Rezerviraj sada: Refarer Hostel

Vrlo dobro
Temeljeno na 154 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,6
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (154)Booking.com recenzije (139)
7,6
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 154 recenzijama
Čistoća:7,4
Objekti7,0
Lokacija7,7
Udobnost sobe i kvaliteta7,6
Usluga7,9
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (154)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 105 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Pimploy od Tajland
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Odlično”
love this hostel, new and clean, staff are helpful, location is good easy to find some food to eat. I stay 1 night drom and 1 night private both are Good.
Recenzirano 17 travnja 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
7,2
Vrlo dobro
lisa od Kina
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good”
Beautiful lobby but nothing in the bedroom
Recenzirano 15 ožujka 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,0
Chris od Australija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
Very basic place.”
This is a super basic hostel. I stayed in the private double bed room.. it's just like the photos. A mattress on the floor is all you get.. the shower and toilet is Malaysian style ( they are both in the same 1.5x1.5m square space ).. the bathroom drain was blocked and filled the whole bathroom with dirty water. And there was only 1 bathroom on each floor. So if you needed to use the toilet while someone else was in the shower. You had to wait a long time.and you would have to walk through and stand in dirty water on the floor from the person who showered before you.. like other people have said. The stairs outside are very steep. To get to the rooms you have to climb the fire stairs on the outside of the building. That's why there so steep. And if it's raining ( which is is a lot ) you will get wet.. the wifi didn't work for the 4 days I was there. ( get Internet from the shop before you come ) and there was a lot of construction mess left laying around.. it looked like someone had dropped baking flour all over the floor and that was then walked all over the hostel and not swept or cleaned up for 2 days.. cleaning wasn't there strong point.. they however were very nice people working in the hostel. Just a little shy.. I probably wouldn't stay here again as I thought it was super over priced and I found other hotels and hostels near by for much better value..
Recenzirano 02 ožujka 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Nur od Malezija
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Everything is perfect”
Everything is good
Recenzirano 05 veljače 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,0
Dixie od Malezija
Par
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Budget and clean”
Stay was ok. The staff are quite friendly.
Recenzirano 27 prosinca 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Si od Kina
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
best choice ever”
really enjoy our stay in refarer.the stuffs are very friendly and helpful,spoke fluence english.simple &clean room,cozy lounge,nice music,and the atmosphere is just fantastic! would definitely visit again! 住的开心住的爽
Recenzirano 22 prosinca 2016
6,8
Dobro
Madeline od Kambodža
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Comfy bed”
Had a great sleep at Refarer thanks to the comfortable bed and quiet room, however, we decided to go to a different hostel when we returned to KK because the bathroom didn't ever seem to be thoroughly cleaned and there wasn't a particularly warm atmosphere.
Recenzirano 21 prosinca 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,6
Izvanredno
baiyi od Kina
Grupa
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Nice Hostel”
The building is pretty cool,rooms where clean and bed was comfortable.Great location.Clean and convenient. Recommend.
Recenzirano 23 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,2
Izvanredno
victoria od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Amazing! Best hostel I've stayed in”
Amazing! Best hostel I've stayed in
Recenzirano 15 studenog 2016
9,2
Izvanredno
Melissa od Australija
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
wonderful Hostel in kk”
Refarer is a beautiful, clean and friendly hostel. It's more elegant than your average hostel, the comfortable beds and lovely staff make it very much worth it. The lobby is also a nice place to grab a drink.
Recenzirano 15 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,2
Izvanredno
Matthew od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Maybe the best hostel in town”
Wonderfully clean and pleasant hostel, especially for the price. Room was clean, bed was clean, nice fluffy pillows and a warm blanket, and working AC. Staff was very friendly and helpful, just ask them for directions for your activities. The hostel is located suitably in the city; it is easy to grab meals and it is only 15 mins walk from jesselton point. But be sure to bring your own soap and shampoo. They provide breakfast (tea and an anchovy sauce on rice wrap with half an egg), as well as provide airport transfer.
Recenzirano 11 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Schearer od Brazil
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Charming and welcome ”
Excellent service fabulous room awesome location. Highly recommend. The staff was extremely hospitable and accommodating. The room was immaculate and the bed was one of the best I've slept in.
Recenzirano 11 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Veal od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Affordable and great location ”
It was really affordable, room was small as usual(All HK hostel have small rooms). Location was superb. Will definitely come back again!
Recenzirano 11 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,2
Izvanredno
Ben od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Modern, Clean, Bright”
There are a few reviews on here complaining about the staff, and a few complaining about the fire escape. If you are older than 90 you might have a problem with the stairs, and we found the staff to be more shy than rude. In fact when we got talking to them they were very helpful, and if they didn't know as I don't think they were local, they had friends on hand who could help with any question. High tech, clean, modern hostel. We would definitley recommend!
Recenzirano 19 listopada 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,6
Izvanredno
Andrew od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
We had a great time”
We had a great time at the Refarer Hostel. Staff was really friendly and eager to make us love Sabah as much as they do, giving us great advice on where to go to eat and drink. We stayed in a 4 beds room dorm which was that Fine, though ear plugs are definitely necessary, if not because of the other travellers.
Recenzirano 16 listopada 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,2
Izvanredno
Mohd od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Backpacker's style of Hostel and Value for Money”
Love the concept of backpack's stay concept. Room decoration really minimal.
Recenzirano 10 listopada 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,8
Dobro
suraya od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Backpackers hostel that can be consider in Kota Kinabalu ”
We travelled to Kota Kinabalu during weekends and stay at Refarer Hostel for 2 nights. The hostel location is easy to find, behind big KFC at the roundabout. walking distance to go to Sinsuran Night Market, Gaya Street, etc. Facilities are good, pantry are well equipped, the hostel is clean, hangout place is nice and clean. Only few of their toys are broken but you can still watching tv on the comfortable sofa or reading free books from the shelf. The room minimalist (Double bed, small shelf, free towel, quite spacious room actually). I just hope the hostel can provide more place to hang our clothes. The only thing that come to my consideration about the hostel is the stairs. We need to climb a very steep iron stairs to go to the room. I think it will be difficult to those who bring too much luggage or even hand carry items to climb the stairs. The other think is we have to use so-called emergency stairs to go up to our room where the stairs is located outside the building at the back. I feel uncomfortable using the stairs at night because it is not safe especially to lady. Hope the hostel can consider the safety of their customer especially ladies. Someone might waiting at the stairs outside when there are nobody around or late at night. After all, the hostel is good (again hope Refarer Management can consider the stairs part) for backpackers and group traveler.
Recenzirano 22 rujna 2016
Thanks
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,8
ANDREW od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Cheap but not worth for value.”
Location is near to attraction location. Very steep stair. Have to climb from the fire escape to your room. Not suitable for luggage carrier. Celling have rat and the room have rat urine and it's smell.
Recenzirano 03 rujna 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,6
Izvanredno
alex od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
best hostel in KK”
They picked me up when I arrived there, their lobby is amazing, we had lots of fun over there. Room is clean, bed is comfort, much better than the other hostels I leave before.
Recenzirano 17 kolovoza 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,8
Dobro
Wai od Hong Kong
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Graduation trip”
Nice lobby, feel sae with the location. Quite near to the airport bus stop. However, I do not recommend to travelers with large luggage. Odour from toilet have room to improve.
Recenzirano 25 svibnja 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,4
Jeffrey od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Unexpected”
The lobby might looks clean and glassy, but I have a shocked when I was told my room is at 1st floor. 1st floor was fine to me, but I have to climb up through a poor steel staircase without handrail while carrying my heavy luggage. Furthermore, my room can only be accessed through the fire staircase located at the backalley. Is this even allowable by fire department? Furthermore, my room floor is sticky and dirty. I will not visit again.
Recenzirano 07 travnja 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
7,0
Vrlo dobro
shawn od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Not bad..”
Clear,safe,good stsff
Everything is good,only the staircase,if heavy stuff very hard to carry up.
Recenzirano 20 ožujka 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,7
Shu od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
You can find a better stay with this price”
Location, Friendly Staff, Free Concert in the mid night
Recenzirano 07 ožujka 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,8
Shu od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good for location but not Value for Money”
It was so painful that we need to walk up to our room by the fire escape staircase after we back from our climbing trip. Toilet was small and water pressure was low for level 3. If you like concert, it started around 4.30 am and there is a street performance in front of the hostel. Else, please prepare your own earplugs if you want to have a good sleep.
Recenzirano 06 ožujka 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,0
Joel od Malezija
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Hostel with basic facilities”
Generally clean
Recenzirano 29 veljače 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Vlada od Indonezija
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Amazing experience!”
All was great and I will recommend it to everyone!
Recenzirano 24 veljače 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
8,0
Odlično
Faith od Filipini
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
We love it there”
Clean, Hip, accessible
The hostel is very accessible. Just 5 min from the bus terminal coming from the airport, 10 to Gaya street, 8 to waterfront, 15 to Jesselton. The rooms and toilet and hallways are clean. The reception area is hip. The staff are extra friendly.
Recenzirano 24 veljače 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
3,7
YANWEN od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Double Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
very bad and dangerous”
the public space is OK
too bad in the bedroom~
Recenzirano 27 prosinca 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
8,3
Odlično
Weng od Malezija
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za muškarce
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Cy”
Location, Hospitality and Value for Money
Service was awesome. This is my second visit and the staffs are friendly and ready to serve. I left my item for the first visit and called them to keep it until my second visit. Now my item is return in a very good condition. Well done
Recenzirano 07 prosinca 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Linus od Finska
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Very good!”
New, comfortable, friendly staff
I stayed for a week, and extended several times! The rooms are very fresh, and the common areas has a nice styling to them. Everything is really super! However there are two drawbacks, the network can from time to time be both good and bad. The other thing is the stairway to the rooms. You actually walk on the outside of the building, the stairway is very steady and good to use. But if you have a disability to walk or climb steep stairways, then this is not the place for you. For me it was never an issue, even if I had a knee operation just 9 months back! Thank you for making my stay so convenient and good! Best regards
Recenzirano 25 listopada 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
4,7
Richard od Malezija
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Wanna karaoke while asleep? ”
Noisy, incomplete, Disappointed
We were shocked that we have to exceed our room at level 3 by the external fire escape staircase. Worst still it was drizzling when we arrived and there is not shelter to the staircase. The room was pretty clean (was newly opened then), toilet was small and water pressure was low and it took us a long time to finish our shower :( There was free entertainment thrown in which we did not request. The karaoke pubs next door continued till early morning and all of us having hard time falling asleep.
Recenzirano 16 listopada 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
TAESUN od Južna Koreja
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 7 noći u rujan, 2015
Excellent value for money”
Kind enough staffs, brand new it just opened at Aug. 2015, Great value for the money
During my scuba trip in Korea Kinabalu, I've stayed at 2 different hotels which are rated 4 stars and here. In my opinion this one is the best value for the money. If you are traveler you may don't need to waste your money just for the room to sleep. 코타키나발루에서 약 20일가까이 혼자 여행하면서 4성호텔 두군데서 일주일, 여기서 나머지 13일정도 묵었는데, 가성비로 보면 최고인듯함. 올해 8월에 영업 시작해서 시설도 전부 새거고 어쨋든 게스트하우스 중에 젤 좋을 듯. 혼자 여행하는 분이면 요기 강추요. 다른 게스트하우스는 ㅠㅠ 밖에서 봐도 별로 묵고싶지 않음
Recenzirano 02 listopada 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
8,0
Odlično
wong od Malezija
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Shower water volume not strong, no housekeeping,”
Interior design model, comfort room, friendly.
Interior Design was cool and model lifestyle. But I dislike his bathroom. shower volume not strong, kind of dirty. 3floor , once u enter, smelly. But room design was good. I prefer stay at Hashtag12 hotel.
Recenzirano 29 rujna 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
8,0
Odlično
Rui od Singapur
Solo putnik
3-krevetna Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Great hostel; some teething problems”
Staff, facilities, price
It's a very new hostel, so facilities are great. The staff was also extremely friendly and accommodating. However, there were some minor teething problems such as faulty door locks and choked toilets. Do note that it's located nearby a pub. Things could get loud in the night. It's still great though. Give it a while and they'll do fine.
Recenzirano 28 rujna 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,7
Izvanredno
Ken od Malezija
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za muškarce
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Perfect for Solo Traveller and Value for Money”
Situated in a strategic location, Gaya Street is 7 minutes walk away, Kota Kinabalu Waterfront and Suria Sabah is 10 minutes walk away. The hostel is new, with a modern vibe which cannot be found anyw
Situated in a strategic location, Gaya Street is 7 minutes walk away, Kota Kinabalu Waterfront and Suria Sabah is 10 minutes walk away. The hostel is new, with a modern vibe which cannot be found anywhere in Kota Kinabalu.
Recenzirano 26 kolovoza 2015
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
9,6
Izvanredno
Viola od Finska
Grupa
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
.”
.
Recenzirano 14 studenog 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,4
Dobro
RODOLPHE od Francuska
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
2 nuits”
Hôtel moderne à la jolie décoration. Chambre petite et simple. Douche et toilettes communes > pas tjs clean!! Hôtel sur 3 étages avec escaliers extérieurs pas facile à emprunter avec valises et sacs à dos.
Recenzirano 10 prosinca 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
3,6
mio od Kina
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Dirty”
位置在內街,樓下有7-11及餐廳,但床鋪有蟲,半夜才發現有蟲,很多在床上爬,惡夢,以後不會住。
Recenzirano 28 srpnja 2017
WE will look into this matter
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
6,0
Ka od Hong Kong
Solo putnik
1 krevet u 4-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
衛生狀況及員工服務有待改善”
地點方便及有提供早餐,另外有安排機場接駁車輛(需收費)
Recenzirano 20 ožujka 2016
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
7,6
Vrlo dobro
Myunhun od Južna Koreja
Solo putnik
1 krevet u 4-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2016
가난한 여행객을위하 추천 숙소”
숙소 가성비는 좋습니다. 저는 4층? 이였는대 수소까지 가는 철제 계단이 후덜덜합니다.도미토리 4인실 이용했구요.청결도는 중정도입니다.더럽지도 깨끗하지도 ㅎㅎ 가격생각하시면 추천합니다.
Recenzirano 28 svibnja 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
3,6
jeonghee od Južna Koreja
Solo putnik
3-krevetna Soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2017
곰팡이 냄새가 말도못하는 숙소”
곰팡이 냄새로 숨으루제대로 쉴수조차 없는 그런곳을 호텔이라고 남에게 빌려주는지 미친사람들 같았음. 올라가는 계단도 어찌나 스릴있는지... 도대체 이언곳을 숙소로 운영하는 사람들이 이상하다 정신병자들이안 생각이 들었다. 숙소의 위치도 썩 좋은편은 아님
Recenzirano 20 ožujka 2017
We will look into this matter
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel
10,0
Izvanredno
Anye
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Izvanredno”
环境挺好
Recenzirano 12 srpnja 2018
9,2
Izvanredno
bai od Kina
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2018
性价比超级高”
在亚庇住了4天都在这里,前台的小哥哥人都超级好,帮我拿行李上下楼,每天都帮我们收拾房间。位置离加雅街超级近,除了楼梯比较不方便,其他都很好。而且这么划算的价格还有早餐提供真的是超级意外。如果你想住青旅,很推荐选择他们家。
Recenzirano 22 lipnja 2018
2,0
od Malezija
Poslovni putnik
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
我住过最烂的店”
客厅还凑活,但是小气的空调都不开,楼梯很危险,大家一定要小心,很容易不小心踩空!房间空调估计也不保养,已经不能制冷了,跟服务人员反应他还很不高兴。还有房间里一股发霉的味道,这就没法接受了,太恶心了。还有那个床不知道老板怎么想的,上铺连护栏都没,大家自己看图片就知道了,还很高,不出事就不开心么??!
Recenzirano 15 travnja 2018
4,4
WEN od Kina
Obitelj sa starijom djecom
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
斜度大楼梯是隐形危机,第三天提前退房”
前两天纳闷,房型不错,卫生过得去,怎么不满客? 第三天提前玩十点退房,还是忍受不了和客服的不和谐情绪,除了买水有笑容,其他时间好像你欠她很多,好像这床位房价格太低廉,住客赚大便宜。 楼梯就不知道那天谁遇到烦恼,我都担心行旅箱掉下机会很大
Recenzirano 20 ožujka 2018
4,8
WEN od Kina
Obitelj sa starijom djecom
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
19号晚十点提前退房,体验不好”
看中评价有华人老板,还有床位有布帘。也注意到那个很斜给女生恐怖无力批评很多的铁梯。轻则箱子实际上我一个走过全国大部分青旅和泰国青旅床位房,那个楼梯就是我这样健身男提着24寸行旅箱,也有掉下危险,轻则箱子粉身碎骨,重则一个人体自由“飞”,实际上客栈有人在箱子托下都会好很多。 头两天纳闷,这客栈还可以,除了楼梯是硬主动伤,怎么人数不多? 后来发现,客服很少主动
Recenzirano 19 ožujka 2018
8,4
Odlično
MIN od Kina
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za muškarce
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
性价比中上”
亚庇市区不大,从场坐大巴5马币再步行十几分钟或者直接grab网约车12马币左右到达,去一些网红店商场加雅街都可以步行,住了3天只有我和一个欧美男生一间房,设施还很新但员工不是每天打扫只倒垃圾,有门禁密码,包早只是简单的面包茶水没吃过,旅馆右手边是山和垃圾堆可以看见很多野猴子觅食不怕人的哦。
Recenzirano 17 ožujka 2018
8,8
Odlično
LIQUN od Kina
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za žene
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
地理位置挺棒的 但楼梯不方便”
因为一些事情共住了有一个星期 包早餐 但是有几天都是番薯比较懒得吃。店员都很友好,很棒,会帮忙搬行李,很不好意思也很谢谢,因为楼梯很陡 女生一个人扛行李箱上下都会非常困难。这个楼梯真的不太友好。 离加雅街很近 但是白天基本打车出门因为实在太晒了 晚上隔音较差,是外面店铺ktv?? 房内挺好的,四人房,但卫生一般。浴室不算小 但是居然没有挂衣服的地方也是有点迷……收拾房间仅收拾厕所垃圾 并不会清洁其他 同时也不提供任何洗漱用品 需要注意自带牙刷牙膏洗发沐浴露等生活用品~ 但是这个价格个人认为已经很划算,也不能要求太高了吧。
Recenzirano 03 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
shi od Kina
Solo putnik
1 osoba u 4-krevetnoj spavaonici - samo za žene
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Izvanredno”
住了两晚 第一次尝试青旅 环境非常棒的风格 提供早餐 工作人员也很nice 整体给五颗星
Recenzirano 03 siječnja 2018
Thank you SHI
Odgovoreno 18 siječnja 2018
Refarer Hostel
8,4
Odlično
Molly od Kina
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 6 noći u rujan, 2017
无可挑剔,如果床上没有臭虫的话……”
地理位置非常好,离大茄来、gaya街和曙光广场都很近,旁边也有7-11和kfc。设施方面:提供洗衣机+烘干很方便。我一个人住的是双人床间,但是要注意这里的双人床间是不带卫生间的哈,只有床、桌子和一个懒人沙发。员工也很好很热情。 唯一一个大问题是:床上有臭虫,我连续住了几天,床上发现了很多臭虫…… 弄死之后会发现刚刚吸的血…… 而且你以为已经没有了,但是第二天早上起来发现和床被子接触的身体部位都是一个一个的红疙瘩…… 现在到脸上和胳膊上越来越多……所以虽然作为一个青旅条件和氛围都很不错,但是如果是两个人还是选择自己好一点的酒店比较好
Recenzirano 13 rujna 2017
Thank you
Odgovoreno 17 prosinca 2017
Refarer Hostel