Vrlo dobro 8,0
na temelju 63 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 63recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Yeo od Singapur
Poslovni putnici
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Clean, good service
Clean, good service, good location
Very good
Recenzirano 25 rujna 2014

Herman od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Luxury Club Sofitel Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
location, food, great room
clean and spacious room, nice breakfast, friendly staff
Recenzirano 09 kolovoza 2014

Herman od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Luxury Club Sofitel Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
location, food, great room
spacious and clean room, nice breakfast, friendly staff
Recenzirano 09 kolovoza 2014

Rosalia od Singapur
Poslovni putnici
Luxury Club Sofitel Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Your Regular Business Hotel
Gym, Location
Nothing in particular stood out for me. It was like your regular business hotel and as I was there during the non peak season. The cafe/bar at the lobby level has a view of the street outside. The orange juice was freshly squeezed and was good. The gym is adequately equipped and its open 24/7 which is ideal for me.
Recenzirano 07 srpnja 2014

KA od Hong Kong
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Harbin is a happening place during local holiday
Great services and very helpful and concierge. Room is tidy and clean with quality toiletries. Acceptable distance from main tourist sites.
No regret despite it is slightly more expensive than other options.
Recenzirano 09 lipnja 2014

ZHANG od Kina
Solo putnici
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
big, comfort, convenient
everything, wanda mall, cold winter
this hotel is the best in the city.
Recenzirano 25 travnja 2014

Mindy od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Luxury King soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Bad restaurant, good concierge
internet, concierge
Horrible experience at restaurant. Despite slow time, they consistently got orders wrong or delivered very slowly. Their overpriced wine was served about a 3 oz pour. Then they have a bizarre way of billing with deposit unless you have cash on you at all times. Their Haagen das scoop of ice cream was about the size of a small ping pong ball. Just totally disappointing experience for a rare weekend away to see the last of the Ice and Snow festival. Also the location of the hotel to this was extremely inconvenient. We spent a lot of time in smoky horrible taxis ripping off . The concierge staff though was incredibly helpful.
Recenzirano 26 veljače 2014

Larbi od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Decent hotel in a not so great location
International hotel standard, good staff, clean facilities
The hotel was fine, but not particularly well suited to winter activities. It's not particularly close to the Ice & Snow World, nor the main shopping drag, nor a lot of other activities, but taxis are very, very inexpensive in Harbin and nothing is really all that far away. Nothing is more than about 20 minutes (activity-wise) from the hotel by taxi. On foot, the area's a bit of a letdown. Don't let that take away from the fact that the staff is very helpful and the overall facilities are clean and well-kept.
Recenzirano 05 veljače 2014

Joanne od Filipini
Grupe
Superior King soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Best hotel in Harbin
Perfect location, friendly staff and comfortable bed.
Breakfast was a bit disappointing but the other restaurants were good!
Recenzirano 27 siječnja 2014

Hasril od Singapur
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
awasome
very clean & friendly staffs
it was a best hotel we had in harbin..very friendly staffs n the surprised is the give my husband a birthday cake when on hia birthday..n my hubby enjoy the cake so must.we will going to harbiin next year n will sty in this hotel again..
Recenzirano 10 siječnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: