Rezerviraj sada: Rock Wood Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 244 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,9
90% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (244)Booking.com recenzije (178)
7,9
Vrlo dobro
Temeljeno na 244 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,2
Objekti7,3
Lokacija7,8
Udobnost sobe i kvaliteta8,0
Usluga7,9
Vrijednost za novac8,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
繁體中文 (台灣)
više
Vrsta sobe
Obiteljska - 3 Kreveta
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Superior s queen size krevetom
Sortirano prema
Prikazuje se 116 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good and clean room”
Staff are friendly..good service.
Recenzirano 11 prosinca 2017
4,4
arif od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
just for sleep ok la”
just for sleep ok la.
Recenzirano 07 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Suhana od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Clean Rustic Hotel”
I like the hotel view. Rustic and comfy. The mattress is a bit hard. Love the cleanlinesss.
Recenzirano 03 prosinca 2017
8,0
Odlično
Joseph od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Dr”
All good
Recenzirano 29 studenog 2017
9,6
Izvanredno
Ee od Malezija
Par
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
satisfied ”
had one night stay in rock wood. overall, we are satisfied with the stay. clean room with comfortable bed. bathroom is clean too. no strange smell. free bottle water provided. iron provided in public area.
Recenzirano 27 studenog 2017
8,0
Odlično
Sharon od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
Overal a pleasant stay.
Recenzirano 21 studenog 2017
8,4
Odlično
sureeyaphon
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Nice concept”
Love the interior design. Overall was perfect
Recenzirano 07 studenog 2017
9,2
Izvanredno
MOHD od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2017
SUPERBLY FRIENDLY”
Affordable bed and facilities
Recenzirano 29 listopada 2017
9,6
Izvanredno
Nur od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Izvanredno”
In front of Giant Sungai Petani. The room is very clean and comfortable. Easy access to other parts of Sg Petani. The light is it too bright. And only 1 switch to the light. Should separate so that I can choose to make the room a bit dim. Especially during morning when I want to wake up. Other than that everything was ok.
Recenzirano 22 listopada 2017
8,4
Odlično
Yee od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska - 3 Kreveta
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Budget hotel ”
Clean, convenient , budget. Overall is good.
Recenzirano 16 listopada 2017
9,6
Izvanredno
chua od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
very nice and must stay hotel in town”
location and enviroment was great especially bike lover must stay hotel
Recenzirano 03 listopada 2017
8,4
Odlično
Vincent od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Odlično”
I suggest that owner can consider install a reading light in room, because it's only one main switch control the room lights,when switch off everything's goes off, it's too dark in the room when people just want to have some light to read or sleep .
Recenzirano 17 rujna 2017
10,0
Izvanredno
noor od Malezija
Poslovni putnik
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
superb!”
management really concerned about the needs of every tenants. they are so details on the facilities provided in order to provide a good service. will stay here again if I'm traveling to SP again.
Recenzirano 11 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Lydia od Malezija
Par
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2017
venue is exclusive from city noise”
All staff we talked are friendly and helpful, especially the local Siamese gentleman was especially helping us in bringing up our 2 big luggage to 3rd floor. Thank you again.
Recenzirano 30 kolovoza 2017
4,0
kean od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Below expectation”
Hotel which demanding guest to bring towel to counter upon check out.
Recenzirano 20 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Aimi od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Super interesting deco(creative and viantage) and clean ”
Definitely would stay here again if ever ive errands in sg petani
Recenzirano 14 kolovoza 2017
9,2
Izvanredno
Jiun od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Izvanredno”
Overall very good. Just that, a bit noisy when other people walking outside.
Recenzirano 28 lipnja 2017
5,6
Mohammad od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
vantage theme”
location very far from town. need to use transport if want going anywhere
Recenzirano 13 lipnja 2017
8,4
Odlično
Sanjeev od Malezija
Grupa
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Nice Place”
good place to stay if you are in a rush.
Recenzirano 09 lipnja 2017
9,2
Izvanredno
Sivaneshan od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Izvanredno”
very small room but clean and comfortable
Recenzirano 05 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
min od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Super value for money. GREAT stay!”
The receptionists are really sweet and helpful. Location is good with easy access to the town centre and also to lembah bujang. The size and layout of the room is great, felt perfectly comfortable there. Good sleep too. Highly recommended!
Recenzirano 18 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
Ooi od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Izvanredno”
good
Recenzirano 18 svibnja 2017
8,4
Odlično
MUHAMMAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Have nice stay during last trip.Good facilities was given with nice hospitality.”
Infront of Giant Hypermarket .
Recenzirano 15 svibnja 2017
8,4
Odlično
Hanis od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
awesome”
one of best budget hotel i stayed. the deco and lighting is nice. clean and spacious. for muslim traveler u will have enough space to pray. they also provide prayer mat. definitely will come again when i reach sg petani.
Recenzirano 14 svibnja 2017
8,4
Odlično
Farah od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Value for money”
Friendly staffs..nice simple room with nice deco. Had a pleasant stay.
Recenzirano 08 travnja 2017
9,2
Izvanredno
NOOR od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Pleasant Stay”
It is a pleasant place to stay
Recenzirano 23 ožujka 2017
8,0
Odlično
Hasni od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Good”
Good hotel
Recenzirano 23 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
Norazira od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
The Best”
Clean, cheap, near to supermarket (giant), restaurants
Recenzirano 21 ožujka 2017
8,4
Odlično
ROSLI od Malezija
Poslovni putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Odlično”
Very good
Recenzirano 19 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
joanne od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good”
Clean. Go Hypermarket need walk 5-10 minutes.
Recenzirano 14 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
CHING od Malezija
Grupa
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Izvanredno”
We come here for SP Half Marathon 2016, it's great place for us to stay! Comfortable and reasonable price, good parking space too!
Recenzirano 10 ožujka 2017
6,0
Suet od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
You get what you pay for. Noisy & smelly. ”
It's very noisy when there are people walking/talking outside the room & the room has very strong cigarette smell even though I requested a non-smoking room.
Recenzirano 07 ožujka 2017
8,0
Odlično
Fei od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2017
Value for money if you are looking for a budget & clean hotel ”
Poor soundproof. Overall is good. You pay what you got.
Recenzirano 07 veljače 2017
9,2
Izvanredno
Vincent od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Value for money”
Located near highway and Giant hypermarket.
Recenzirano 02 veljače 2017
9,6
Izvanredno
AL-JABIER od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2017
Affordable yet so good”
Nice stay
Recenzirano 02 veljače 2017
9,6
Izvanredno
NOR od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
worth every penny”
So convenient, easy access for foods & near Giant supermarket + highway.
Recenzirano 01 veljače 2017
8,0
Odlično
Marisa od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Nice place to stay”
Good location, clean rooms and nice concept. We enjoyed it very much!
Recenzirano 18 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
TE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Cleanliness ”
A bit dirty on mattress, otherwise OK
Recenzirano 16 siječnja 2017
4,8
Jacky od Malezija
Solo putnik
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Location not good”
Others all quite nice
Recenzirano 10 siječnja 2017
6,0
MOHD od Malezija
Solo putnik
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Nice Deco”
The hotel has nice deco and the location is nearby highway. Good place if you want to stop for quick sleep before continuing your journey
Recenzirano 07 siječnja 2017
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good stay”
Close to my intended business place, neat & tidy.
Recenzirano 03 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
naqiah od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
Satisfied customers as hotel condition is nice, basic facilities needed is there and toilet clean..
Recenzirano 31 prosinca 2016
10,0
Izvanredno
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good”
Superb
Recenzirano 30 prosinca 2016
6,8
Dobro
Tuah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
Should provide sliper
Recenzirano 29 prosinca 2016
4,8
Syamil
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Not up to par”
Facilities is not up to par. Room is very basic. Floor is not properly swept. Small bathroom.
Recenzirano 22 prosinca 2016
8,8
Odlično
Iderus od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska - 3 Kreveta
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
value for money”
very good
Recenzirano 16 prosinca 2016
6,0
Kam od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Budget hotel opposite to Giant ”
I ordered a family room, located in the ground floor. Room itself is ok, sound proof is not good enough where you can hear people talking in the front desk.Perhaps receptionist shall always remind themselves not to talk louder. Housekeeping only be done upon request. Remember to ask for it if you stay for at least two nights. A bit far away from central area, will need to travel to town center only able to reach restaurant. Overall, my stay is satisfactory.
Recenzirano 15 prosinca 2016
8,0
Odlično
Leo od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
nice stay”
plenty parking around hotel...quite place...quite dark infront hotel when night time...
Recenzirano 13 prosinca 2016
10,0
Izvanredno
Saravana od Malezija
Grupa
Deluxe - 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
Clean and value for money
Recenzirano 05 prosinca 2016
9,6
Izvanredno
Muhamad od Malezija
Par
Superior s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Best value for money”
With the price you pay, this is as good as you can get.
Recenzirano 04 prosinca 2016