Rezerviraj sada: Remember Hotel Batu Pahat

Vrlo dobro
Temeljeno na 274 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,1
83% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (274)Booking.com recenzije (296)
7,1
Vrlo dobro
Temeljeno na 274 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,7
Objekti6,4
Lokacija7,6
Usluga7,3
Vrijednost za novac7,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
繁體中文 (香港)
Vrsta sobe
Jednokrevetna Soba - Basic
Standard Soba
Deluxe soba
Obiteljska soba
više
Sortirano prema
Prikazuje se 93 komentara potvrđenih gostiju
6,0
SAID od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
Friendly staff
Recenzirano 01 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Aiman od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good value for money. ”
Better check their bed carefully because too many dust or not clean. I got sneezing and flu because of the dust on the bed.
Recenzirano 11 prosinca 2017
6,8
Dobro
cheng od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
overall ok”
it just a simply stay & room quite small for me. food stall within walking distance is available.
Recenzirano 20 studenog 2017
8,8
Odlično
elvin od Singapur
Solo putnik
Jednokrevetna Soba - Basic
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Value for Money”
The reception staff were fantastic and helpful to help resolve my issue on getting a bus ticket online. kudos to them !
Recenzirano 09 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
nur od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Value for money”
The facilities is decent for a budget hotel. The room is clean, the ambience is good.
Recenzirano 29 listopada 2017
6,0
Khor od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Comfy Room”
We picked non smoking room but we could smell the remaining cigarette smell in the room. Also, the wardrobe is very dusty. Good service in providing car park payment service.
Recenzirano 25 listopada 2017
8,0
Odlično
Monaliza od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Re: Not a bad hotel in Batu Pahat”
The toilet is clean and towels is clean too. Near to city centre and suroundings.
Recenzirano 24 listopada 2017
6,4
Dobro
Wai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
okish budget hotel”
The location is at the city centre. budget hotel with reasonable price. other than that, nothing special. And one thing, standard room is better than deluxe room imho
Recenzirano 17 listopada 2017
6,4
Dobro
wong od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Dobro”
noise at ground floor.
Recenzirano 23 rujna 2017
6,4
Dobro
chuah od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Customer services is very good n nice”
Room clean n nice..will visit again
Recenzirano 22 rujna 2017
6,8
Dobro
chengboh od Singapur
Solo putnik
Single Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Dobro”
Everythings is good except for cleanest Need to improve make sure change bed sheets and room full of dirty dust on the walls and around rhe air-con blower unit. This is a feed back for improvement so the next time I stay there will feel more better TQ
Recenzirano 11 kolovoza 2017
6,0
PENG od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
overall is satisfactory”
quite satisfy. no much issued on this hotel.
Recenzirano 15 srpnja 2017
8,0
Odlično
Cyndi od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Budget Hotel”
The room have abit smelly, assume the Guess smoke in the room. The Sound insulation is not good... I hv wake up at midnight as beside room door hard to close and their make noise and Closed till very loudly. The room dun have telephone. I'm not really satisfaction with the room. But we have to understand that this is a Budget hotel and we can't put so high expect. Thanks.
Recenzirano 30 lipnja 2017
6,4
Dobro
hui od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
no frills hotel”
found a used liner inside the toilet roll holder otherwise, acceptable budget hotel
Recenzirano 22 lipnja 2017
6,8
Dobro
Ng od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Small family room”
Room is kind of small for family. Location is central.
Recenzirano 20 lipnja 2017
3,2
Sook od Malezija
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Prihvatljivo”
Toilet and bedsheet is dusty and not clean.
Recenzirano 12 lipnja 2017
5,6
Sin od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
good location”
good location
Recenzirano 12 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Sheue od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Deluxe room”
Overall satisfy
Recenzirano 05 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Sheue od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Family Deluxe”
Satisfy on the overall but the café did not open for breakfast. While waiting for all family members to bath and prepare to checkout, thought to have some food in café but not opened. Anyhow, overall satisfied. Thanks.
Recenzirano 05 lipnja 2017
6,0
Razuwa od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
-NA-”
I'm not staying here. Just booked for my friend
Recenzirano 25 svibnja 2017
6,0
Toh od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Ok”
The room lighting insufficient bright.
Recenzirano 12 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
alice od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Average is good”
Good
Recenzirano 02 svibnja 2017
4,4
thai od Singapur
Solo putnik
Jednokrevetna Soba - Basic
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Smelly and dirty”
Cozy room but very smelly, dirty and noisy. U can literally hear the sound of the water tap running and flushing of toilet next door. People smoked in the corridor which inadvertantly caused the second-hand smoke to sip into my room at night.
Recenzirano 24 travnja 2017
2,0
Ai od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
nice and clean room”
nice, clean, quite and big room even the room price is cheap.
Recenzirano 20 travnja 2017
8,4
Odlično
Bibi od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Excellent ”
Our room was at the ground floor so we did hear the invoice machine at night but it wasn't a big deal cz it wasn't that loud..the hotel was very clean..the floor wasn't slippery even when we wet our feet..good water pressure for the shower..it's easy to go around famous restaurants if you own a car..nice staff..they gave u the parking ticket needed, limited parking however..
Recenzirano 19 travnja 2017
10,0
Izvanredno
Wunching od Tajvan
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
good”
good
Recenzirano 18 travnja 2017
8,0
Odlično
TING od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Vrlo dobro”
Extra pillow is not free, MYR5 each.
Recenzirano 18 travnja 2017
2,4
pauline od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Not worth to stay”
Noisy, dirty
Recenzirano 16 travnja 2017
6,4
Dobro
Vincent od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Suitable for business traveler only”
The room size is small and only got one plug. No dustbin in room. and the lighting issues.
Recenzirano 04 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Yaw od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Good”
Overall is clean and confortable
Recenzirano 27 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
Muhammed od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Nice place”
Room are clean but too small... anyway i recommend this hotel for upcoming guest..
Recenzirano 24 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
lai od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
near to town ,front desk Ms Tan is very helpful”
need improve facilities and cleanliness,room not clean and smelly
Recenzirano 23 ožujka 2017
8,4
Odlično
lai od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
good places”
room quite small
Recenzirano 22 ožujka 2017
8,4
Odlično
lai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
location is great,closed to shopping mall and restaurant”
front desk staff Ms Tan very helpful and answered our questions well
Recenzirano 22 ožujka 2017
4,8
YAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
bad environment”
noisy, cleanness
Recenzirano 20 ožujka 2017
8,4
Odlično
Chong od Malezija
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Decent Hotel for a Short Stay”
The room is clean and cosy for double room with street view. For single room, it might look a little packed, but according to our friend who stayed in that room, it is still OK for a night's stay.
Recenzirano 19 ožujka 2017
7,6
Vrlo dobro
jess od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
value for money”
near to town, room is clean. All ok
Recenzirano 02 ožujka 2017
6,4
Dobro
Evin od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Strong cigarette smell in room”
I'd got a ground floor room. Could constantly hear the noise of the invoice printing machine from my room. The cigarette smell was so strong in my room that it stayed on my clothes... My partner and I who are allergic to dust became ill after staying there. We kept sneezing and coughing. It could be just this ground floor room near to the office that is like that. Others might be fine. So you've got a room on ground floor, maybe request for a change? Don't suffer silently like I did.
Recenzirano 25 veljače 2017
6,8
Dobro
PUI od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good transit point”
Stay for a night before travelling to SG. Basic hotel with reasonable price.
Recenzirano 13 veljače 2017
6,0
kamaruzaman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
good place and comfortable”
near to town and shopping complex
Recenzirano 06 veljače 2017
8,8
Odlično
Koh od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
cheap and nice”
Cheap nice clean budget hotel
Recenzirano 02 veljače 2017
10,0
Izvanredno
Shiuann od Malezija
Grupa
Jednokrevetna Soba - Basic
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good hotel.”
Good hotel.
Recenzirano 31 siječnja 2017
4,0
Chin od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Poor hotel”
The room not clean and smelly,its cheap but no facility and breakfast include also, I paid for two days rent but I didn't stay cause the bed and pillow are dirty and smelly also. I went to the other hotel.
Recenzirano 30 siječnja 2017
8,4
Odlično
Jamie od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
Not bad”
OK location, helpful staffs, basic facilities
Recenzirano 21 siječnja 2017
3,2
Queck od Malezija
Par
Jednokrevetna Soba - Basic
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Terrible”
The room is very dirty
Recenzirano 21 siječnja 2017
6,8
Dobro
Wani od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Good”
Recommended to stay for short vacay or business purposes. The price for breakfast menu at cafe very reasonable and the taste is not so bad. Thumbs up!
Recenzirano 19 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
Jason od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
good servive”
thanks
Recenzirano 13 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
kamaruzaman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Near to town and shoping complexs, easy excess to main road”
Affortable for small budget with comfortable ambient
Recenzirano 09 siječnja 2017
6,4
Dobro
Mohamad od Malezija
Solo putnik
Jednokrevetna Soba - Basic
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Just nice”
A nice budget hotel, just as expected with price that you pay. The single room is really small, is hard for me to do my daily prayers.
Recenzirano 06 siječnja 2017
4,4
Ng od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
nothing special ”
feel no save stay in this hotel.
Recenzirano 01 siječnja 2017