Fantastično 8,4
na temelju 1786 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1786recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Deidre od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good hotel!
...
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sarah od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Deluxe
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Great location
I thoroughly enjoyed my stay here, and my friends did as well! The location was great, just a few minutes walk to the beach and food. I loved that the hotel provided beach towels and a beach mat! The staff were great and responsive when we needed things. The lady at the activities desk was so helpful and nice. Staff were able to understand us, even though we only spoke English. I stayed at a hotel in Patong after staying here and I definitely regretted moving to a different area and different hotel. Would definitely stay here again and recommend to friends!
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rahman od Afganistan
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Fabulous
It's one of the best hotels I booked in Thailand! would come back again as I have a chance!
Recenzirano 23 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steven od Australija
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 8 noći u travanj, 2016
ok at best
Great location but room was not to good
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jongkon od Tajland
Grupe
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good Location, Beyond Expectation
The location was so nice -- just a couple minutes to the beach. Good service and kind support from staff. The room was comfortable -- spacious, big bed, big bathroom. I liked the swimming pool even though I didn't try. Definitely come back here again. Highly Recommend!!
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Novi Zeland
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
great stay
Great hotel value for money large room free mini bar and great breakfast and nice staff
Recenzirano 12 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FADI od Tajland
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 7 noći u travanj, 2016
Comments
Very small Gymnasium!!
Recenzirano 08 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Raul od Filipini
Grupe
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 8 noći u travanj, 2016
5th Stay
5th stay here. Best value for money in the area. Perfect location, a few minutes walk to the beach, restaurants, mini-marts, you name it. It's close. It's starting to show some wear though, and a quick fixer-upper will do the trick.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lim od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Best hotel
Went for a short 4 days 3 night stay at Sugar Marina Art. Everything was excellent. Highly recommended. 5 min to Karon beach.
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Perfect hotel in Karon
Very clean hotel, clean pool, breakfast was good with plenty to choose from. Best of all was the location walking distance to many restaurants, bars, and the beach. Would definitely stay here again.
Recenzirano 16 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: