      We had an awesome time at Puri Hasu Bali.”
      We felt very welcome when we arrived at this hotel.We enjoyed the peaceful surroundings.We really appreciated the helpful staff.
      We had a very enjoyable stay at the Puri Hasu Bali.It was a little bit difficult to find at first but as soon as we arrived we were made to feel very welcome.We enjoyed the peaceful,friendly atmosphere of a small hotel.Other family members who had a room there at the same time also enjoyed themselves.It was a very family friendly environment.It was nice to have the pool right outside our room.It was nice to meet people from around the world there.We would definitely go back again.Gloria n Hune
      Recenzirano 29 svibnja 2014
      8,0
      Odlično
      Janne od Finska
      Obitelj sa malom djecom
      Deluxe
      Boravili ste 5 noći u siječanj, 2014
      really nice stay at this cozy place ”
      Dessie , Other staff , great bed
      We have wonderful stay at this nicely hidden gem , really nothing to complain about :)
      Recenzirano 18 siječnja 2014
      10,0
      Izvanredno
      Michelle od Malezija
      Solo putnik
      Deluxe
      Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
      Relaxing and comfortable”
      Big Room, cleanliness, friendly staff
      I had a very nice stay here. It was raining the whole time when I was at Uluwatu so I didn't manage to visit many places there. Thankfully, staying here makes the situation so much better. The room is big and clean with a bathtub available. The staff were very friendly and helpful. They sent my breakfast to my room cos it was raining outside and they saw me trying to run out of the room. This place is abit isolated but if you are looking for a nice quiet place for honeymoon or family outing, I highly recommend puri hasu bali.
      Recenzirano 30 prosinca 2013
      9,3
      Izvanredno
      Adzfar od Malezija
      Par
      Deluxe
      Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
      Private villa with nice pool & FREE wi-fi”
      Friendly staff, nice private pool, clean big rooms
      Positive: 1. Very affordable 2. Private villa with nice swimming pool 3. Secluded 4. FREE high-speed wi-fi internet 5. Clean big room and bathtub bathroom 6. Decent breakfast meal 7. Friendly staff Negative: 1. Quite far from centre of attraction 2. Not easily accessible by any public transport
      Recenzirano 16 listopada 2013
      6,3
      Dobro
      wong od Indonezija
      Poslovni putnik
      Standard
      Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
      standard & need some improve”
      quiet atmosphere, large room and fresh air
      I think the hotel must improve for the food and the staff. The hotel condition are not really bad but the services have to improve for the best future.
      Recenzirano 30 rujna 2013
      7,3
      Vrlo dobro
      Chih od Singapur
      Par
      Standard
      Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
      Extremely value for money”
      Cheap, Clean, Breakfast
      Recenzirano 11 rujna 2013
      8,0
      Odlično
      James od Novi Zeland
      Par
      Standard
      Boravili ste 3 noći u rujan, 2012
      Relaxing, clean, nice overall”
      Clean, Lovely Staff, Air conditioning
      Loved it, it was cheap, clean and a nice out of the city place to stay away from the hussel of Kuta, Uluwatu is a wee scooter ride or car ride down the road and has great surf and is very nice place to chill out as its not oo busy and the people are friendly.
      Recenzirano 03 rujna 2013
      8,7
      Odlično
      gabrielle od Australija
      Par
      Deluxe
      Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
      relaxing and quiet location ”
      comfortable, quiet, clean and new room
      negatives ; the wifi didn't work 9 times out of 10 - the staff are trying to correct the situation with the local service provider - it was a bit frustrating not having the wifi
      Recenzirano 01 rujna 2013
      9,3
      Izvanredno
      Olivia od Novi Zeland
      Par
      Deluxe
      Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
      Plesant stay. We throughly enjoyed it.”
      Very clean place. Nice and quiet location. Spacious rooms
      I loved it here! Only downside would be its not as close to the beach as we thought but taxis in Bali are so cheap it was easy enough to get around. The beautiful and quiet setting made it a nice relaxing place. It is very clean and the staff were very friendly and helpful. Would stay here again.
      Recenzirano 15 kolovoza 2013
      5,0
      Sam od Australija
      Grupa
      Deluxe
      Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
      Nice and relaxing but far away from everything”
      Rooms, pool, bathroom
      Enjoyable stay but no Internet made staying far away from the much nicer uluwatu beach quite a mission to access with limited activities available
      Recenzirano 04 kolovoza 2013
      7,7
      Vrlo dobro
      William od Novi Zeland
      Obitelj sa malom djecom
      Deluxe
      Boravili ste 30 noći u lipanj, 2013
      Fantastic value, relaxing, 5 mins to Pandawa Beach”
      Large clean room, well furnished, & relaxing atmosphere
      We've spent over 12 weeks here over two occasions at this great value family-friendly hotel. Although for the last two weeks this time we had no wifi at all. :-( Occasionally faults with the room (leaky tap, bathroom lock, dirty DVD player heads) don't get fixed. But overall terrific value for money. (There is a DVD player available free by request. You might need to buy your own head cleaning disk though like we had to, and the remote may not work.)
      Recenzirano 28 srpnja 2013
      12345
      Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

      Natrag na rezultate pretrage

      Natrag na izbor soba

      |

      Odbaci