Dobro 7,3
na temelju 822 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 822recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,3
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Mohammad od Bangladeš
Solo putnici
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
hotel near the airport
its just steps away from terminal 4
Recenzirano 09 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arian od Filipini
Solo putnici
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
:)
Mahirap lang pag malalaki ang bahage kasi walang elevator. I advise you to ask help pag umakyat sa hagdanan in case malalaki ang mga bagahe
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Manjunatha od Bruneji Darussalam
Solo putnici
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Only for transit passengers
OK for the price, place is not good for family accomodation
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gunnar od Filipini
Solo putnici
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Walking distance to T4.
Uno Bistro nice restaurant downstairs.
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ruben od Filipini
Parovi
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
bed very comfortable and unexpectedly clean
The hotel is walking distance to NAIA Terminal 4 just cross the bridge. but if it's rainy or you carry heavy stuff/luggage i suggest you hire their airport shuttle service for only P100 going to T4 other terminal is P200. The room is very comfy which is very good for resting, I like the bed very comfy and the bed sheets and pillows are clean. our assigned room is at the back so more quiet. Toilet is shared but clean. I will recommend this hotel to travellers who are in transit or has early morning flight or need a quick rest before another flight. at least you do not worry heavy traffic in Manila. The hotel is in a compound area with all the shops and resto surrounding it. The lobby and going to your room are on separate entrance. overall very good.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Deborah od Australija
Solo putnici
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good for a one night stay close to airport
Good Value, free Wi-Fi, room and bathroom clean, choice of restaurants near by
Recenzirano 08 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VILMA od Sjedinjene Američke Države
Parovi
2 Kreveta za 1 Osobu s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Keep up the cleanliness and hospitality of your hotel. You'll go a long way.
I'm nor comfortable to leave my ID or any credentials to the reception desk when I show to stay. If I have a prepaid reservation, I may present my ID but not to the extent as to leave my passport or any ID to you. What if you lost it? Could you replace it immediately? Just asking. I've been to many big or small hotels but never been asked to have my credentials to be held on. Do you think people will steal items from your rooms? Then chain them. ; )
Recenzirano 08 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jason od Malta
Parovi
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good Wifi, good Aircondition, good Location and hot water in shower
Very good for a budget hotel. Keep in mind that booking from agoda is cheaper than booking directly to the hotel by nearly 3 euro per night Another important thing is that on Internet it s named Salem Domestic Guesthouse but when you're searching for the hotel you will see DG , so you will not waste time searching for the full name. But it s very easy to find it. There s enough restaurants in the area and even massage parlours and convenience store 24/7 and some bars too. But the sound from bars never been heard from our room Check in and check out where really easy and quick. Have nothing to complain about We stood here August 2016
Recenzirano 07 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jason od Malta
Parovi
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Walking distance to Terminal 4
We enjoyed our stay, especially that after 2 long flights we didn't had much hassle of traffic around Manila, coz the hotel is walking distance from terminal 4 The hotel is very good for a budget hotel. Wifi is good, Aircondition is good too and there s hot water in the shower Will use this hotel again on my return to Manila before my flights back to my country
Recenzirano 07 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WenLin od Tajvan
Solo putnici
Standardna Soba s Bračnim Krevetom i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
It's alright
Shared bathroom was clean room was clean a only a little dust and no windows, overall it's average, many restaurants downstairs, don't recommend to walk alone at night
Recenzirano 02 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: