Fantastično 8,4
na temelju 260 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 260recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Byron od Australija
Par
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
booked 3 rooms for wedding
rang hotel 10am in morning to see the earliest time to get in.was told the rooms for you are ready now,ewe replied that we would be arriving about 12.30.on arrival was informed only 1 room available. further more was then informed it will be $30 to park our car and another $35 for breakfast making a total of$295 per room.our daughter stayed in the next street and paid $160 for the same.maybe it is time for us to look elsewhere to book our hlolidays.
Recenzirano 02 svibnja 2016

Chris od Australija
Poslovni putnik
Deluxe Soba s Pogledom na Park s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Recenzirano 25 travnja 2016

Yow od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta i Pogledom na Park
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Recenzirano 23 travnja 2016

Khiem od Vijetnam
Par
Deluxe Soba s Pogledom na Park s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Recenzirano 19 travnja 2016

Alistair od Malezija
Par
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
great location
Location is perfect
Recenzirano 11 travnja 2016

Stan od Nizozemska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta i Pogledom na Park
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Recenzirano 04 travnja 2016

sue od Australija
Solo putnik
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Recenzirano 01 travnja 2016

Sharon od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Recenzirano 27 ožujka 2016

Shirley od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
So so
Just normal
Recenzirano 17 ožujka 2016

Andre od Australija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba s Pogledom na Grad s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Friendly comfortable
Staff were friendly and helpful. Location was ok a few blocks from cbd. Room was clean and well presented. Would stay here again
Recenzirano 15 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: