Vrlo dobro 7,8
na temelju 1782 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1782recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Mohd od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Satisfied
Super convinient! Highly recommended!
Recenzirano 26 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sally od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Value for money
Value for money but not much facilities can use. A bit old.
Recenzirano 25 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LUM od Malezija
Solo putnik
Economy - bez Prozora
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
facilities
Facilities need to be upgraded and maintenance services, as some did not working well
Recenzirano 30 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bruce od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior
Boravili ste 10 noći u travanj, 2016
Only issue was wifi sometimes would not let you log on
Ony issue was wifi at times would not let you log on. Slow and I mean slower than dial up. Hard to get out of very raised bath tub and if you are over six foot. Your head will it ceiling. But nice staff and clean room.
Recenzirano 24 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marjorie od Kanada
Obitelj sa malom djecom
Economy - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Very nice location
Very nice location in Phuket if you want to be near the place to be in Patong. Not expensive but a very good service and very clean. I will go back here if I need
Recenzirano 10 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ameya od Indija
Solo putnik
Economy - bez Prozora
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Value for money
The biggest plus with the hotel is its location. Everything is easily accessible from the hotel. The room was spacious and clean.
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fajim od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Holiday at Silver Resortel
Location, Service, Price
The room wifi was terrible. It was intermittent all the while we stayed there the whole 4 days. However there was a PC at the lobby for hotel users for internet surfing. No swimming pool was compensated by the location close to the beach. Free beach towels were provided for beach goers.No restaurant was not a problem as tons of restaurants are nearby. However Halal Thai food was scarce in this location. it was about 1.9km to the nearest Thai Food Halal restaurant. Price was reasonable for the room. The housekeeping did not have any bowls or spoons as there was no reataurant but the hotel staff was great in providing their own staff bowls! Great friendly service by the hotel staff.
Recenzirano 22 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

stephen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Economy - bez Prozora
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Nice place and location close to beach , shops, 2,600 massage parlours and restaurants.
Very good.
Recenzirano 09 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lei od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Good location, room is clean, toilet is big
quite and not far from beach or bangla road. polite and nice staff allow me to have late check out at 14 pm which my flight is 17 pm car pick up at 14pm
Recenzirano 09 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Abigail od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Fine hotel
Good location, clean rooms, massive beds, quiet at night. Pretty standard hotel. Handy having a 7/11 next door
Recenzirano 05 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: