Silka Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel
Vidi sve 34 fotografije
Standard Silka Seaview Hotel
Standard
Vidi sve 34 fotografije
Predvorje Silka Seaview Hotel
Predvorje
Vidi sve 34 fotografije
Predvorje Silka Seaview Hotel
Predvorje
Vidi sve 34 fotografije
Kupaonica Silka Seaview Hotel
Kupaonica
Vidi sve 34 fotografije
NA KARTI Silka Seaview Hotel
NA KARTI
Odlično
Lokacija
8,4
Vidi sve 34 fotografije Silka Seaview Hotel
Vidi sve 34 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog
2016

Silka Seaview Hotel

Odlična lokacija
- 140 metara od centra grada
- Pogledajte čega ima u blizini
Vrlo dobro
Temeljeno na 7180 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4
/
10
Vrlo dobro čistoća:
7,5
Vrijednost za novac7,4
Udaljenost do centra grada2 km
Ocjena lokacije8,4
Najbliža zračna lukaHong Kong Internacionalna zračna luka (HKG) - Hong Kong
Udaljenost od zračne luke24,9 km
  • 300 m do javnog prijevoza

  • Transfer iz/do zračne luke

  • Mjenjačnica

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

Izbor soba
Ovaj je objekt vrlo tražen!Rezervirano 27 puta u posljednja 24 sata
Standard
Standard
...
  • Površina sobe: 11 m²/118 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Special Standard Room
Special Standard Room
...
  • Površina sobe: 11 m²/118 ft...
  • Pogled na Grad
Unesite datume za pregled cijena
Deluxe
Deluxe
...
  • Površina sobe: 13 m²/140 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta ili 1 Doub...
Unesite datume za pregled cijena
Special Standard Room (2 Adults + 1 Child)
Special Standard Room (2 Adults + 1 Child)
...
  • Površina sobe: 11 m²/118 ft...
  • Pogled na Grad
Unesite datume za pregled cijena
Apartman (Suite)
Apartman (Suite)
...
  • Površina sobe: 26 m²/280 ft...
  • Pogled na Grad
Unesite datume za pregled cijena
Classic Room Deluxe
Classic Room Deluxe
...
  • Sobe za nepušače
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Single Room Special (Without Breakfast)
Single Room Special (Without Breakfast)
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Twin Room (Without Breakfast)
Twin Room (Without Breakfast)
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Twin/Double room - De Luxe
Twin/Double room - De Luxe
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Twin Room Special (Without Breakfast)
Twin Room Special (Without Breakfast)
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Imate pitanje za Silka Seaview Hotel?
Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

Prijavi se sada
Više o smještajnom objektu Silka Seaview Hotel

Više o smještajnom objektu Silka Seaview Hotel

Opis

Pokaži više

Udaljenosti i osnovno

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Prikaži manje

Postavke

Prikaži manje

Što je u blizini

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Pokaži više

Uvjeti boravka gostiju u objektu

Prikaži manje

Korisne informacije

Pokaži više

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (7180)Booking.com recenzije (2416)
Čistoća:7,5
Objekti6,8
Lokacija8,4
Udobnost sobe i kvaliteta7,1
Usluga7,2
Vrijednost za novac7,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
ภาษาไทย
繁體中文 (香港)
više
Vrsta sobe
Standard
Deluxe
Prikazuje se 6091 komentara potvrđenih gostiju
12345
4,8
Hwee od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u listopad, 2018
PICTURES ARE PHOTOSHOPPED.ROOMS ARE OLD,SMALL AND DIRTY IN REAL LIFE”
Room looked nothing like the pictures here.its very small barely and there’s barely any space to walk,Room and toilet is very dirty as well! Bed made me itchy too. If I had to give 1 positive point about this hotel,it’s the location.Located right next to temple street and a lot food places around.
Recenzirano 22 listopada 2018
7,6
Vrlo dobro
Douglas od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2018
Good Hotel When the Price Dips”
I have stayed on occasion at this property since 1999. All is well here, only the Price fluctuates wildly depending upon demand. It is a good choice when the Price is around HKD 500, but not when that price escalates to 1200.
Recenzirano 20 listopada 2018
7,6
Vrlo dobro
Juan od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u listopad, 2018
Room assignment”
The place was perfect. Temple Street is around the corner--night market, street dining. Walk to MTR is approximately 5 minutes. However, we booked for a non-smoking room. We were assigned at a smoking floor. Hence, the kind of room--musty, dirty comforter and carpet. But since we were tired from a flight we didn't bother approach the front desk. When checking out, we were not prioritized in our queue and noticed that they attended to locals first. Other than that, everything is acceptable but not exceptional.
Recenzirano 18 listopada 2018
9,2
Izvanredno
Hooy od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u listopad, 2018
Good location . The suites room is suitable for family stay”
Eat and MRT very convinient
Recenzirano 15 listopada 2018
6,4
Dobro
Yeo od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
Room is too, too small. Can't even open our luggage bag.”
Not worth our money although very good location.
Recenzirano 06 listopada 2018
3,6
razzel od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Fair enough”
Location wise- if you’re going for a lot of night shopping then its a place to be. Walking distance from the night market and the cheap but great food stalls, groceries and convenience store Cellphone- a great help to us!thumbs up to them providing the mobile phone. Cleanliness-rate is poor. The shower itself smells awful and i had to open some coffee to let the awful smell died out a bit. I even removed the shower curtain because it smells so badly. The linens and towels are not so clean as well. Comfort- the space is very small that you cannot even open the luggage freely. The cabinet had no doors(it uses the door from the bathroom which is quit a hassle). The bed are not comfortable enough likewise the pillows. View- AWEFUL view. There is no SEA to VIEW! You only get to see piles of buildings that are unpleasant sight(we were in the topmost floor) STAFF- someone shouted at me over the front desk when i clarified that i requested for a double bed instead of two singles. Probably because they cannot communicate well in English. Value for money-no! I found great hotels nearby with almost the same price but offers a greater deal. Wont probably stay again here.
Recenzirano 28 rujna 2018
Guests’ feedback always help us improve our service to the next better level and we thank you for your comments.We hope to be of service to you again and render you a more satisfying experience.
Odgovoreno 02 listopada 2018
Silka Seaview Hotel
3,2
richie od Singapur
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
No ”
Area good. Place okay. Staff not helping
Recenzirano 28 rujna 2018
4,8
hua od Singapur
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 7 noći u rujan, 2018
Had a nasty front desk staff during check in”
Was at hotel and realized their walk in rates are higher than their rate on their website. Asked the staff if they can allocate me the corner room but was not helpful unless I pay walk in rate which I refuse. So instead of booking on the hotel website for a lower rate, I book Agoda and the rate is just as gd. Was told by the nasty staff that I can wait in their lobby as they will not receive the booking confirmation from Agoda until an hour later. This hotel staff is Timothy. He needs to be sent for re training....
Recenzirano 20 rujna 2018
7,2
Vrlo dobro
Wing od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
Great location & Helpful staff”
Location is excellent less than 5 mins walk frm Yau Ma Tei MRT station. Eateries outlets are abundance around the hotel. Room extremely small though. Not a problrm for me since i am out of hotel most of the time
Recenzirano 18 rujna 2018
4,8
Hei od Hong Kong
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Bad service and attitude”
Staffs are impolite and bad attitude to guests. I had ring the hotel to remark the special needs and when I check in there is no remark and they cannot provide the room that I want. Never stay there again!!!
Recenzirano 17 rujna 2018
6,4
Dobro
Robert od Filipini
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Nice Hotel”
Room is clean
Recenzirano 14 rujna 2018
5,2
Nilam od Indonezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
So small!”
I was booking another Silka last year and i’m happy for that experiance. Based on that, i choose silka seaview which closest to the city. But i think made mistake. The room was sooooo tiny with old furniture. First day i booked standard room, for 3rd and 4th day i booked deluxe room but i get the same room. I asked to the staff and they told me the different between standard room and deluxe room is level of floor. The breakfast was soooo standard too, You better check another hotel before booked this hotel.
Recenzirano 09 rujna 2018
8,8
Odlično
Ma od Filipini
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2018
Odlično”
The hotel is accessible to everything and anything!!!
Recenzirano 04 rujna 2018
6,8
Dobro
Leong od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2018
Second time staying in this hotel when in HK”
This is my second time staying in this hotel when travelling to HK. The reason was the location of the hotel was located quite convenient, where by accessing to MTR (Yau Ma Tei) was near. Along the night, Temple Street stalls was just nearby.
Recenzirano 03 rujna 2018
7,6
Vrlo dobro
Joan od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2018
Good place to stay”
Walking distance to MTR station. Near to convenience stores and places to eat. Rooms are a bit small but clean. Breakfast is free but strict on the number of persons eating. Toddlers who eat only a spoonful of cereal was charged a full meal. Staff not assisting in getting a taxi to airport. We were told to just go out the street and hail a cab.
Recenzirano 03 rujna 2018
7,2
Vrlo dobro
Abdul od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2018
Good Location”
The hotel is located at good location, the staff are friendly, however the room is too small
Recenzirano 27 kolovoza 2018
Thank you for your comments. We are happy to know you enjoyed our location. Hope to be of service to you soon again.
Odgovoreno 29 kolovoza 2018
Silka Seaview Hotel
5,2
Murat od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2018
Iznadprosječno”
The hotel room is very very small. 2 people can not even walk in the room same time. Everthing is so expensive in the hotel
Recenzirano 25 kolovoza 2018
6,8
Dobro
Chong od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Overall ok”
Well located, next to temple street. Used to stay here before but the room is not well maintained compare to my previous stay. Acceptable as not staying in the room all the time. Staff quite friendly.
Recenzirano 19 kolovoza 2018
Guests’ feedback always help us improve our service to the next better level and we thank you for your comments.. We are happy to know you enjoyed our location. Hope to be of service to you soon again.
Odgovoreno 29 kolovoza 2018
Silka Seaview Hotel
6,0
nok od Kina
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
business”
location is good but room is too small
Recenzirano 14 kolovoza 2018
6,8
Dobro
Vernice od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 7 noći u listopad, 2017
Dobro”
sheets were dirty, we felt itchy after they changes our sheets. But service was alright.
Recenzirano 05 kolovoza 2018
12345
Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

Natrag na rezultate pretrage

Natrag na izbor soba

|

Odbaci