Fantastično 8,1
na temelju 233 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 233recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Lim od Singapur
Poslovni putnici
1 soba deluxe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
Alex Lim
Comfort Room , Cleanliness , Good Wifi
Good stay as overall are good
Recenzirano 25 srpnja 2015

Iwan od Indonezija
Poslovni putnici
1 soba deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Clean big room
Near to my customer's office.
It was my second. And I like to stay here. Friendly staff, big and clean room
Recenzirano 23 srpnja 2015

Trung od Vijetnam
Solo putnici
Executive Studio
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
nice place, small bathroom though.
bed, location, breakfast
spacious room but bathroom a little too small for my taste. could better with better wifi range
Recenzirano 07 lipnja 2015

Chia od Singapur
Poslovni putnici
Executive Studio
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Nice residence, but not a very good location
Services, Room and comfort
Good services from the staffs, and the room is really comfortable and big.
Recenzirano 05 svibnja 2015

CY od Singapur
Poslovni putnici
Executive Studio
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Convenience, Comfortable, Nice
Comfortable room, good language skill staff, central location.
The room was really large and comfortable. It is also centrally located in Hanoi near to supermarket. Transportation was available from the hotel to access to any parts of Hanoi city and the airport. Staffs were good in English language.
Recenzirano 02 veljače 2015

Robert od Njemačka
Solo putnici
Executive Studio
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
All good
Cleaness, Spa, Room Confort
All good
Recenzirano 23 prosinca 2014

Hyojin od Južna Koreja
Poslovni putnici
1 soba deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
money.family mind
samsam
No probrem
Recenzirano 18 prosinca 2014

Clayton od Kanada
Parovi
Executive Studio
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Exceptional Customer Service
the staff
We thoroughly enjoyed somerset we ended up staying there a second time on our way back through Hanoi! The staff went above and beyond to make sure we were taken care from the reception to concierge everyone was exceptional!
Recenzirano 12 prosinca 2014

Ken od Nizozemska
Poslovni putnici
Executive Studio
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Great location in Hanoi
Nice hotel, clean, and centrally located
The Hotel was great, good facilities. The breakfast was at Highland coffee next door, I believe one can just order the breakfast instead of including this into the room fee. Good choice!
Recenzirano 04 prosinca 2014

Wen od Malezija
Parovi
Executive Studio
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
Awesome
Excellent
excellent services provided. Great food and good value for money. The location is abit far from city center, however you can reach easily by bus. Bus quite frequent drive you to the old quarters. There is supermarket near by, it is walking distance around 5mins.
Recenzirano 09 studenog 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: