Dobro 7,3
na temelju 2448 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2445recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

matthew od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Decent Budget Hotel with Breakfast
Price, Breakfast, Loacation
For the price you really can't complain. The room is decent, the buffet breakfast in decent and a quick walk to downtown.
Recenzirano 29 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tina od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Good.
Location, big room, breakfast
Internet wifi bad but overall good experience. Clean, spacious and comfortable
Recenzirano 28 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Rusija
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Nice room, and I liked the breakfast
Cleanliness, good location, fast Internet
A good location - it's close to Old city, restaurants and cafes. Room cleaning was every day, including towel changing. There is a big bathroom and a balcony, a fridge and a big wardrobe. The Internet worked ok, but I had to restart the router every several hours or so, it was easier then to ask staff doing the same again and again. The hotel looks a bit old, but still in good condition.
Recenzirano 28 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2013
No problems - All went well
Room Size - Breakfast - Roon Cost
All sweet - Would be happy to come back in the future
Recenzirano 26 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

john od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
always pleasant
price -location-rooms
stay every time i visit chiang mai. always welcome, will stay again when i return , will always recommend and never had a problem with staff or rooms only fault is fitness equipment,, time to replace. but not for everybody, ample parking staff always there 24 hrs to assist
Recenzirano 25 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fong od Hong Kong
Grupe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Budget Choice
Friendly staff, near Tha Pae gate, clean room
Went to this hotel due to a discount, was worried about the quality but the stay turned out nice. The room is spacious and clean with basic facilities. Staff are nice, especially the tour desk. The hotel is also near the old town, around 15 minutes walk to Tha Pae Gate.
Recenzirano 24 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Larry od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Love this Place
Staff, Staff, Staff
My stay at F/X Hotel Royal Panerai was great! I can not wait to return and spend more time at this hotel. The front desk employees, from the door man to the porter all did an amazing job!
Recenzirano 19 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

klaus od Njemačka
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
if on promotion good choice
budget Hotel
Internet needs improvment as it is weak and often interrupted
Recenzirano 18 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

klaus od Njemačka
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
good Budget Hotel
price if on promotion
Internet weak and often interrupted, room and cleaning ok
Recenzirano 18 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Novi Zeland
Grupe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
All good - No complaints
Room Size - Breakfast - Roon Cost
Good enough considering the cost well below what one would pay in other Thai Cities.
Recenzirano 16 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: