Fantastično 8,6
na temelju 259 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 259recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 9,0
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

KWANGSIK od Južna Koreja
Solo putnik
Deluxe s pogledom na jezero
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Perfect Hotel
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Recenzirano 18 ožujka 2016

Donald od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
One of the Best Hotels in Hanoi
Breakfast, Location and Value
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Recenzirano 16 ožujka 2016

Shirley od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Very nice hotel.
Nice location. Good breakfast.
Recenzirano 11 ožujka 2016

Tuan od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
All good, except bus service
the price of bus service is not consistent
Recenzirano 25 veljače 2016

Sung od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Inexpensive hotel with friendly service
Cheap, friendly, centrally located
Overall a descent stay. But this is just a 1 star hotel, NOT 3.
Recenzirano 21 veljače 2016

Melanie od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Wonderful hotel
Recommended.
Recenzirano 07 veljače 2016

Kathryn-Ann od Australija
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Good value next to the lake
Location, quiet, staff
Great little hotel right near the lake. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. We stayed in a street view room, which has a little balcony onto the street, which was great. Not as big as the lakeview room and a bit damp/cold. The bathroom was very musty smelling. Great view though, and quiet for Hanoi. Staff are lovely.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Kathryn-Ann od Australija
Par
Deluxe s pogledom na jezero
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great location, lovely staff
Location, staff, view
Great little hotel right near the lake. The lake view room (703 I think) had a great view and was very comfortable. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. My omelette was a bit undercooked and the buffet wasn't as good as others we had elsewhere in Vietnam. But that's not a particularly big deal. The staff really made it a good stay.
Recenzirano 04 siječnja 2016

JEONGHWAN od Južna Koreja
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Good location and clean hotel
Good location. Clean and kind.
Good location!! Clean!!
Recenzirano 16 prosinca 2015

Patricia od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Nice hotel on quiet street
The staff, the neighborhood, cleanliness
The staff was kind, gracious and accommodating. The rooms were clean and comfortable.
Recenzirano 01 prosinca 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: