Rezerviraj sada: Stallions Suites Penang

Dobro
Temeljeno na 261 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,9

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (261)Booking.com recenzije (154)
6,9
Dobro
Temeljeno na 261 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,1
Objekti6,4
Lokacija6,9
Udobnost sobe i kvaliteta7,1
Usluga6,9
Vrijednost za novac7,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Standard Double
Standard Twin
2 sobni apartman Deluxe
2 sobni apartman Executive
Sortirano prema
Prikazuje se 149 komentara potvrđenih gostiju
10,0
Izvanredno
K od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good”
Good
Recenzirano 11 rujna 2017
6,4
Dobro
Masirah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
The rooms clean n big”
Front staff friendly
Recenzirano 11 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Nurul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Value for money”
Room was huge for us, bigger than usual deluxe room in other hotels. Both room and toilet was super clean, no weird smell on the bedsheet. The bed and pillows were comfy. Location is strategic between Batu Ferringhi and Georgetown. Parking is available and free. Overall it was a great stay
Recenzirano 10 rujna 2017
8,0
Odlično
BENI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Executive
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
GOOD CONDITION ROOM.
Recenzirano 08 rujna 2017
6,8
Dobro
Fatin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Affordably ”
Every time me & family visit Penang, staying in Stallion is a must. strategically located & easy access to all major road. There are mini mart, restaurant and swiswimming pool. If you are looking for a affordable stay, Stallion is the right one.
Recenzirano 02 rujna 2017
10,0
Izvanredno
K od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Business”
Wery2 good contisan
Recenzirano 30 kolovoza 2017
6,0
Mk od Malezija
Poslovni putnik
Standard Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Iznadprosječno”
Easier for parking. Se rounding no shop no shopping complex unless you have to drive out. There are always a hidden charge for few ringgit
Recenzirano 31 srpnja 2017
6,8
Dobro
Tek od Malezija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
staff problem”
staff delay my check in time,i settle payment throuth credit card,but staff still want to collect payment from me
Recenzirano 24 srpnja 2017
6,4
Dobro
muhammad od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Dobro”
At the night it kind of scary movies. Very silent.
Recenzirano 18 srpnja 2017
5,6
mohammad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Iznadprosječno”
satisfactory.
Recenzirano 01 srpnja 2017
6,4
Dobro
Fatin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Value for money”
Near to E-Gate where you can find Starbucks, Old Town White Coffee, Sushi King, Tesco, etc. It's suitable for all. Definitely will come back.
Recenzirano 01 srpnja 2017
8,8
Odlično
Flora od Malezija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Executive
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Good”
Good service
Recenzirano 27 lipnja 2017
7,2
Vrlo dobro
MOHD od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Value for money”
Spacious room. A lot of free parking available.Could be more helpful if can place hotel signboard as a guidance for first timer like us.
Recenzirano 14 svibnja 2017
8,4
Odlično
Faizal od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste 3 noći u travanj, 2017
Value for Money”
Good location and you get for what you paid!.
Recenzirano 11 travnja 2017
6,8
Dobro
Boon od Malezija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Spacious ”
Value for money
Recenzirano 09 travnja 2017
9,6
Izvanredno
HANS od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Spacious and convenient”
There's a swimming POOL!!!!!! spacious room and clean place. Only complain I have was the corridor can be a little noisy if people walks by. other than that, its a good place.
Recenzirano 15 ožujka 2017
3,6
Craig od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standard Double
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
BEWARE of additional charges”
WARNING! After paying Agoda in full prior to arrival, this hotel charges additional fees at check-in that they refer to as a “local” tax. As I’ve never been charged a “local” tax at any other hotels in Penang or anywhere else as a matter of fact, I find this a bit of a dubious practice. In addition, they continue to advertise a fully functioning fitness center (gym) that does not exist. Its a pity as this hotel has a lot of potential that is being overlooked due to a few deceptive practices. The staff were pleasant enough.
Recenzirano 07 ožujka 2017
6,4
Dobro
Mk od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Dobro”
Stallions Apartment.
Recenzirano 02 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
MOHAMAD od Malezija
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
good”
nice swiming pool
Recenzirano 17 veljače 2017
7,2
Vrlo dobro
Prakash od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
Good location, near Tesco and Penang Bridge...
Recenzirano 10 veljače 2017
6,8
Dobro
AZIYATI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Staff not friendly”
Overall good only staff not friendly,no smile..
Recenzirano 02 veljače 2017
4,8
nurulhuda od Malezija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Isis issues”
I arrived to the hotel around 10.30pm but already informed them that i would like a late check in. Upon registration the staff ask for my confirmation proof by agoda. So i asked him what happen if I accidentally delete the email, he said he would never let me get the room. So i asked why and he said, due to ISIS ATTACK which i felt stupid as i am MALAYSIAN and i have a blue IC with me. (The confirmation slip is more important than my IC) So i asked again to the staff what if i booked for my sister and i am not coming together with her? He said that he would never let my sister get the room because the one who made the deal is not there. We are from KL. Is he suggesting that i am coming together with my sister to penang just to show myself upon registration?. What s ridiculous reason. He said that this is the new rules. I promise i will never book or promote the hotel again.
Recenzirano 23 siječnja 2017
6,8
Dobro
N.Hasnol od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
value for money”
suitable for my family
Recenzirano 05 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
LO od Malezija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2016
Value hotel”
Big car park, room ok, big swimming pool.
Recenzirano 27 prosinca 2016
6,8
Dobro
Nadeem od Pakistan
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Executive
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2016
Recommended for family with kids”
All good except internet :) We stayed at their executive suite. highly recommended for family with young kids.
Recenzirano 26 prosinca 2016
5,2
Nisar od Pakistan
Obitelj sa malom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Bad location and rundown building with poor wifi”
Location was far away from everything. Need to have ur own car to commute freely. building is old and furniture is also very old. no safe deposit inside the room. Only thing i like was the cooperative staff. if you lose your access key u will be charged MYR 20. Disappointing wifi connection.
Recenzirano 25 prosinca 2016
6,8
Dobro
Oni od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Clean hotel”
Quite and clean place
Recenzirano 18 prosinca 2016
4,0
chengbee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
The staff are not helpful and friendly. The cleanliness of the room is very poor.”
The water heater handle was broken and the toilet is not very in good condition.
Recenzirano 08 prosinca 2016
6,8
Dobro
Arivan od Malezija
Grupa
2 sobni apartman Executive
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Satisfactory - 2 room executive suite good for small group”
Booked the 2 room executive suite - room was clean, beds well made, bathroom was also clean. A bit of an old building, and could be clearly seen the moment you step into the lift, but satisfactory for the price paid nonetheless. Hot shower wasn't working in one of the two bathrooms though. Other than that, you could fit 20 people into this space, but sadly there's only bed for 4. Value for money if you're travelling in a group, and don't want to take separate rooms. Facilities - only thing available was the swimming pool, which was good enough for a chilling dip. Ample of parking space available as well. Location - very close to Georgetown and other attractions, provided you have your own transport.
Recenzirano 05 prosinca 2016
6,0
Kavitha od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
very good!!”
it was really good hotel and the swimming pool was very clean. the staffs are very friendly. highly recommended
Recenzirano 03 prosinca 2016
8,4
Odlično
Melvin od Malezija
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good”
Need to provide toiletries and coffee packs
Recenzirano 30 studenog 2016
6,0
irene od Malezija
Grupa
Standard Double
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Value for money”
Value for money, friendly staff & good location
Recenzirano 30 studenog 2016
6,4
Dobro
chow od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Room & toilet are quite clean”
Be prepared to bring your own toiletries, shower cap and hair dryer. Ample parking lots for cars.
Recenzirano 18 studenog 2016
2,4
Rory od Kanada
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Everything closed for good”
Offered pool table, restaurant and gym but when we arrived we were told they had been "closed for good". Spend a couple bucks extra and stay in georgetown you wont regret it
Recenzirano 21 listopada 2016
6,4
Dobro
aminuddin od Malezija
Solo putnik
Standard Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
location not ok”
couldn't find walk in distance restaurant. this is ok if you have a transport..
Recenzirano 08 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
Chu od Malezija
Solo putnik
Standard Double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
nope”
nope
Recenzirano 05 listopada 2016
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Spacious room.. friendly staff.. ample park..”
Value for money..
Recenzirano 03 listopada 2016
6,8
Dobro
Zalilahwati od Malezija
Par
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
ok”
ok
Recenzirano 14 rujna 2016
5,6
Nina od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
hotel no facilities”
old hotel. need refurbishing. no facilities. Need transportation to hotel.
Recenzirano 13 rujna 2016
8,4
Odlično
Jason od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Great hospitality by the employees and nice room from the ambience/design to comfortability”
etc
Recenzirano 05 rujna 2016
7,2
Vrlo dobro
azrin od Malezija
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Worth ”
If you wish to stay here for the night, comfortably and not to enjoy the facilities, then this is the best choice for you
Recenzirano 24 kolovoza 2016
6,8
Dobro
Adele od Australija
Obitelj sa starijom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Shameful customer service”
Beautiful pool, lovely weather. Awesome fantastic room. A lovely house keeping lady. Location was far from centre but it was quite. What really let it down was the desk staff. A hassle to order a taxi for us, told to download app and use our own phone, which we did not have. Next time we asked, we were told we should have asked the last taxi driver the night before who dropped us off at the Stallions hotel, arranging todays pick up. A lady customer service attendent with a short bob hair do,was happy to arrange our taxi to the airport with no fuss. For the poor service and extra costs to get into town we will stay elsewhere. This is the first time ive ever left a poor review but the staff left a bad taste.
Recenzirano 18 kolovoza 2016
7,2
Vrlo dobro
Cavin od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Poor Wifi Connection”
Area with poor connection in WIFI or Data Plan.
Recenzirano 16 kolovoza 2016
8,4
Odlično
Shaiful od Malezija
Poslovni putnik
Standard Double
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good Stay Experience...Fuss Free!!”
Value for money..helpful overnite reception. (Sorry I forgot this name)
Recenzirano 15 kolovoza 2016
6,4
Dobro
Mohamed od Belgija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
short cultural break”
Nothing exceptional, far away from downtown...taxi fee was varying from 15 to 40 MYR for same trip. That's was really disappointing. Better to stay in Georgetown for few dollars/euro more
Recenzirano 08 kolovoza 2016
6,4
Dobro
athifah od Malezija
Par
Standard Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
value for money”
nothing
Recenzirano 27 srpnja 2016
7,6
Vrlo dobro
Fatin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Strategic ”
Conveniently located to town , to highway and to F&B. Wifi need to be enhanced and room is big.
Recenzirano 10 srpnja 2016
7,6
Vrlo dobro
LEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
holiday”
good location to the main road.
Recenzirano 09 srpnja 2016
7,6
Vrlo dobro
Foo od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Value for money”
Overall satisfactory.
Recenzirano 24 lipnja 2016
6,8
Dobro
KHOO od Malezija
Grupa
Standard Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
MY ROOM HARD TO CONNECT TO WIFI”
EVERYTHING OK, EXCEPT CONNECT TO WIFI AND DIGI LINE AT MY ROOM ABIT NOT STABLE
Recenzirano 23 lipnja 2016