2015
Fantastično 8,5
na temelju 6122 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6122recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Jennifer od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Great location
Central location, friendly staff, wi fi
Recenzirano 07 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

viel od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
My fave hotel everytime i visit cebu.
Location, comfort, food
Awesome, as always...
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Angel od Filipini
Grupe
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Central Location
Location, food, amenities
Central location, near ayala center and easy access to restaurants and attactions in Cebu. Breakfast and hote amenities were great as well.
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gerald od Kanada
Parovi
Premier Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Very good experience
Location, friendly staff, very good restaraut and great selection
The stay at the hotel was one of the best that I have had in many years. Do not have anything bad to say at all about the hotel, staff or location.
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Erik od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Pleasurable stay
Clean, Convenient, Friendly
We had a relaxing stay at this hotel. The location is right beside ayala center. Staff were very helpful!
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Erik od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Pleasurable stay
Clean,location,helpful staff
The rooms were clean and spacious, staff was very nice. The only problem I found is that the bathroom does not have enough hangers so we have to put everything on the table which already has a lot of things.
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Torben od Njemačka
Parovi
Premier Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
Hungry staff
pretty much nothing
We booked highest category available. Room is small, Bathroom smaller. Shower cold to mid-warm Evian water for outrageous price with no alternative in the room. Breakfast with choices, poor quality and lazy staff. Snickers bars disappeared from the room.
Recenzirano 05 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

maria od Filipini
Parovi
Premier Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
clean and comfy
clean and comfy
Recenzirano 05 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lawrence od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Location
Located near business/shopping mall, friendly and efficient staff, high speed wifi
Perfect!
Recenzirano 04 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kathleen od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Best resort for couples in cebu
Super love the interior design, great food, big comfy rooms
Really enjoyed our stay in this hotel. I fell in love with the interior design the moment i walked in. I was also impressed with their room. The beach front was awesone whether its duringthe day or at night. will definitely be going back with my husband
Recenzirano 04 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: