2015
Fantastično 8,5
na temelju 6130 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6130recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

JUANCHO od Filipini
Solo putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Quest staycation
Staff are very friendly and all smiles. Specially the security guards that you will not hesitate to open your luggage for inspection. Very accomodating when you ask for directions and where to take a ride. Room is big and comfortable.
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

gerald od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
NICE PLACE
But the food to expensive pool not available
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ignacio od Španjolska
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Best 3* hotel in the city
This is the very unusual case where a 4* hotel choose to call itself a 3*. Believe me, I am married to a Pinoy and I have travelled extensively around the country, this is the best 3* hotel I have never been to in the PH: big room, nice and new furniture, very comfortable bed, clean, great location, kind service, you name it!
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Darren od Irska
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
I've already rebooked for next week.
Pros: location, location, location and staff are so friendly. Cons: room service is kind of pricey.
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bruno od Švicarska
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Central located hotel
This central located hotel (walking distance to Ayala Shopping Mall) has a very friendly staff and a delicious breakfast buffet. I will come againe.
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

trevor od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Nice room great cable and ver comfortable bed
Got a good price on Agoda great syay
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Australija
Grupe
Deluxe
Boravili ste 7 noći u srpanj, 2016
N/A
N/A
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bradford od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
An Overpriced 3 star hotel
Only in the Philippines could this be considered a 4 star hotel
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosana od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice hotel, excellent location
staff are friendly however I requested for double bed but was given 2 single beds; does not provide free shuttle service to and from airport.
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Will come again
Location is good, rooms and facilities are modern and well maintained. The price is quite competitive, so overall would have considered good value. Near Ayala mall which is good for grabbing breakfast and groceries/meals. Definitely can do without the hotel breakfast because of the mall. Disappointment is the pool was undergoing renovation.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: