Vrlo dobro 8,0
na temelju 776 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 776recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Valerie od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
NIce clean hotel
Location, hospitality and cleanliness
Great. A little bit of confusion with the name at first. Instead of Hanoi Serenity Hotel 2, it was Rising Dragon Hotel. Very helpful staff and warm welcoming. Very happy with the services.
Recenzirano 09 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kirsten od Kanada
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Great Service
great service, good breakfast, location
Amazing service super friendly and helpful!
Recenzirano 03 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wong od Hong Kong
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice stay
Clean ,nice staff breakfast waiter is sad face
Prince is cheap good for stay a short time , the hotel no much taxi driver can found ! The reception is very nice , restaurant breakfast ok, but the waiter so sad face !will stay again. 😀😊
Recenzirano 25 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kerry od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
fantastic
staff, hotel condition, cost
We had two stays a week apart and both times was fantastic, the team are so friendly and helpful and always go beyond expectations. A real treat.
Recenzirano 25 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tri od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
good staff, clean
location, room design, facilities
Tạm
Recenzirano 24 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jiaxin od Singapur
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Value for money but staff were not very friendly
Nice breakfast, Comfortable rooms, Good housekeeping
I was a solo traveler and stayed 2 nights at this hotel. The room was clean and comfortable and Housekeeping would come in and tidy up the place. The staff at the hotel were polite but not very friendly. They seemed curt and cold once they realised you are not going to sign up any of their tour packages or services.
Recenzirano 19 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joanna od Kanada
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Overall good hotel and location
vietnamese breakfast, fast wifi, helpful reception desk
The Staff was helpful and accommodating. Their english was pretty good compared to other hotels we stayed in Vietnam. Breakfast is provided but I recommend you get the Vietnam noodle breakfast because their western breakfast is not that great (burnt egg and stale ham).
Recenzirano 19 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Filipini
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
a hidden gem in Hanoi
the breakfast, the great service and location
The room had all the basic needs, quite simple. Value for money. I really did enjoy the breakfast but what I love about this hotel is the service. Even if we arrived at around 1 am, their front desk manager/officer still accommodated us. He made sure we settled in comfortably. During check-out, since we were trying to catch the bus to Halong Bay, they called the tour office for us. I like the location, quite accessible to the restos, cafes and other tourist spots in the Old Quarters. :)
Recenzirano 06 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elodie od Francuska
Par
Superior
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Very pleasant stay !
Room clean and comfortable, nice staff, good value for money
We stayed 3 nights at the Hanoi Serenity hotel and we really enjoyed it ! For 13 dollars, we had a nice double room with a real and beautiful bathroom. Staff was very helpful. Breakfast is also very good. Nothing special to say, but we really liked our stay and we think it's a good value for money.
Recenzirano 30 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eleanor od Filipini
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Very affordable hotel
Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
Stay was awesome for the price
Recenzirano 25 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: