Rainbow Hotel and Serviced Apartment Chennai Indija - Najniže hotelske cijene s popustom
Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Vidi sve 15 fotografije
Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom - Gostinjska soba Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom - Gostinjska soba
Vidi sve 15 fotografije
Kupaonica Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Kupaonica
Vidi sve 15 fotografije
Kupaonica Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Kupaonica
Vidi sve 15 fotografije
Eksterijer hotela Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Eksterijer hotela
Vidi sve 15 fotografije
NA KARTI Rainbow Hotel and Serviced Apartment
NA KARTI
Vrlo dobro
Lokacija
7,1
Vidi sve 15 fotografije Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Vidi sve 15 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog

Rainbow Hotel and Serviced Apartment

Vrlo dobra lokacija
Imate pitanje za Rainbow Hotel and Serviced Apartment?
Dobro
Temeljeno na 7 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,8
  • Transfer iz/do zračne luke

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

  • Mjenjačnica

  • Klima-uređaj

Izbor soba
Premium Double Soba (Premium Double Room)
Premium Double Soba (Premium Double Room)
...
  • Pogled na Grad
  • 34 m²/366 ft²
  • 1 Double krevet
Unesite datume za pregled cijena
Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom (Studio Double Room)
Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom (Studio Double Room)
...
  • Pogled na Grad
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 Double kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Deluxe Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom (Studio Deluxe Double Room)
Deluxe Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom (Studio Deluxe Double Room)
...
  • Pogled na Grad
  • 30 m²/323 ft²
Unesite datume za pregled cijena
Soba (Room)
Soba (Room)
...
    Unesite datume za pregled cijena
    Osnovna Studio (Basic Studio)
    Osnovna Studio (Basic Studio)
    ...
      Unesite datume za pregled cijena
      Premium Single Soba (Premium Single Room)
      Premium Single Soba (Premium Single Room)
      ...
        Unesite datume za pregled cijena
        Studio sa Jednokrevetnom Sobom (Studio Single Room)
        Studio sa Jednokrevetnom Sobom (Studio Single Room)
        ...
          Unesite datume za pregled cijena
          Studio
          Studio
          ...
            Unesite datume za pregled cijena
            Premium soba (Premium Room)
            Premium soba (Premium Room)
            ...
              Unesite datume za pregled cijena
              Vikendica sa dvije spavaće sobe (Two-Bedroom Cottage)
              Vikendica sa dvije spavaće sobe (Two-Bedroom Cottage)
              ...
                Unesite datume za pregled cijena
                Imate pitanje za Rainbow Hotel and Serviced Apartment?
                Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

                Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

                Prijavi se sada
                Više o smještajnom objektu Rainbow Hotel and Serviced Apartment

                Više o smještajnom objektu Rainbow Hotel and Serviced Apartment

                Opis

                Pokaži više

                Udaljenosti i osnovno

                Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
                Prikaži manje

                Postavke

                Prikaži manje

                Uvjeti boravka gostiju u objektu

                Pokaži više

                Korisne informacije

                Pokaži više

                Važna obavijest

                Napominjemo da će sve izmjene u poreznoj strukturi uslijed promjena u vladinoj poreznoj politici rezultirati izmijenjenim porezima koji će biti primijenjeni na sve rezervacije i dodatno naplaćeni prilikom odjave.

                Nedavni korisnički komentari

                Agoda recenzije (7)Booking.com recenzije (12)
                6,8
                Dobro
                Temeljeno na 7 recenzijama
                Odaberi vrstu putnika
                Čistoća:6,6
                Objekti6,0
                Lokacija7,1
                Udobnost sobe i kvaliteta7,0
                Usluga7,1
                Vrijednost za novac6,9
                Omogućili provjereni gosti Agoda
                Filtriraj komentare gostiju prema:
                Vrsta sobe
                Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom
                Premium Double Soba
                Sortirano prema
                Prikazuje se 5 komentara potvrđenih gostiju
                6,8
                Dobro
                Segran od Južna Afrika
                Par
                Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom
                Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
                Adequate space and clean rooms”
                We booked this hotel merely as a stopover on route to Bangalore. We merely used the hotel to shower and freshen up during our day visit and tours around Chennai. The rooms are large and air-conditioned and shower facilities adequate. Even though we did not stay at the hotel and used it to freshen up , the hotel management insisted we pay for a friend who accompanied us on the tours and used the apartment to freshen up. We paid an extra 600 rupees.
                Recenzirano 06 prosinca 2017
                Dear Sir, Since we ensist you to pay for extra person dont give bad reviews.we know your stay was very comfortable. You check in at morning 09.00 am we allowed early check in and checkout at evening 6pm. You were using our service fully.Even thou you booked for studio type room small room,we have upgraded without any additional cost to Premium room since you 3 persons came at time of check in . Please dont give false information Thanks and Regards saravanaraj manager
                Odgovoreno 15 siječnja 2018
                Rainbow Hotel and Serviced Apartment
                2,0
                Ashim od Nepal
                Poslovni putnik
                Premium Double Soba
                Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
                worst hotel”
                I booked for 3night. couldn't stay for more than one. very dingy place. right in the middle of city - so couldn't get any sleep due to the traffic noise and vehicles honking all the time. pipes are leaking and water seepage through the walls. I checked out after the first night even though I had already paid for 3nights. never staying here again. if anyone is thinking of booking this look away
                Recenzirano 01 prosinca 2017
                Dear sir, we are very sorry for your uncomfortable stay.The New trainee has allotted you the wrong room block room.After you check in very next day we were asked you to shift to other room but you refused . Our Apologise from bottom of our heart Thanks and Regards saravanaraj Manager
                Odgovoreno 15 siječnja 2018
                Rainbow Hotel and Serviced Apartment
                6,0
                Raghunathan od Indija
                Solo putnik
                Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom
                Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
                OK for just 1 night”
                Could have been better - Staff requires more training
                Recenzirano 20 listopada 2016
                dear Sir, Thanks for your valuable comments will rectified as per your comments
                Odgovoreno 14 studenog 2017
                Rainbow Hotel and Serviced Apartment
                8,0
                Odlično
                Kaveramma od Indija
                Solo putnik
                Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom
                Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
                Neat nice and big rooms”
                Cleanliness, restruant and neatness
                The stay was comfortable but both the days there was work going on and it was noisy. One place where we have to pay for water in the rooms(nothing comes free). The rooms were big and spacious. The staff at teh restruant are very polite and helpful.
                Recenzirano 23 travnja 2015
                6,3
                Dobro
                Gothandaraman od Indija
                Poslovni putnik
                Studio s Dvokrevetnom Sobom s Bračnim Krevetom
                Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
                NIL”
                1 ) Good space 2) clean
                Overall is good
                Recenzirano 31 srpnja 2014
                Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

                Natrag na rezultate pretrage

                Natrag na izbor soba

                |

                Odbaci