Rezerviraj sada: Seri Simanggang Hotel

Odlično
Temeljeno na 364 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,0
97% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (364)Booking.com recenzije (138)
8,0
Odlično
Temeljeno na 364 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,2
Objekti7,5
Lokacija8,5
Udobnost sobe i kvaliteta8,0
Usluga7,8
Vrijednost za novac8,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Deutsch
Vrsta sobe
Deluxe Double
Deluxe Twin
Deluxe King
Premier Twin
više
Sortirano prema
Prikazuje se 205 komentara potvrđenih gostiju
6,8
Dobro
Ong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
not bad”
A big hotel at Sri Aman. Quite good stay. Spacious room. Amenities is more than enough. Next visit will come back to this hotel. And the buffet also not bad. Love it. I mean breakfast buffet.
Recenzirano 28 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Saiful od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Excelent Hotel”
Everything is excelent... location, price, cleanliness, staff, foom facilities and surrounding.
Recenzirano 22 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
LIAW od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Vrlo dobro”
MOST OF THE TV CHANNEL NOT CLEAR
Recenzirano 14 prosinca 2017
8,0
Odlično
Abdul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good & Comfort”
Spacious, comfort, clean and convenient
Recenzirano 13 prosinca 2017
8,4
Odlično
John od Kanada
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
New, clean, efficient”
Excellent service, nice rooms, easy access to main roads. Lots of amenities in walking distance. Efficient and supportive staff. Would stay again without question. (Only 2 local channels for those who desire tv... not my priority.)
Recenzirano 13 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Ivina od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier Double
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
the best in sriaman”
the best 4* hotel in sriaman.The bed are really huge as I have all my 5 family member here.The amenities are more than enough and the eatery just next door from hotel lobby.
Recenzirano 07 prosinca 2017
8,4
Odlično
Justin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Double
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
the best in sri aman”
so far, dont have wifi n tv channel cant acceptable. others all good.
Recenzirano 07 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
Khusrin od Malezija
Grupa
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Clean and convenient ”
Next to shopping facilities. Got SCR next to lobby and walking distance to several interesting places surrounding.
Recenzirano 23 studenog 2017
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Its good”
Overall ok.
Recenzirano 19 studenog 2017
6,8
Dobro
Alan od Malezija
Poslovni putnik
Premier Twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Dobro”
I request for a parking space but no parking space has been provided. Need to walk to hotel in a rain as it is raining day for that few days.
Recenzirano 18 studenog 2017
8,4
Odlično
teo od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Worth the Money”
Good to stay, will come back again
Recenzirano 16 studenog 2017
10,0
Izvanredno
ESTHER od Malezija
Grupa
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Superb stay”
There is nothing bad about this hotel. We are superbly impressed by their staff services as well as the little details that made our stay memorable. We will definitely recommend this place to our family and friends. We hope to come back again.
Recenzirano 09 listopada 2017
8,8
Odlično
JOSEPH od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Exceptional good in all aspect”
Generally l am very happy and satisfy with my stay at the hotel with good service, clean and very big room and good breakfast. Nothing bad about my stay and the hotel.
Recenzirano 18 rujna 2017
6,0
PHILLIP od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Average”
Basic facilities. Friendly staff
Recenzirano 22 kolovoza 2017
8,4
Odlično
ANGELA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Possibly the best transit hotel in Sri Aman”
The fact that Unaco is just on its back, that is good enough for you to get some snacks. Dont expect too much during the breakfast buffet though since Sri Aman is basically just a transit location to and from kuching, i do think the breakfast spread is good enoygh
Recenzirano 07 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Elizabeth od Malezija
Par
Premier Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Value for money..Still need improvement..”
Rooms were very spacious(booked the twin premier). Was there for a wedding dinner, so not much about other services..breskfast was okay, wish i could see some smiles from the staff, tho'..how hard is it to flash a smile? room 717's a/c need to be looked into..whole night with 16deg, but not cold..broken hairdryer(luckily i packed my own hairdryer & iron) and also the fridge not cooling. :( Overall, i would gladly recommend this hotel to others..might as well come back for another stay during Pesta Benak :)
Recenzirano 07 kolovoza 2017
9,6
Izvanredno
PADMANATHASIVAN od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
2 AWESOME SERENE NIGHTS IN SRI AMAN”
AFTER A 7 HOUR S DRIVE FROM SEMATAN ,CHECKED IN IN A COUPLE OF MINUTES BY FADZILN JEMIMA .GIVEN A UPGRADE 2 PREMIER TWIN ROOM.IT WAS A FANTASTIC ROOM.HAD DINNER IN CFE HSE .FANTASTIC STAFF AT FRONT OFFICE,COFFEE HSE,HSE KEEPING AND SECURITY.DESERVE ALL THE GREAT REVIEWS.WL BE MY HOTEL OF CHOICE IN SRI AMAN .
Recenzirano 20 srpnja 2017
8,8
Odlično
Dygku od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
For improvement in future”
To double check the items in the room before other customers check-in. Only 1 bottle of mineral water and 2 sack of coffee given, even the room booked are for 2 person. Other than that, this hotel is good👍🏼..
Recenzirano 17 srpnja 2017
8,0
Odlično
SUIE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
value for money”
near town
Recenzirano 13 srpnja 2017
8,0
Odlično
Rose od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Great location, efficient and professional staff”
The best thing about this hotel is the location. It is located in the new section of Simanggang. Attached to the hotel is the only mall in Simanggang which housed a supermarket, Supersave, game centre and numerous shops selling local crafts. In the lobby, you find Singapore chicken rice and Sugarbun as well as the hotel restaurant which serves a delicious breakfast. You find Doraemon and One Stop Superstore within 5 minutes walk away. The Benak (Tidal Bore) Lookout point, Fort Alice, local market and the old section of town is about 10 to 15 minutes walk from the hotel. The beds are comfortable and cleanliness is satisfactory. The front counter staff service is excellent. Ms Chai who checked us in was efficient and professional and she was flexible enough to checked us in early in the morning. She also accommodated out request for a late check out. So, overall, my family and I had a lovely stay at Seri Simanggang and will not hesitate to recommend to friends and family members.
Recenzirano 13 lipnja 2017
8,4
Odlično
Bryan od Malezija
Grupa
Premier Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good Hotel”
We made a last minute decision to stay the night. Although fully booked, the staff was kind enough to make arrangements to accommodate us (since we were a group of 5). The room was large and spacious. The only downside to our stay there was the amount of cockroaches in the room - bathroom, closet and cabinets.
Recenzirano 10 lipnja 2017
6,4
Dobro
Chan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier King
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Nice stay for Sri Aman”
It was a nice stay in Sri Aman. Just that hot water for shower was not hot even with max. Need maintainance.
Recenzirano 02 lipnja 2017
8,0
Odlično
CHIN od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good”
Good
Recenzirano 02 lipnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Mark od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Need Improvement”
Booked for a Deluxe King bed and was given 2 single bed. Blaming was Agoda system fault... Please sort this unnecessary problem.
Recenzirano 15 svibnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Leong od Malezija
Poslovni putnik
Premier King
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Vrlo dobro”
WIFI signal is very weak . We cant access internet . Secondly, TV signal is vert poor. The screen snowing .
Recenzirano 13 svibnja 2017
8,4
Odlično
Raymond od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
A good hospitality from a few staff”
Did come a bit early for check in after a long journey. Did ask the for a lady to check in but she a bit strict until i was entertain by ms tan siaw khoon. She did told me to come at the noon if any room is ready. Coming around noon time and was entertain by the first receptionist in the morning whereby she strictly told check-in at 2 as the room i booked haven't yet ready. Luckily Ms Tan is around and did request to check-in at noon time. She managed to give a room at noon time. Excellent service from her. As a hotelier myself, it is important to fulfill the guest request as a part of hospitality. Will be coming back and hope to see Ms Tan again. Tip Top service from her.
Recenzirano 09 travnja 2017
8,0
Odlično
NICHOLAS od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
I waited for 1 hour to get a room!”
I arrived at 2pm but the staf told me that the room was not ready yet and told me to wait and he will call me once the room is ready. I waited for like 1 hour, at the lobby and yet no one call me. When i can't wait any longer, i went to the lobby counter and the room was actually ready. Why didn't the staff call me when it was actually ready? I really like the hotel, but this kind of service is not acceptable. I've been to many hotels but this? Kindly train your customer service. I will come back because i like the hotel. I just hope you don't let the customer wait for 1 hour. Thank you.
Recenzirano 06 travnja 2017
9,6
Izvanredno
Sue od Malezija
Par
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Izvanredno”
Recommended
Recenzirano 04 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Andrew od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Vrlo dobro”
near in the city
Recenzirano 29 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
nur od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Affordable”
Cheap, clean and big room with great view
Recenzirano 27 ožujka 2017
8,0
Odlično
nur od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Nice and steady”
Room was big and clean
Recenzirano 27 ožujka 2017
6,4
Dobro
SIAK od Malezija
Grupa
Premier King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Dobro”
-
Recenzirano 23 ožujka 2017
8,0
Odlično
Audrey od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Nice hotel, good location”
The hotel is adjacent to a small mall. You can easily buy your groceries at the supermarket located at the mall. There is also Sugarbun at the hotel lobby. We checked in late and due to high occupancy, was upgraded to a suite room. The room is really big with a separate living room and a spacious toilet. You can easily walk to the nearby market.
Recenzirano 05 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
ok”
ok
Recenzirano 05 ožujka 2017
6,4
Dobro
Zulkifli od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
Dobro”
Wifi speed too slow and signal low.. the rest it ok..
Recenzirano 26 veljače 2017
8,4
Odlično
Siaw od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Clean ”
The hotel was new and clean.
Recenzirano 24 veljače 2017
8,4
Odlično
Andry od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Good hotel ever in a small town”
However this hotel need to improved their sattelite tv and wifi network. About the staff, they are very helful and friendly.
Recenzirano 09 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
TZE od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Good”
Good overall
Recenzirano 05 veljače 2017
6,4
Dobro
Chia od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Cozy with simple and delicious breakfast”
Go for ayam rendang
Recenzirano 04 veljače 2017
8,4
Odlično
liu od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
They upgraded my room.”
They upgraded my room.
Recenzirano 01 veljače 2017
6,8
Dobro
NURUL od Malezija
Par
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Nice place to relax.”
I hope they can provide more tv channel especially the basic channel and also speed up the check in process coz when I check in at 2p.m one of the room I booked wasn't ready. Also, hope they can improve the cleanliness coz since the last time I came here it seems the standard of cleanliness drop a lil bit. Other than that everything is okay.
Recenzirano 31 siječnja 2017
6,8
Dobro
NURUL od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good stay”
Happy to be here.
Recenzirano 31 siječnja 2017
6,4
Dobro
NURUL od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Pleasant Stay.”
Happy to stay here.
Recenzirano 31 siječnja 2017
9,2
Izvanredno
Augustine od Malezija
Poslovni putnik
Premier Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
pleasant stay”
clean and quiet
Recenzirano 25 siječnja 2017
8,0
Odlično
Ho od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good and nice room. With suitable price”
Wi-fi and facilities need to update and be able to use
Recenzirano 23 siječnja 2017
8,0
Odlično
Sek od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Worth what I paid for”
Just staying one night for business travel.
Recenzirano 23 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Joddrell od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Comfortable stay ”
Overall is good stay. Would recommend to others. Good location. But only need to do something about the smell of the lobby/hotel reception. Freshen up smell of the area.
Recenzirano 15 siječnja 2017
6,0
ELIZEBERTH od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Couple traveler from long journey. ”
Good place to stay n yet comfortable. I'm arrived here about 3pm ++ from long journey, tired n need place to rest myself. I wished to check in but the front desk staff said the housekeeping staff still in progress and no available room for the moment, they asked me to waiting for about 30mins while the room is availble soon. I'm booked for Deluxe King bed through Agoda apps and payment done, but sadly when i enter the room there is not a Deluxe King bed, but they gave me Double twin bed. So dissapointed.. I'll just let it be n enjoy my 1 night stay there. Its sokay.. Hopefully they do the improvement regarding the booking details of the coming guest everyday. Make sure the room is available for the guest when they arrived the hotel. Because i know almost all of hotels Check in time is 2pm. They should be prepare early the room for the next coming guest. Not the guest who need to waiting for them. Thank You ..
Recenzirano 15 siječnja 2017
8,0
Odlično
Norul od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
ok”
ok
Recenzirano 15 prosinca 2016
8,0
Odlično
Poh od Afganistan
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
best hotel in sri aman”
love the spacious room and the breakfast provided was quite good. I really love pancakes and was delighted to find they serve it! its also a bonus that there's eateries just at the ground floor (sugarbun and SCR - chicken rice) that you can go without leaving the hotel premise and there is also a small mall attached to the hotel.
Recenzirano 15 prosinca 2016