Dobro 7,5
na temelju 313 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 313recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

punwaree od Tajland
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
great location
location, wifi
its great location that near to CP, easy to go anywhere by metro.
Recenzirano 19 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Madelene od Singapur
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Pleasant stay
Room was very clean, but quite small. Internet access was good for laptop but not on the handphone. Food was satisfactory. Best thing is the location of the hotel.
Recenzirano 16 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rezaul od Bangladeš
Parovi
Business Klasična Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
good hotel
very good location
Recenzirano 08 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kee od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Pleasant Stay, Great Location
Location, Location, Location
It was a pleasant stay except for the noise from traffic as my room (windows) was facing the main road.
Recenzirano 24 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leanne od Australija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Comfortable hotel in central Delhi
Fast wi-fi, central location, breakfast buffet
Our room was compact but comfortable and had everything we needed. There was only one robe and pair of slippers, even though our booking was for 2 people. The hotel seems to be mainly geared toward solo travellers. The fast, free wi-fi was very impressive. The breakfast buffet was very good and staff service was excellent. I would not recommend upgrading to a balcony room, as it is a bit noisy on that side of the building that faces the road and the smell of exhaust fumes seeps into the room. Overall the hotel was great value for money and I would stay here again.
Recenzirano 10 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

asim od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Guests be aware, just because its a Radisson
Location, location, location
Recenzirano 06 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruediger od Njemačka
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Good location
Location, location, location
Fair hotel in a great location. However maximum 3 stars.
Recenzirano 05 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

BASAB od Indija
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
good location and value for money
lcotion, rooms
good one
Recenzirano 29 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roshan od Indija
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Great Staff and a comfortable stay
Great staff, very alert and concerned that the guests are well taken care off and very courteous. Central location & comfortable bed
It was a great stay, the roadside room is a bit noisy but the room comfort is great and the staff is Super. Would surely stay at this hotel again. Cheers
Recenzirano 21 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

aoi od Japan
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Good location noly,nothing other benifits.
location,Radisson hotel, restaurant
The room is not clean. It has bad smell also.It will be be better to renovate.
Recenzirano 12 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: