Dobro 7,3
na temelju 823 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 823recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,3
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Arthur od Malezija
Poslovni putnici
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good for overnight stay/transit
Checked in past midnight for a short stay, room was clean. Quiet inside the room although very close to the airport and having a few bars/pubs around. Signboards to the main building/reception may be slightly confusing since the opposite building (without reception) has a similar signboard.
Recenzirano 11 travnja 2016

Andrew od Australija
Solo putnici
Standard double soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
great place
Close to the airport and everything you need
Recenzirano 08 travnja 2016

Szu od Tajvan
Parovi
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
good enough
Good for transit backpacker
Recenzirano 06 travnja 2016

Samy od Belgija
Parovi
Standard double soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Prefect location for domestic terminal but Walls are in paper
Great location, literally 4 min walk, lots of restaurants, coffee shops, convenience stores, very clean,we took the room with private bathroom,it was basic (shower next to the toilet so if you take a shower your bathroom with toilet and sink is under water then, just good for a.night of transfer like I did then. Terrible night because it was very noisy,people talking in the corridor and using walkie talkie the whole morning from 6am, so we barely slept, I would stay there if I have this need to be next to terminal 4 and for the location, but not for the service or quality of the room itself.
Recenzirano 03 travnja 2016

Kathryn od Kanada
Grupe
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Really great!
We walked there from the domestic terminal (4?)... basic, but clean, cheap, and safe. Perhaps better for someone with a long layover than someone going as a tourist. The bathrooms and showers were clean and stocked with shampoo, the rooms had complimentary toothbrushes and toothpaste. Will stay there again!
Recenzirano 03 travnja 2016

Rahim od Japan
Grupe
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great Spot
Stayed for 8 hours! The room had cold ac and the gym was great!
Recenzirano 02 travnja 2016

Eduarte od Australija
Solo putnici
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Need lots of improvements
Anytime drinking water is not available. Staff poor service.
Recenzirano 30 ožujka 2016

Felix od Filipini
Parovi
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Location
Near NAIA 4, plenty of reastaurant around and value for money.
Hotel is just accross NAIA T4,clean and comportable beds with shared bathroom. Plenty of restaurant to choose from. Recomended place to stay if you have early morning flight.
Recenzirano 23 ožujka 2016

Konko od Ukrajina
Solo putnici
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Noisy if your room is near bathroom/toilet
Noisy if your room is near bathroom/toilet, no windows. Just place to sleep one night for small money
Recenzirano 22 ožujka 2016

Joseph od Filipini
Grupe
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
pleasant and nice
Domestic Guesthouse had really great beds and sheets thatbmade our stay very comfortable. The accomodation was worth the price or even above its scale. Location was very convenient for guests traveling domestic flights via MNL. There is room for improvement for staff in terms of being accomodating and pleasant. overall, stay with Salem was very nice.
Recenzirano 21 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: