2015
Fantastično 8,5
na temelju 6129 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6129recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Edgardo od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
good
location, staff, food
The aircon unit is dripping. Our beddings had dirt on it foming from the aircon.
Recenzirano 30 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Businessman
Location, price and comfort
It was great! Hope to be beck soon.
Recenzirano 30 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ROSALINA od Filipini
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
My fantastic Stay at the Quest:)
accomodating, timely service and smile is always around the corner
fantastic
Recenzirano 29 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Timothy od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Very good value as always
Rates, location, comfort
I enjoyed my stay here, it is remarkable value considering the competition and the location is pretty good although you need to take extreme care when crossing the roads to the Ayala Mall! I stayed in both a standard room and a suite, both had their virtues, comfortable beds and no complaints. I got the impression that the food wasn't as good as I recalled from previous visits, it used to be fantastic but less so now. The staff however were on top form.
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Daniel od Filipini
Parovi
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Satisfied
Location , staff ,cleanliness
I am satisfied with experience in this hotel , they improve thier food taste
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Darryl od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Unresponsive
I was ill and unable to fly to Cebu, I sent many emails explaining my problem and they failed to acknowledge any if my emails, they were in my eyes totally ignorant and I will never use them again . , their service in contacting me was nil. I will be reluctant to use this service ever again they rate 0
Recenzirano 25 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yves od Kina
Obitelji sa odraslom djecom
Premier Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Cebu Vacay
Room, patio, staff
My stay at Quest was great. I stayed there with my family and it was perfect for kids and adults. I like the patio facing the pool. Staff are friends and flexible in term of changing rooms.
Recenzirano 25 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ronnie od Belgija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 9 noći u prosinac, 2015
Sparkling days
The friendliness of the staff, the pool, the roomservice
Ou're stay was really fenominal. Everything within walking distance, the staff was really friendly and helpfull, especially the girl that took the names at the entrance...amazing smile ;) Never any problems with the roomservice...the person was fast and always friendly, no matter what time we actually ordered something.
Recenzirano 24 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lester od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
A very ice stay!
Cleanliness, comfortable, and a nice breakfast
A very comfortable hotel. I will return again!
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

pearl od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
location okay
location, clean, staffs are okay
Recenzirano 22 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: