2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Leszek od Poljska
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Romantic hotel in the middle of Hanoi.
clean, quiet, romantic
We stayed only for one night but the hotel was really clean and neat. Breakfast was delicious. The surroundings quiet. I really recommend it!
Recenzirano 20 lipnja 2014

Nicholas od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Fantastic staff, centrally located.
Within 15 minutes walk of most of the old town of Hanoi. Very friendly staff who will do absolutely anything they can for you. Airport shuttle is cheaper than a normal taxi.
Very comfortable stay, our favourite hotel in Vietnam so far.
Recenzirano 19 lipnja 2014

yi od Novi Zeland
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Great
Breakfast, clean room, good service, friendly
Was great, would be better if hotel has free airport transportation.
Recenzirano 18 lipnja 2014

Michael od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Nice place. Excellent helpful staff.
They send a bellman to the train station with us to make sure we got on the right train.
Great place, friendly trustworthy staff!!
Recenzirano 18 lipnja 2014

Michelle od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Friendly and helpful staff
Staff, spa and cooking class with the chef
Comfortable and friendly and the best part was the cooking class with the chef.
Recenzirano 16 lipnja 2014

Rongrong od Kina
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Very nice staff, good location, nice service
Very nice staff, good location, nice service
Very nice staff, good location, nice service
Recenzirano 12 lipnja 2014

li od Singapur
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Staff able to speak in English;overall stay pleasa
,staff able to speak comfortably in English , walking distance to major old.quarters attractions
Basic needs are well provided thou.the.breakfast menu need to be improved
Recenzirano 12 lipnja 2014

Stephen od Australija
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
appropriate for the occassion
location, bed linen & price
pleasant enough, room a bit small but well appointed. breakfast is 6.30-9.30am but if you leave it until later some of the offerings are already gone. Don't rely on the wake up call, set your own clock as they forgot my call completely.
Recenzirano 10 lipnja 2014

John od Mauritius
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Great clean hotel. Staff are friendly.
Clean, Quiet and Good location
Great, will highly recommend the hotel if your looking for a hotel in the old quarter. Staff was friendly. Hotel was clean and quiet.
Recenzirano 09 lipnja 2014

gregory od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
A brief but pleasant stay.
no-frills, safe, simple.
I stayed at this hotel for one night only. The breakfast was quite good for what I was paying for the room. The beds were functional and what you would expect from this kind of establishment. The shower area was huge. The hotel is on a quiet street, around the corner from more active streets.
Recenzirano 09 lipnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: