2015
Fantastično 8,5
na temelju 6132 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6132recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

wonseop od Južna Koreja
Solo putnici
Premier Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
You have to find others.
Nothing
1. room- humid. 2. no safety 3. too much no good wifi 4. breakfast - no good(do not include this) 5. Noise~ 6. Too many street girl with Man!!!!
Recenzirano 29 rujna 2014

Dimitra od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Comfortable Stay
The Quest hotel provided very service, it was in a good location and it was comfortable. A good hotel for a short transit stay.
Recenzirano 29 rujna 2014

Bradley od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
one of the best hotels
view, location and convenience
it was worth it.......
Recenzirano 26 rujna 2014

Timothy od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 5 noći u travanj, 2014
Well Established Now.
Comfort, food, staff.
I like the Quest Hotel and have stayed here many times, just after they opened there were some issues but the last few visits have gone well. The location is good being adjacent to the fabulous Ayala Mall which was extended yet again last year and has a proliferation of restaurants in The Terraces. The rooms are all on the small side at The Quest but the food is excellent, the Wifi works well and the staff know what they're doing!
Recenzirano 25 rujna 2014

Janese od Australija
Obitelji sa malom djecom
Premier Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Excellent Cebu hotel
Great location, buffet breakfast and very clean
Could not fault the hotel, will be staying here again next time we come back to Cebu, best is location, so close to Ayala mall.
Recenzirano 25 rujna 2014

tomohiro od Japan
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Small swimming pool
Their swimming room was so small, We did not use it. The room smell remain for a day. But room service guy allow me to keep the air fresher. Breakfast was kind of disappointed. No bath tub, smelly room, not good breakfast
Recenzirano 24 rujna 2014

Christie od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Highly Recommended!
location, cleanliness, excellent customer service
Recenzirano 24 rujna 2014

Theresa od Filipini
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Great location
location, convenience, cleanliness
Recenzirano 24 rujna 2014

neal od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
another great stay
Breakfast, staff and front desk staff
Another great stay, when ever in Cebu I stay here, a beautiful Hotel, right next to the mall you can not beat it, Taxi cabs right outside the front door. Very Nice
Recenzirano 24 rujna 2014

Hensley od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
One of the better hotels in the city
accessibility, breakfast and follow through on requests
I've stayed in this hotel four times this year and I really like this hotel in regard to being reasonable to cost which is enough to the good service that they give. I am recommending this for a city hotel.
Recenzirano 24 rujna 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: