2015
Fantastično 8,5
na temelju 6129 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6129recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

John od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Wonderful
Food was really fantastic. The staff is very good and helpful. The lobby is big and nice. Yhe hotel in totality is perfect. Just please make the bed more comfortable. Although it is ok already .
Great
Recenzirano 08 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

janice od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
sweet urban escape
location, good food, amenities
I checked in at Quest to find solitude but I don't want to go far from the city. I just want a place that is near the mall at the same time could offer some peace and quiet. Quest is the perfect place to find a sweet escape in the middle of urban activities. I was able to rest well on a long weekend and whenever I need to go to the mall, I just have to take a few steps outside. The breakfast buffet was also good. The good selection of fruits and bacon were my favorite. Overall, I would want to stay at Quest again. I would highly recommend this hotel to my friends.
Recenzirano 07 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chia od Tajvan
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
good commodation but a little bit noisy
location, food
Recenzirano 07 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rochelle od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Outstanding
Staff, Location
This is where i always stay when i visit cebu. Staff performance is 5 star. rooms areclean and breakfast is wonderful!
Recenzirano 05 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Great Staff
Staff, Beds, location
Recenzirano 04 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Da od Južna Koreja
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
More like a business hotel
Breakfast, location, Clean rooms
This hotel is more like a business hotel. Ayala shopping mall is just in front of the hotel. Its breakfast is wonderful. The buffet restaurant for breakfast is too crowded though.
Recenzirano 04 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patrick od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Great location
food, location, comfort
the location, bed and food were enough to make me come back.
Recenzirano 04 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Geraldine od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 13 noći u kolovoz, 2015
Excellent Hotel
Location, food, rooms, staff
I truly enjoyed my stay at Quest. The rooms were excellent, the service was professional, amazing food and location was awesome. I will stay there again soon.
Recenzirano 03 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Quoc od Vijetnam
Poslovni putnik
Premier Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Good staying
Near the mall, good restaurant, friendly staff
Good place for the business trip, I will stay in this hotel when I get here again.
Recenzirano 02 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EUN od Južna Koreja
Grupa
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
very good!!
ki
Recenzirano 01 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: