Rezerviraj sada: Royal Guest House Kota Bharu

Dobro
Temeljeno na 424 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,9
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (424)Booking.com recenzije (108)
6,9
/
10
Dobro
Temeljeno na 424 recenzijama
Čistoća:6,6
Objekti6,2
Lokacija8,4
Udobnost sobe i kvaliteta6,6
Usluga6,9
Vrijednost za novac6,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (424)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 339 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Zetty od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice”
Near to town.
Recenzirano 09 siječnja 2018
4,8
krishnamoorthy od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Prihvatljivo”
need to upgrade and do some renovation. look old Concept .
Recenzirano 15 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Pest is not controlled”
While checking out email using my laptop, my wife is shouting like crazy, then becoming a hero, jumped out of the bed and kill all the roaches. One, then two, then three, then 4. The second day, my little girl is screaming and jumping out of the shower, she see a worm is swimming at the shower. Imagine that? I then becoming a hero and kill the worm. They did not do pest control. That is one thing for sure. Poor WiFi speed as well. I end up using my hotspot for work. Anyway, strategic location for a short stay. Just dont expect much except for sleep. Parking for cars also not enough. That is all i can comment. Breakfast is acceptable for what it is.
Recenzirano 29 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Omar od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Good Hotel”
Near for the shopping complex and easy to get the restaurant
Recenzirano 05 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Mohd od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
near to town”
i like this hotel due to the location just in town and walking distance to city center.
Recenzirano 01 kolovoza 2017
4,8
Amri od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Need a good overhaul/makeover”
The only ting that save grace to this hotel is it location which is within walking distance from several attractions in KB. In seriously need of a good revamp!
Recenzirano 30 srpnja 2017
6,0
MUHAMMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
No royal treatment!!!”
Of course there will be no royal treatment for this budget hotel. Nothing stopping the frontliners to be more helpful, informative and why the need for manual registration when my info can be obtained via Agoda? The room bathroom's door will need two persons to close and then to open it. It stucks. The breakfast was reasonable, but omelettes and more dishes were made available after we finished taking our breakfast. Very few parking or paid parking available. Overall, still a value for money budget hotel with reasonable breakfast.
Recenzirano 02 srpnja 2017
7,2
Vrlo dobro
jee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
lamp and service”
even though the lamp is broken, and informed them, no action has been taken though.
Recenzirano 26 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Izvanredno”
Near to tourist attraction
Recenzirano 12 lipnja 2017
8,0
Odlično
siti od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Strategic location”
Pros: within walking distance to Pasar Siti Khadijah, Istana Jahar, Nasi Ulam Cikgu, Masjid Muhammadi and other attractions. Staff are friendly. Room is comfortable for a short stay at a low budget. Cons: I think room service forgot to replenish our room with essentials because we didnt get a kettle, tissue and etc. Overall, a pretty nice stay. My mom loved it.
Recenzirano 07 svibnja 2017
6,4
Dobro
iza od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Great location ”
Despite of the air-condition water dripped, simple breakfast (fried rice, egg, sausages) & no face tissues provided in the room except in the toilet, we loved the hotel is strategically located at the places that we want to go. Just a walking distance to the tourists attraction.
Recenzirano 26 travnja 2017
4,4
Munirah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Near place but service not so good”
Pros-nearby food trucks, mosque, famous nasi ulam cg, museums, fews famous local foods, psr siti khadijah, pasar karat at night Cons-service bad, accom quite old, breakfast no choice-all fried food base, fridge cant use, room smelly, old towel, cant watch tv,limited parking, the hotel quite gloomy n dark cz they switched off some area's lamps.
Recenzirano 03 travnja 2017
10,0
Izvanredno
Khrul od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
The best so far in KKB”
Despite broken hot shower, i still like this hotel, for management please upgrade your broken hot shower and check the power socket as well, some are loose and need to be replace. Overall, this hotel is a must return for stay again for me.
Recenzirano 31 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Good”
Nicely located within city center
Recenzirano 30 siječnja 2017
6,8
Dobro
MUHAMAD od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Strategic location, need improvement”
.
Recenzirano 30 prosinca 2016
6,8
Dobro
Hafeez od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Just ok”
The location is good. Very central. The room needs some refurbishment. Rather old
Recenzirano 27 prosinca 2016
10,0
Izvanredno
NORFAHMI od Malezija
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
best!!”
Affordable
Recenzirano 13 prosinca 2016
4,4
MARIA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Not worth money”
Dirty room,broken toilet's door, too much mosquitoes in room,carpets smelled musty.
Recenzirano 09 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Era od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good location comfortable room ”
Good and strategic location Room comfortable
Recenzirano 01 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
SHAHRUL od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
comfortable and easy access”
CBD
Recenzirano 01 prosinca 2016
8,8
Odlično
Nik od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Very strategic location”
Royal Guest House is located in the middle of Kota Bharu city. It was accessible to most of the shopping areas and also nearby you can also just walk to other attractions such as the handicraft museum and handicraft centre.
Recenzirano 28 studenog 2016
6,4
Dobro
Hairel od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good stay”
Location: in the middle of Kota Bharu, close to tourist attraction. Room: OK, good if you are travelling alone while on business trip. Not recommended for family with young children as the hardly have anything to offer to young ones. Mee Goreng for breakfast is delicious. Lunch hour just walk to Muzium Kraftangan where the famous Nasi Ulam Cikgu restaurant is located.
Recenzirano 22 studenog 2016
6,0
Dr od Bruneji Darussalam
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good stay overall ”
Clean and comfortable
Recenzirano 22 studenog 2016
7,2
Vrlo dobro
Azuddin od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
ok”
good
Recenzirano 07 studenog 2016
8,0
Odlično
Danny od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Above Average”
Above Average
Recenzirano 17 listopada 2016
4,8
Edmund od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Scary conditions”
Floor is dirty, full of spider webs Bath room equipments are rusted
Recenzirano 22 rujna 2016
8,8
Odlično
Noor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good ”
Suitable for family
Recenzirano 06 rujna 2016
8,0
Odlično
Farah od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Simple nice value for money ”
The breakfast is delicious
Recenzirano 11 kolovoza 2016
3,2
SYAMSYUL od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good location but still need to upgrade hotel facilities and customer service.”
Breakfast finish very fast, never add more even still have time.
Recenzirano 29 lipnja 2016
7,6
Vrlo dobro
Goh od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good”
Good to stay with museums around
Recenzirano 08 lipnja 2016
5,6
Kirk od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Poor facilities”
No cupboard to place clothes or bags. Lighting dim. Narrow.
Recenzirano 06 lipnja 2016
7,6
Vrlo dobro
MOHAMAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
KB Kelantan”
Good
Recenzirano 26 travnja 2016
4,7
SYI od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Unpleasant experience”
Location, staffs and convenient
Pretty unpleasant.
Recenzirano 31 ožujka 2016
6,3
Dobro
HWEI od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
breakfast was served cold although it was 8:30am”
Cleanliness, Staffs were friendly and location is strategic
Recenzirano 22 veljače 2016
8,0
Odlično
siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Best and strategic place”
Strategic location, food, confirtable
Recenzirano 11 veljače 2016
7,3
Vrlo dobro
Saiful od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Helpful staff!”
Location, Friendly Staff & Low Cost
Really grateful for the friendly staff. I mistakenly set wrong date for my bookings but the staff willing to help and amend the date for my stay. Once I left my keys and staff took the effort to send via mail to my house. Great location! Will be coming back for sure.
Recenzirano 29 prosinca 2015
6,0
Mohd od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2015
value for money”
great service, clean & easy access
Recenzirano 14 prosinca 2015
6,0
Muhammad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
So so hotel”
Food i guesss
Okay because no choice
Recenzirano 25 studenog 2015
8,0
Odlično
MOHAMAD od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
good enough.”
-Staff
Recenzirano 22 listopada 2015
4,0
bernard od Francuska
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
disappointement”
cleanliness of rooms and breakfast - a lot of ants at the breakfast bar which apparently do not disturb the staff !
very nice staff but room price not in accordance with the bad standard of the rooms - they supposed to be superior rooms ! we were very disappointed with the comfort
Recenzirano 29 rujna 2015
8,0
Odlično
ABD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Great location ”
Great location
Great
Recenzirano 19 rujna 2015
6,3
Dobro
Muhamad od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
no comment”
location
no comment
Recenzirano 17 rujna 2015
6,3
Dobro
ROSILAWATI od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
GOOD LOCATION WITH FRIENDLY STAFF”
LOCATION LOCATION LOCATION
NOT MY FIRST TIME STAYING HERE. EVERYTHING WAS GOOD
Recenzirano 26 kolovoza 2015
3,0
LOUIS od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
The place for beggar to stay ”
Do not stay this Guest House! The room is dirty, bed with bugs and I have bitten by bugs. This is not a place for human to stay!
Recenzirano 18 kolovoza 2015
7,0
Vrlo dobro
Hafeez od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Location is key”
Location, comfort, value for money
Easy access to the city centre
Recenzirano 09 kolovoza 2015
4,7
Mun od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Net to the mosque”
Very bad experience staying in this hotel, hotel next to the mosque. Reception and the Dining server unable to speak English, no in room dining menu inside the room. No much of choice for the breakfast and food is cold. Hotel lobby and the room is dark, no enough light. No one will assist you for room check out before 0800am, receptionist is sleep on the sofa at the lobby. you are unable to wake them up, because they are snoring with their sweet dream
Recenzirano 20 srpnja 2015
7,3
Vrlo dobro
Noor od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
near to mosque & shopping centers”
very near to the mosque , easy food places & near to night market
Recenzirano 06 srpnja 2015
6,0
Mohd od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Great Hotel”
clean, near city, great location
Recenzirano 30 lipnja 2015
7,7
Vrlo dobro
Zahidah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
SIMPLE BUT ENJOY”
Near the mosque
Recenzirano 29 lipnja 2015
5,3
Dr. od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Not worst to your money”
Good location, big room and easy to parking
My stay at the hotel was overall good. The location is ideal within the city center and comes with covered car park. The only downside of the hotel is the room is a little dated and could do with some refurbishments.
Recenzirano 11 lipnja 2015