2015
Fantastično 8,5
na temelju 6129 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6129recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Sandee od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Hotel that's worth every penny
Location, Service, Comfort
Very good as always. Quest is the hotel that we keep going back to.
Recenzirano 09 veljače 2015

Sandee od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Value for money hotel
Location, Service, Comfort
Recenzirano 09 veljače 2015

alvin od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
nice
food food food
Good
Recenzirano 09 veljače 2015

Jeffery od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe
Boravili ste 10 noći u siječanj, 2015
Recurring Quest Customer
Price, Location and Staff
Great value for the money & the staff are great and the location is great for shopping working and eating
Recenzirano 09 veljače 2015

MATT od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
One of the best hotels in Cebu
Great location. Good food. Friendly staff.
I loved my stay. They have friendly staff... and my check-in was fast. They have nice rooms. I don't like a room with carpets though (and they have it in all rooms) because you'll never know what gunk is hiding in there. But the rooms look clean.
Recenzirano 09 veljače 2015

vikneshwaran od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
superb hotel
many things i liked about this hotel
Fantastic excellent hospitality ....good job keep it up
Recenzirano 08 veljače 2015

janice od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
just okay
location, value for money and hotel
it's not okay because the room is so small to accommodate two persons with an adult and a child only
Recenzirano 07 veljače 2015

Thomas od Kanada
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
best hotel in cebu
location STAFF pool
STAFF ARE THE BEST
Recenzirano 07 veljače 2015

Jason od Singapur
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Enjoyable stay
Big comfortable room, great staff service, location
Great stay. Feels like a 5 star hotel. Staff are all polite with a smile. Located next to Ayala Mall amongst other attraction spots. Central location to many places. Will come back here next time.
Recenzirano 05 veljače 2015

Francisco od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Value for the money
location, cleanliness, affodability
It was pleasant stay other than a musty odor up one entry in the particular room I stayed. I guess after you have accustomed to it's odor, it goes away. But every time you entere the room there's that unpleasant odor again. I had stayed on several occasions on this hotel and this is the only time I experience this. If it would help the management of this hotel, room # 955, needs a thorough look to eliminate the odor. Staff is friendly and very pleasant to deal with.
Recenzirano 05 veljače 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: