Vrlo dobro 8,0
na temelju 777 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 777recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Chiu od Singapur
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Comfortable & clean room, wonderful service
Staff are hospitable, room is clean and comfortable.
I love the cleanliness and comfort which this hotel provided. The bed was nicely decorated with flower petals and there is a pleasant scent in the room. I also love how well received I was when I checked into this hotel. The staff explained the usage of the room items very clearly. They were all very friendly anytime throughout the day. The dining area where I had breakfast was bright and clean. I really like this hotel a lot. Amazing!
Recenzirano 25 rujna 2015

Siew od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Helpful & Friendly Staff, Hotel a bit old
Helpful & Friendly Staff, Comfort Room, Value for Money
Recenzirano 21 rujna 2015

Maoz od Izrael
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Good value for money
The staff were very helpful
The hotel is nice for the price you pay.. But I won't say it's a 3 star hotel. Location is good, few minutes walk from the lake and old quarter. The staff were amazing and very helpful. The room was quite small.. All in all we had nice time.
Recenzirano 18 rujna 2015

Yair od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Great value for money, superb service
Cleanliness, staff attitude and servic was great.
Recenzirano 17 rujna 2015

SUTTIRUK od Tajland
Grupe
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Annoying receptionist
Normal room,
Recenzirano 15 rujna 2015

Ondrej od Češka Republika
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Everithing perfect. Nice people
Bed. Food. People
Recenzirano 14 rujna 2015

Hiep od Vijetnam
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Great stay!
friendly staff, location, comfortable
I had a great time. Room was nice, staff was friendly.
Recenzirano 09 rujna 2015

maharani od Indonezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good hotel,
Cheap rate, clean room, friendly staff
It was great stay in this hotel. The staff was so friendly and helpful. Room was clean and rate is so cheap. I'm quite satisfied with their services.
Recenzirano 07 rujna 2015

yong od Malezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Taxi don't even want to get into this hotel
Simple room
Not convenience for someone with big luggage
Recenzirano 06 rujna 2015

Quy od Vijetnam
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Simple hotel
easy to rent motocyle
Poor service from staff,not good rest room and no soup,water is not good and the location is quite far from the center
Recenzirano 02 rujna 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: