2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Lisawati od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Comfortable bed, clean room & bathroom, small room
Friendly and very hellpful staff, convenience location, walking distance to food places n cafes
Very pleased with attentive and helpful staff. Clean and comfortable room, but a bit small. A liitle bit dissapointed that our first night arrived we had to stay in a different hotel due to rooms were full. Other than that it was a pleasant stayed. Will sure come back to this hotel again. Couple from Perth.
Recenzirano 13 listopada 2014

Robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Highly recommend staying here
Great staff, great food & great location!
Recenzirano 08 listopada 2014

chee od Singapur
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
nice location in Old quater
the environment was quiet. hotel breakfast was good. room was clean
helpful staff and clean room . will definitely come back next time
Recenzirano 06 listopada 2014

Robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Great hotel to stay at!
The staff, the food & the location
I highly recommend staying at this hotel! No faults what so ever. The staff were helpful & the food was great! Loved it
Recenzirano 06 listopada 2014

Denisa od Portugal
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
The perfect Choice for a simple stay in hanoi!
Food, staff, location
I had a great stay in these hotel! It is verry central which ia great for walking arround the city! The staff is amaizing and there is a outstanding restaurant on the rooftop! I had the best spring rools in town!
Recenzirano 06 listopada 2014

TIANXIANG od Kina
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
nice hotel
clean cheap friendly
nice hotel, near and friendly with good staff
Recenzirano 04 listopada 2014

Kong od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
Average stay....
cleanliness, polite staff, fast check in and check out
An average stay, a little less than expectation actually...room was clean but old and too dark for me to work in the room. Design of Bathroom and Toilet a bit strange and not convenient...
Recenzirano 01 listopada 2014

Thanh od Australija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Recenzirano 29 rujna 2014

Gemma od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Average Hotel
Location
Average hotel. Average food. Average stay. Rather noisy. Wouldn't recommend.
Recenzirano 27 rujna 2014

Fiona od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
Wonderful
Staff were great - Vietnamese and Western food delicious - Good shower
Recenzirano 25 rujna 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: