Rezerviraj sada: Regalia Residence @ Holiday Home

Vrlo dobro
Temeljeno na 353 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,7
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (353)Booking.com recenzije (584)
7,7
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 353 recenzijama
Čistoća:7,6
Objekti7,7
Lokacija7,9
Udobnost sobe i kvaliteta9,0
Usluga7,3
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (353)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 180 komentara potvrđenih gostiju
5,2
Khoo od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Iznadprosječno”
1. The lift is extremely slow. 2. Every floor lift lobby is warm. Although there is a ceiling mount air-con, it was not on. 3. The waste area on my floor Level 26 need to be cleaned-up and the door closed to avoid unpleasant view from guest.
Recenzirano 12 lipnja 2018
9,6
Izvanredno
Mohamed od Egipat
Solo putnik
Studio
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Clean house, Amazing infinity pool”
The building is amazing, the infinity pool view is super, and the room is clean.
Recenzirano 09 lipnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Salassiah od Malezija
Grupa
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Birthday Party”
good, all i need in the room they have provide. Tq
Recenzirano 30 svibnja 2018
3,2
Lim od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
the WiFi can't use! super dirty for the room,! disappointed ”
Recenzirano 30 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Evonne od Malezija
Solo putnik
Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Izvanredno”
i was booked a studio to stay one night and the environment it’s cozy and fantastic it’s more that what i expected for paying with this price .. Swimming pool on the rooftop with amazing view of kl .. will drop by when i’m back to kl again.
Recenzirano 29 svibnja 2018
6,4
Dobro
Derick od Malezija
Par
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Regalia residence”
Confusing to book as there are a few companies running the business there. Also the bed in the place I rented was bad. Can even see the springs. Not well maintained. Only thing good is the location
Recenzirano 27 svibnja 2018
6,0
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Not bad ”
Its ok lah...
Recenzirano 15 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
NATRAVIT od Tajland
Par
Studio
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
First time to booking with this room”
Nice room, Excellent view on swimming pool
Recenzirano 24 travnja 2018
6,0
Zarina od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Troublesome column”
Click and tick only. This column is not needed
Recenzirano 19 travnja 2018
2,0
Marietta od Filipini
Grupa
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
DISSAPOINTED CLIENT”
I NEED A FULL REFUND.. weve waited too long to find whose d person that supposed to assist us when we reached d hotel.. but we didnt see anyone. We waited til 9pm as we decided to look for another room for us to stay..we didnt evwn find the place where they really are located. They just appeared 1 day before we are going to check put saying that they are w8ing too long at d looby to find us which is not true
Recenzirano 30 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
ELY od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljski Apartman s Pogledom na Grad i Balkonom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
exhibition ”
Overall stay was ok, we got exactly the room that we booked.
Recenzirano 24 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
Hani od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Regalia city hols”
Price is fair and walk to mall also was fairly convenient. Room is clean. Pool is clean too. Was hoping that there is room service though :)
Recenzirano 22 ožujka 2018
4,4
Nurfarhan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman s Pogledom na Grad i Balkonom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
My Wasteless Stay”
From my point of view, the place is not really strategic to whom coming by own transportation. the parking so scary,messy and suck. the way to park/ out/ exit so difficult, the total stay is not enjoyable. the room is like recycle condition. not changing the bedsheet and everything. Not recommended. thanks
Recenzirano 19 ožujka 2018
8,0
Odlično
Roberto od Italija
Par
Studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Absolutely woth.”
good place near a big shopping mall and metro line. Infinite pool is just amazing... we enjoied our stay.
Recenzirano 18 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
NORLAILI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Studio
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
bagus
Recenzirano 28 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
NORLAILI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Studio
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
bagus
Recenzirano 28 veljače 2018
10,0
Izvanredno
nur od Malezija
Par
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nice good place to stay”
Very good
Recenzirano 27 veljače 2018
6,0
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen Studio
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
ok”
ok
Recenzirano 23 veljače 2018
9,2
Izvanredno
nur od Malezija
Par
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nice place good view ”
Good place
Recenzirano 23 veljače 2018
8,4
Odlično
mat od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Gud place, nice view from top swiming pool ”
My child Very happy vith view and pool
Recenzirano 20 veljače 2018
8,0
Odlično
Shannon od Fidži
Solo putnik
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Great Stay”
First my Host was really cool, gave the lay abouts and was quick and clear really all you need. Didnt pay any security deposit. The Elevators, entry doors are all accessed using your key card attached with your key. I stayed in Building B that has thr gym The Infinity Pool is in Building A all are accesible. The Gym is well just filled with Cardio Machines the heacieat Dumbells are 10kg and no barbell weights at all. Low class gym for a residence of this sort. The Infinity Pool is oustanding the earlier you go the emptier. No swimming after 10pm though. Hemisphere Bar & Restaurant is right next to the pool. Security guards can be rude, Putra KMT station is the closest by metro and you can just walk across and enter the building through the parking area. Will Definately be back.
Recenzirano 17 veljače 2018
10,0
Izvanredno
bingjun od Kina
Solo putnik
Premier Studio
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
a great place to stay ”
the topfloor swimming pool is a suprise
Recenzirano 14 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
1. Must have mosque 2. Receiption not good because just attend by security guard. 3. No waiting park for vehicle. 4. Security guard not " mesra customer". 5. Must put sinage at parking ( visitor or resident). 6. Put more market. Just have one shorp mini market only.
Recenzirano 07 veljače 2018
9,2
Izvanredno
Fariq od Malezija
Par
Studio
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Amazing”
Super
Recenzirano 04 veljače 2018
6,8
Dobro
Pisit od Tajland
Solo putnik
Deluxe Queen Studio
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Good”
the location is great, near Sunway Putra Mall and train
Recenzirano 26 siječnja 2018
8,0
Odlično
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice stay”
Great atmosphere, great view, great facilities, stunning pool. Couldn’t ask for more
Recenzirano 22 siječnja 2018
6,8
Dobro
Cira od Španjolska
Obitelj sa malom djecom
Studio
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Super location and pool, but the apartment was full of cockroaches and various insects disgusting ”
Super location and a fantastic pool, but the apartment was full of cockroaches and several insects, it's a shame because with a little maintenance it would be great, but I would not recommend it to anyone
Recenzirano 22 siječnja 2018
8,0
Odlično
MUKESH od Južna Afrika
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman s Pogledom na Grad i Balkonom
Boravili ste 8 noći u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
No reception when we needed anything we were always told by security to contact your owner. Security had to check us in and that after asking about 4 securities on site. Lift was filthy and when we landed we found filthy dishes and there weren't any dishes we had to request for cups and plates and pots
Recenzirano 19 siječnja 2018
5,2
Azuma
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Only good for pool. ”
Room and floor was not so clean Earlier we were promised a balcony unit but end up with no balcony unit Our price were increased after adding more adult. But end up only xtra sofa bed which hard and shaking .. stil a studio apt one room but paying xtra. We were not noticed that pool at level 37 stricly for swimsut wear only. We were not noticed this was homestay instead of a hotel. We were not brief by the host who pass the key.. about amenities and facility. He just pass the key and..thats it. Enjoy your day !!
Recenzirano 24 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good place to view kl city”
Good place to see kl
Recenzirano 19 prosinca 2017
4,8
Chung od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
10/5”
location good nearby ktm,lrt ,shoping mall.
Recenzirano 15 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
YEN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Overall is ok. Come with family. Satisfied with the facilities. ”
Quit disspointed with the parking lots. Lack of the parking space.A terrible parking experince. Tips for the guest who willing go to the infinity pool, make sure go there after 5pm. If not, bring the sunblock.
Recenzirano 14 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Mary od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Studio
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Decent place to stay”
The room I stayed in is not nearly as nice as the photos made it look. It has a bed and table and kitchen yes, but it was very over priced considering you don't get anything like breakfast or extras included. The place was difficult to get to. I took the subway from the bus station and you can't walk directly to the building from there so I had to get a ride from someone. The pool was beautiful and the main reason I stayed here. Not bad overall, just overpriced.
Recenzirano 09 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
ROSMAINI od Malezija
Par
Studio
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Izvanredno”
verry good
Recenzirano 06 prosinca 2017
8,4
Odlično
KATHERINE od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
family vacation”
the location is great, near Sunway Putra Mall. the unit is big ang good for family travelers. only downside is the traffic jam.
Recenzirano 14 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Hishammuddin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
The studio unit is simple and cosy facing KLcc view. ”
The walking distance Sunway mall is clean,cozy and not crowded compare to klcc or pavilion. The eateries cafes like Sepiring is a must try, the food are delicious.Overall the Regilia suitable for those who look for peace of mind,quiet and less hectic environment...
Recenzirano 22 listopada 2017
10,0
Izvanredno
Ratna od Indonezija
Grupa
Studio
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Nice place to stay”
I love the pool. Staff also very Nice.
Recenzirano 11 listopada 2017
6,8
Dobro
siti od Malezija
Grupa
Studio
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
POOL ATTIRE”
very disappointed with the swimming pool attire. they didn’t mention ONLY attire allowed @ infinity pool. ended up swim @ residences pool/normal pool not infinity pool
Recenzirano 02 listopada 2017
6,0
ezaidah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Studio
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Okay...but lif too slow and parking not convenient”
Upgrade some part and overall okay
Recenzirano 02 listopada 2017
8,0
Odlično
SHI od Malezija
Grupa
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
The infinity pool is so crowded on weekend 😂”
Great KLCC view from the room. Room are spacious and clean. Suitable for small group of people. Glassware is dirty. Love the big mirror in the room! Elevator need waited for a long time.
Recenzirano 19 rujna 2017
10,0
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
The room was really nice, comfortable and clean. The location is near the shopping mall. ”
This property also suitable for the family trip who wants the great view of the Kuala Lumpur city centre.
Recenzirano 04 rujna 2017
6,4
Dobro
Bryan od Malezija
Par
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Dobro”
furniture looks quite old and not satisfy really.
Recenzirano 19 kolovoza 2017
7,2
Vrlo dobro
Khairul od Malezija
Par
Studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Nice view”
Nice view of city kl
Recenzirano 20 srpnja 2017
10,0
Izvanredno
Shitiz od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
AGODA. Please change the number of the owner to the correct one.”
It was a hassle at the start to contact the owner. But after that got sorted, everything was just perfect. From cleanliness to the views. I just loved it all.
Recenzirano 28 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Nathalie od Kanada
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Great stay ! Great service !”
We took the 2 bedroom Appartement and it was perfect for 3 adults and 3 kids. There is a small shopping mall 3 minutes walk which was practical. We booked again for our return in Kuala Lumpur
Recenzirano 25 lipnja 2017
9,6
Izvanredno
Haziq od Malezija
Grupa
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Best place”
Have nice view that I have
Recenzirano 15 lipnja 2017
8,4
Odlično
Noman od Indija
Obitelj sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Uncaring staff”
I booked and went there at close to 2.00pm. I kept calling the number but no one would pick up. There was no one to welcome us. After waiting for almost 30 mins, with several unanswered calls, I called Agoda Customer Service. They asked me to wait while they tried to contact the owner. In 10 minutes, I received a call from Agoda who put me on to a staff member of the homestay. He came to fetch me in 5 minuted and we finally got to enter our room after almost an hour of waiting time. there were no apologies offered, no reasons given, nothing. It was so rude and I felt too offended. I expect better.
Recenzirano 11 lipnja 2017
7,2
Vrlo dobro
ratha od Malezija
Grupa
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
bad air condition ”
good view and room, but the air condition was very bad at A 10-05
Recenzirano 06 lipnja 2017
5,6
Lim od Malezija
Grupa
Premier studio king (za nepušače)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Iznadprosječno”
We love the swim pool view
Recenzirano 17 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Nur od Singapur
Grupa
Studio
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2017
Satisfactory stay”
As it was walking distance from Sunway Putra Mall, getting your daily groceries or for nearby meals is really convenient. For the fact that the apartments has a small kitchen, we utilise it for supper! Making meals to enjoy while catching a night movie on the apartment smart tv. It's accessibility is good as well. Nearest station was PWTC lrt. With the LRT connecting to the main places of attraction, it wasn't a hassle at all exploring KL. The rooftop infinity pool was a plus point!
Recenzirano 14 svibnja 2017