2015
Fantastično 8,5
na temelju 6134 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6132recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Marden od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
clean , good location , good staffs
good service , location and staffs
Overall satisfactory
Recenzirano 05 svibnja 2015

john od Australija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 7 noći u travanj, 2015
quest hotel
service and good staff excellent location
We some problems we spoke to the duty manage and every thing was sorted out and our room very quickly was up graded due to water dripping on our bed from the air con unit. I have to thank John on the front desk for his personal service he is a great asset always helpful highly recommended I be staying again we also extended 2 times the pool was great on the hot days.Swim up bar a great way to cool off with cold beer while sitting in the bar stools in the water. Over all I rate this Hotel be 4 star only thing lacking entertainment a 2 or 3 piece band with layback from 80/90s in the ground floor dine area would g8ve it a 4+ star rating.Thanks Quest Hotel for nice stay.
Recenzirano 04 svibnja 2015

GUNWOO od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Great location
Great location, room comfort, and value for money
would stay here again.
Recenzirano 04 svibnja 2015

GUNWOO od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Great location
Great location, value for money, staff performance
Would stay here again.
Recenzirano 04 svibnja 2015

roanne od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
TOO PRICEY FOR A 3 STAR HOTEL
STAFF POLITENESS, CLEANLINESS & LOCATION
I still think Quest Hotel is one of the few hotels i liked in cebu. Very polite staff and accommodating. The only thing is its quite pricey for a 3 star hotel. and the breakfast is a lil' expensive though. but overall experience i rate it 8 of 10.
Recenzirano 04 svibnja 2015

RAUL od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Quest hotel should be rated a 4 star hotel.
Location is good. Staff are attentive and respectfull to the guest. Keep up the good work.
Great, I feel very comfortable staying in this hotel. For sure I will come back.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Louis od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
A good 4-Star Hotel
Buffet, service, fitness room
I really enjoyed my stay. The service is above average for the Philippines. The food is also above par. I particularly enjoyed the fitness room and pool.
Recenzirano 04 svibnja 2015

john od Filipini
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
A-Mazing!
cool clean comfy
Quest hotel is my new favorite hotel in Cebu city.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Alma od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good
No comment good
Fine
Recenzirano 04 svibnja 2015

Dongil od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
normal
not too bad
not too bad not too good if you dont have much time to time take this hotel at least you dont regret
Recenzirano 02 svibnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: