Royal Plaza Hotel
Royal Plaza Hotel
Vidi sve 39 fotografije
Plaza Deluxe - Aktivnosti Royal Plaza Hotel
Plaza Deluxe - Aktivnosti
Vidi sve 39 fotografije
Predvorje Royal Plaza Hotel
Predvorje
Vidi sve 39 fotografije
Interijer hotela Royal Plaza Hotel
Interijer hotela
Vidi sve 39 fotografije
bazen [vanjski] Royal Plaza Hotel
bazen [vanjski]
Vidi sve 39 fotografije
NA KARTI Royal Plaza Hotel
NA KARTI
Odlično
Lokacija
8,5
Vidi sve 39 fotografije Royal Plaza Hotel
Vidi sve 39 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog
2017

Royal Plaza Hotel

Odlična lokacija
- 1,56 kilometara od centra grada
- Pogledajte čega ima u blizini
Odlično
Temeljeno na 20735 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,5
/
10
Odlično čistoća:
8,9
96% korisnika bi preporučilo prijateljima
Vrijednost za novac8,4
Udaljenost do centra grada0.1 Km
Ocjena lokacije8,5
Najbliža zračna lukaHong Kong Internacionalna zračna luka (HKG) - Hong Kong
Udaljenost od zračne luke25,1 km
  • 140 m do javnog prijevoza

  • Transfer iz/do zračne luke

  • Mjenjačnica

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

Izbor soba
8,7
Odlična
Udobnost i kvaliteta soba
Ovaj je objekt vrlo tražen!Rezervirano 73 puta u posljednja 24 sata | 7 osoba upravo gleda ovaj smještajni objekt
Plaza Deluxe
Plaza Deluxe
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 King krevet
Unesite datume za pregled cijena
Royal Club Grand Soba (Royal Club Grand Room)
Royal Club Grand Soba (Royal Club Grand Room)
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Queen kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Plaza Grand
Plaza Grand
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 King krevet
Unesite datume za pregled cijena
Plaza Apartman (Plaza Suite)
Plaza Apartman (Plaza Suite)
...
  • Površina sobe: 70 m²/753 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 King krevet ili 2 Queen k...
Unesite datume za pregled cijena
Royal Club Deluxe
Royal Club Deluxe
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 King krevet
Unesite datume za pregled cijena
Plaza grand - vruća ponuda (Plaza Grand – Hot Deal)
Plaza grand - vruća ponuda (Plaza Grand – Hot Deal)
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
Unesite datume za pregled cijena
Plaza Grand Plus
Plaza Grand Plus
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Queen kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Plaza deluxe obiteljska (Plaza Deluxe Family)
Plaza deluxe obiteljska (Plaza Deluxe Family)
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Queen kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Twin Grand Superior
Twin Grand Superior
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Dozvoljeno pušenje
Unesite datume za pregled cijena
Obiteljska Soba s Dva Bračna Kreveta Tipa "Queen" (Family Room Two Queen Beds)
Obiteljska Soba s Dva Bračna Kreveta Tipa "Queen" (Family Room Two Queen Beds)
...
  • Površina sobe: 33 m²/355 ft...
  • Dozvoljeno pušenje
Unesite datume za pregled cijena
Imate pitanje za Royal Plaza Hotel?
Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

Prijavi se sada
Više o smještajnom objektu Royal Plaza Hotel

Više o smještajnom objektu Royal Plaza Hotel

Opis

Pokaži više

Udaljenosti i osnovno

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Prikaži manje

Postavke

Prikaži manje

Što je u blizini

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Pokaži više

Uvjeti boravka gostiju u objektu

Prikaži manje

Korisne informacije

Pokaži više

Važna obavijest

The swimming pool and Jacuzzi will be closed for annual maintenance from March 1, 2019 to March 15, 2019.

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (20735)Booking.com recenzije (6762)
Čistoća:8,9
Objekti8,7
Lokacija8,5
Udobnost sobe i kvaliteta8,7
Usluga8,6
Vrijednost za novac8,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
繁體中文 (香港)
繁體中文 (台灣)
više
Vrsta sobe
Plaza Deluxe
Plaza Grand
Plaza deluxe obiteljska
Royal Club Deluxe
više
Prikazuje se 16109 komentara potvrđenih gostiju
12345
4,4
Elsie od Hong Kong
Par
Plaza Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
NOT WORTHY”
SERVICE IS BAD, BED WAS BROKEN. VERY HARD-SELL (WANTING YOU TO PAY EXTRA FOR UPGRADE)
Recenzirano 15 listopada 2018
8,8
Odlično
Iris od Singapur
Par
Plaza Deluxe
Boravili ste 4 noći u listopad, 2018
Best! ”
This is a very good hotel but unfortunately its a bit pricey. But the staff is super professional. Really love this hotel
Recenzirano 11 listopada 2018
10,0
Izvanredno
Etienne od Južna Afrika
Par
Royal Club Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2018
Royal Club de Luxe”
The Royal Club de Luxe option is excellent. The catering and service staff on the 19th floor facility deserve great accolades.
Recenzirano 10 listopada 2018
6,8
Dobro
Don od Australija
Par
Plaza Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2018
Good hotel and location”
The hotel is very nice . The food options st lion rock and la Scala were sensational if a bit pricey . Check in check out could use some more staff . Had to queue and wait ages every time we interacted . All in all a great place to stay
Recenzirano 09 listopada 2018
9,6
Izvanredno
Angela od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Plaza Grand Plus
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
Very Clean and comfortable”
Hotel very clean!
Recenzirano 09 listopada 2018
8,0
Odlično
Gizelle od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
Family Adventure”
We had our 4nights stay at Royal Plaza Hotel and I must say that we really like the place because it is very homey and comfortable. The room and bed size are big enough to accommodate our family, which is unusual compare to other hotels in HK. The toilet and bath is spacious except that there is no bidet. The hotel staffs are very helpful and courteous. Accurate check in and check out. Over all we had a pleasant stay at Royal Plaza and definitely will book again til our next vacation. More power!
Recenzirano 07 listopada 2018
7,2
Vrlo dobro
Man od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
City centre and good transport ”
Room is big and tidy. Two queen beds are fabulous and also have a good view in the room. However, it seems that the room is not upto five stars and old furnishings. The hotel is in the city centre and good for transport to everywhere in HK.
Recenzirano 05 listopada 2018
10,0
Izvanredno
JING od Hong Kong
Par
Plaza Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
Very enjoyed”
Reasonable price, clean, nice, comfortable!
Recenzirano 03 listopada 2018
10,0
Izvanredno
Carolyn od Singapur
Grupa
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
ALWAYS A GOOD STAY”
ITS ALWAYS A GD STAY AT THIS HOTEL. COMFORTABLE BEDS, GOOD LOCATION.
Recenzirano 03 listopada 2018
7,2
Vrlo dobro
Mohamad od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u studeni, 2017
Vrlo dobro”
Overall satisfied with our stay in the hotel. Only improvements is that the staffs there should be more courteous when dealing with hotel guests.
Recenzirano 02 listopada 2018
9,2
Izvanredno
XUE od Malezija
Poslovni putnik
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Clean Spacious Room ”
Very convenient! Hotel connected with MTR station and Moko mall. Staffs are very friendly and helpful. We are very enjoy the stay and will come back again during next visit to HK.
Recenzirano 02 listopada 2018
8,0
Odlično
chiou od Malezija
Poslovni putnik
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2018
Vrlo dobro”
good location and very clean
Recenzirano 02 listopada 2018
10,0
Izvanredno
thiero od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
the BEST hotel in mongkok”
we chose to stay here because of previous experiences staying in royal plaza at singapore, and we definitely made the right choice again this time for our recent hong kong trip. a great, clean room with free wifi and breakfast voucher should you choose to participate in their go green promo, and then most importantly is the fact that the hotel is located above the MOKO mall and mongkok east mtr station, which made getting around the city was very convenient. we will of course consider staying here again for our next trip to hong kong.
Recenzirano 30 rujna 2018
8,0
Odlično
Elaine od Singapur
Poslovni putnik
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
Good location”
Easy to get around in Mongkok. MOKO mall is just by the hotel too.
Recenzirano 30 rujna 2018
8,4
Odlično
Alfred od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza Deluxe
Boravili ste 6 noći u rujan, 2018
good location, clean and good BF”
the hotel location inside moko shopping mall. very convenient using MTR mongkok east station.
Recenzirano 30 rujna 2018
9,6
Izvanredno
Yvonne od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2018
Izvanredno”
These is my 3rd times staying at this hotel. Our family like it very much. The service was good and room are clean
Recenzirano 29 rujna 2018
8,8
Odlično
Joy od Singapur
Solo putnik
Plaza Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
The service is really impeccable. Requested for a change of room and it was done with no qn asked. ”
Best for travelers who are just doing a short layover. Hotel is right next to Mongolia East Station and MOKO shopping mall (liken to a miniature IFC mall).
Recenzirano 29 rujna 2018
6,4
Dobro
Pauline od Australija
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Nice hotel”
Lovely pool and gym.
Recenzirano 29 rujna 2018
8,8
Odlično
Gina od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Odlično”
Good location and connected to a huge mall.
Recenzirano 27 rujna 2018
9,6
Izvanredno
TECK od Singapur
Par
Royal Club Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Very Good Location”
Club Lounge Staff & Concierge staff are very friendly and helpful, cocktail dinner is nice and awesome. Hotel room is clean and location is supe, just next to Mong Kok East MTR station & walking distance to Mong Kok and Prince Stations. Special thanks to club lounge staff like Jason, Galaxy & Kaylie for their services rendered to my stay.
Recenzirano 27 rujna 2018
12345
Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

Natrag na rezultate pretrage

Natrag na izbor soba

|

Odbaci