Rezerviraj sada: Soho Hotel Semenyih

Dobro
Temeljeno na 136 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,5
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (136)Booking.com recenzije (119)
6,5
/
10
Dobro
Temeljeno na 136 recenzijama
Čistoća:6,1
Objekti5,9
Lokacija6,9
Usluga6,4
Vrijednost za novac7,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (136)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 54 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
FATT od Singapur
Par
4-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Goid”
Good location
Recenzirano 05 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Yoon od Malezija
Par
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Ok”
Centrally located with plenty of food stores nearby. Clean n secure. Would stay again
Recenzirano 02 listopada 2017
2,0
Jessica od Indonezija
Grupa
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Very disgusting even the towel i dont dare to wie my foot n the receptionist very impoite ”
The service very bad n all the things broken n the room very smelll i really have a nightmare to stay two nite there
Recenzirano 24 rujna 2017
2,4
Rofiza od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Prihvatljivo”
Surrounding neighbourhood feels unsafe because it's full of foreigners. No kiblat signage in the room and a lot of cockroaches crawling on the floors and walls.
Recenzirano 31 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
JASNI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Easy access to Semenyeh Area Notts Univ”
Just one night stay is ok.
Recenzirano 25 svibnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Yoon od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
OK stay”
Room was clean and quiet since I had a no window room. The location to where I had my business, was just perfect. Parking was just by the roadside of a very busy road and it was free as it was a weekend. Price wise ok for a budget night's rest. Staff all black faces, at check in time, was first. A different girl showed an even blacker face on check out, when I was trying to help by informing her that the sink tap was dripping and wasting water. No thank at all, rather she showed a very long and black face. How to improve!
Recenzirano 16 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Yoon od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Best location if you have business near their town”
Place was best in terms of location for us since we had business nearby. Overall the stay was ok, very basic and clean enough for a decent night's rest. Although we had a room with no window, but could still hear some loud kids' noises late that night.
Recenzirano 13 travnja 2017
8,8
Odlično
Li od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Nearest got a lot of shop and hotel is clean.”
Nearest the Econsave, MyDin, coffee tiam and nasi kandar, got a lot of parking lot. Hotel is clean.
Recenzirano 31 ožujka 2017
6,8
Dobro
Fakhrul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Not bad”
Excellent!
Recenzirano 18 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
JASNI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Vrlo dobro”
the only available at Semenyeh Area...so take it or leave it.
Recenzirano 13 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
Joo od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
small budget hotel”
very noisy due to near the main road
Recenzirano 16 prosinca 2016
6,4
Dobro
Rosdan od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
OK”
No Comment
Recenzirano 13 prosinca 2016
6,0
Yoke od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
broga”
SFSG
Recenzirano 23 studenog 2016
6,0
Yoke od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
broga travel”
no comment
Recenzirano 23 studenog 2016
8,4
Odlično
Lim od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Value For Money and good location”
good location, cheap room
Recenzirano 07 studenog 2016
4,8
Chong od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Not recomended”
Smelly room
Recenzirano 06 studenog 2016
3,6
KengYew od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Improve the cleanness”
When we sleep on the bed, the bed has heavy smelly. I bet they are never change the bedsheet after the previous couple! When we request to change room, an Indian staff in phone is talking with bad attitude, even we went down to counter meet him, he was showing us black face. Btw, here has another staff which is Chinese is good attitude and assist us well. About the Indian staff, i dont think he has any professional hotel management training before!
Recenzirano 04 studenog 2016
4,4
Yong od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Not Really Nice”
Location not really good because in town area and a lot of noice. Car Parking not good until my mum car moved by the road workers to other places without notice.
Recenzirano 24 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
Muhamad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
No Water supply”
No water supply
Recenzirano 26 rujna 2016
5,2
Fook od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Bad”
Improve more in cleanliness
Recenzirano 24 rujna 2016
4,8
OOI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Terrible staff, disappointing service- why can't the hotel hire another cleaner?”
The hotel with 50++ rooms only has one cleaning staff. So when we checked in at 2pm we have to wait for another hour for the room to be ready. After 6 hours of travelling, we really needed some rest but no, they make us wait, half-asleep at the lobby. Then there's the bathroom. No exhaust fan nor windows present and soon it became smelly. Then the bathroom door was locked accidentally due to poor design, so we asked the staff to help us unlock it. They said ok wait for a while. But they never showed up to unlock the bathroom. Then there's the wifi, connected but with no internet access. Asked them about the problem, yeah they say they'll look into it. But until I checked out next afternoon the wifi still cannot be used. Only at the lobby where the hotel staff is present has Internet access. If I've not been so tired I would've gave the hotel staff a lecture on their irresponsible attitude towards the customers.
Recenzirano 19 rujna 2016
9,2
Izvanredno
muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Minor issue”
There's cockroach at my blanket, and the pillow is stinky. Change it regularly please.
Recenzirano 16 rujna 2016
4,4
Kok od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Cleanliness issue”
First impression when entering into lobby was good: very clean and nice lobby. BUT, bad impression came in when talking to the receptionist. I greeted her with friendliness but the expression on her face was not welcoming at all and feels like she was so unwilling to serve us. Then about the room, we were so disappointed with the cleanliness of this hotel. Firstly, there was some menstruation blood left on the bathroom floor. I guess they did not even wash the bathroom properly. Bathroom wall was full of stain. Secondly, the pillow cases were disgusting. There were black stains all over it. I guess cleanliness is not a top priority to them. I definitely will not recommend this hotel, just like I will never revisit this hotel again.
Recenzirano 29 kolovoza 2016
9,6
Izvanredno
Kunjin od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
First stay at this hotel”
This hotel has a strategic location in terms of having shops n eateries just beside. The only weak point is that the bathroom has a leak ceiling and quite a smell with drops of water onto your head while you bath. So i tried to avoid it but having my shower away from the spot where i have to extend the shower away which is not quite comfortable to do. Other than than the price is very affordable and valie for money.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
3,6
Azrizan od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" s Prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Cannot sleep in this hotel”
The room was dirty and not well constructed. Eventhough only 3 months operations but in bad condition. The room is not "Noise_proofed" Very loud and clear vehicles sound from the road just beside the hotel. Very loud and I can't even sleep properly. The elevator is dangerous. The elevator door close very fast and make huge noise. There is no permit and no inspection notice in the elevator. Will not stay here anymore
Recenzirano 17 kolovoza 2016
9,2
Izvanredno
WAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
New Hotel”
Just nice
Recenzirano 29 srpnja 2016
9,2
Izvanredno
kokhing od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Very good ”
Very comfortable and clean. Nice mattress. Quiet air-cond. Location is good. Value for money.
Recenzirano 27 srpnja 2016
4,8
Tan od Malezija
Grupa
Super Obiteljska
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Lack of cleanliness”
cockroach in the room, running on the bed.
Recenzirano 04 srpnja 2016
6,0
MOHAMMAD od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
好!”
非常不错,满意十足!
Recenzirano 18 svibnja 2018
5,2
Yow od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2018
吵”
地点很吵~房间不干净~厕所没抽风机~
Recenzirano 19 srpnja 2018
3,6
Ze od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Super Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Prihvatljivo”
感觉有很多印度朋友住在酒店 , 隔音差
Recenzirano 12 listopada 2017
7,2
Vrlo dobro
LIM od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
整体不错,不过房间有大蟑螂”
整体不错,不过房间有大蟑螂
Recenzirano 18 studenog 2016
4,0
Halizah od Malezija
Grupa
Super Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
penyambut tetamu seolah tidak mengalu-alukan kami. Bilik berbau rokok yang kuat. Tidak beri kerjasama sepatutnya
Recenzirano 28 prosinca 2017
3,2
nor od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
bilik berbau dan tandas tidak dicuci bersih. telah terkena jangkitan kudis setelah tidur semalaman”
Pastikan tilam, cadar, selimut bersih utk pelanggan kerana kami telah membayar dengan harga yang mahal. ini kerana ada lebih byk hotel yang murah tetapi bersih dan layanan staf hotel yang mesra
Recenzirano 22 svibnja 2017