Rezerviraj sada: Sunset Valley Holiday Houses

Odlično
Temeljeno na 41 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,2

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (41)Booking.com recenzije (33)
8,2
Odlično
Temeljeno na 41 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,3
Objekti8,8
Lokacija8,0
Udobnost sobe i kvaliteta8,2
Usluga9,0
Vrijednost za novac8,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Deutsch
Français
više
Vrsta sobe
Gate Kuća
Garden Kuća
FarmerskaKuća
Forest Kuća
više
Sortirano prema
Prikazuje se 38 komentara potvrđenih gostiju
2,0
salah od Saudijska Arabija
Obitelj sa malom djecom
Forest Kuća
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2013
it was crazy night ”
nothing good in this hotel its very bad motel
Recenzirano 27 lipnja 2013
8,7
Odlično
Edzra od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Field Kuća
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
Brings back memories of Kampung Days”
The ambience, the location and the serenity. Facing the paddy fields was wonderful coupled with the traditional Malay Kampung houses. Especially nice when it rains. Very close to nature and an authent
The stay was great..Just nice. The owners were friendly and helpful showing us around the place and even their own home. Each house has its own history and special features. I hopw they wont do it up too much. Will definitely make this a must stay for future Langkawi visits.
Recenzirano 25 lipnja 2013
9,2
Izvanredno
Rudolf od Austrija
Par
Field Kuća
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Würde ich immer wieder Buchen”
Wir waren vier Nächte im "Field House" untergebracht. Grosse Terrasse mit vielen Sitzmöglichkeiten, und wunderbaren Ausblick auf die Reisfelder! Man sehr viel Platz und auch der Swimmingpool ist super gelegen. Freue mich dort wieder einmal zu buchen!
Recenzirano 09 siječnja 2018
9,0
Izvanredno
Damian od Njemačka
Obitelj sa starijom djecom
Paddy House
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2014
Entspannung pur in traumhafter Umgebung”
Wunderschönes Haus, tolle Aussicht, gepflegter Pool
Die traditionellen Häuser sind sehr liebevoll eingerichtet. Es war wirklich etwas besonderes für uns dort zu wohnen. Man ist "Selbstversorger", auf Wunsch wird ein kleines Frühstück angeboten. Ruhige Lage mit einem schönen Garten und gepflegtem Pool. Aussicht über Reisfelder ist fantastisch. Aufgrund der Lage benötigt man Roller oder Auto um die Insel zu erkunden. Die Besitzer sind sehr freundlich und jederzeit hilfsbereit. Ein Highlight unserer Reise!
Recenzirano 24 ožujka 2014
9,0
Izvanredno
Sandra od Njemačka
Par
Paddy House
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
Sehr entspannter Aufenthalt in ruhiger Umgebung”
Traditionelle Architektur, freundliche Besitzer, abseits des Trubels
Die Anlage liegt im inneren der Insel und man benötigt einen Roller oder ein Auto. Dafür hat man eine schöne Lage in der Natur und ist abseits des All Inklusive Trubels. Wer etwas individuelles sucht ist hier richtig, man wohnt in traditionellen Holzhäusern. Die Besitzer sind sehr freundlich und helfen bei allen Fragen weiter. Wir können Sunset Valley nur empfehlen.
Recenzirano 03 ožujka 2014
10,0
Izvanredno
severine od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Field Kuća
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
merveilleux séjour”
confort, charme, tradition et modernité
Sunset Valley est un endroit merveilleux, parfaitement entretenu, géré avec efficacité et attention par Gudrun et David, des personnes très serviables et sympathiques, à rencontrer absolument ! les maisons traditionnelles malaises ont été rénovées avec brio et modernité, tout en gardant le cachet de l'ancien. Le cadre alentour est superbe, le petit déjeuner excellent et copieux, la piscine est un enchantement supplémentaire. je recommande chaudement cet endroit fabuleux.
Recenzirano 01 ožujka 2015
7,0
Vrlo dobro
THIERRY od Francuska
Par
Forest Kuća
Boravili ste 7 noći u veljača, 2014
Très bien mais pas si calme qu'espéré.”
- Accueil excellent, très cordial par un couple charmant, efficace, serviable, attentif, discret, on est en parfaite sécurité. Les jardin est magnifique, les maisons belles, la piscine superbe
en + : le jardin, la piscine, l'accueil, le confort, l'organisation générale (le petit magasin d'approvisionnement de base, bien conçu, utile à prix raisonnable, la facilité à faire les excursions. en - : pas aussi calme que ce que nous espérions (chiens qui aboient trop, bruits de route et rodeo moto en fin de journée)et certaines maisons sont moins espacées et isolées que nous le pensions au vu des photos.
Recenzirano 08 ožujka 2014
9,3
Izvanredno
Irina od Rusija
Obitelj sa starijom djecom
Forest Kuća
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
отлично подходит для семейного отдыха”
тишина, спокойствие, умиротворение
Мы отдыхали семьей из 3 человек. В Сансет Веллей домики расчитаны на 4 человек, так что мы прекрасно разместились. Мне очень понравилось, что дома обладают историей, им по 50-100 лет. Кровати, правда, жестковаты, но это в Азии норма. Очень приятная спокойная атмосфера. Готовить можно самим, в домиках есть кухни. Обязательное условие - иметь машину, так как Сансет веллей находится в глубине острова, и доехать можно только на авто. Однако это не проблема, так как только на машине можно нормально осмотреть весь прекрасный остров.
Recenzirano 17 listopada 2014
7,3
Vrlo dobro
Raziya od Kazahstan
Solo putnik
Gate Kuća
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
Отдых на дикой природе”
Природа, отзывчивый персонал, тихий район
Отель очень понравился! Отзывчивые хозяева и персонал. Понравилось удобство в домиках, бассейн с ионизированной водой, природа вокруг отеля и тихий район. Не понравилось, что рядом с отелем нет магазинов и рынков. Но, по любым возникающим вопросам можно обращаться к Гудрун.
Recenzirano 25 svibnja 2014
6,0
cindy od Nizozemska
Obitelj sa malom djecom
Forest Kuća
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Mooie locatie, slechte bedden”
Lokatie is heel mooi, bedden zeer slecht. Door luchtvochtigheid stinkt het beddengoed
Aardige eigenaars. Huis niet heel schoon Veel insecten poep. Beddengoed ruikt heel muf door vochtige klimaat. Lokatie mooi.
Recenzirano 12 kolovoza 2015
3,0
saleh od Saudijska Arabija
Grupa
Forest Kuća
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
ااخدم نفسك بنفسك”
المنطقة المحيطة به
بعيده عن جميع الخدمات مثل البقالي والتسوق والتكاسي والمطاعم ،، لايوجد فيها خدمات تغيير الفرش ونظافه الغرف كل يوم ،،، اختصار لا تصلح للسكن وخاصه العوائل
Recenzirano 19 prosinca 2014
8,0
Odlično
Bing od Kina
Par
Garden Kuća
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
位置偏,景色不错”
独栋的木质别墅,很有特色,不知道是年代久远了还是本身就是这样的构造,房间的密闭性不好,阳光充足的时候室外的热风呼呼的灌进屋内,导致我们只能出去避暑。屋内有一个空调,一天收25马币的使用费,但是杯水车薪,下午的时候根本不起作用,只能坐在空调底下才能感受到凉风。我是怕热的人,所以感觉不是太好。再说说位置吧,我是租车自驾的,不租车千万别来,即使我租了车也感觉去哪都好远,出去一趟不管去哪最少二十分钟车程,开的我痛风差点犯病。总体来说酒店风景秀美,饲养的猫咪粘人可爱,室内设施比较全,有许多生活用具,位置非常偏,wifi时有时无,蚊虫众多,地板走路噪声大,全英语沟通,住惯了现代化酒店的朋友可以找到新鲜感,怕热怕蚊虫的朋友慎选。
Recenzirano 19 ožujka 2018
8,0
Odlično
Zhu od Kina
Obitelj sa starijom djecom
FarmerskaKuća
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
环境优美”
适合放松度假游~
Recenzirano 22 srpnja 2017
8,0
Odlično
Zhu od Kina
Grupa
Garden Kuća
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
适合度假游!
Recenzirano 22 srpnja 2017
8,3
Odlično
zhengzhong od Kina
Grupa
Forest Kuća
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
special experience”
房间特色 服务
房间是传统民居,很有气氛,员工是个菲律宾人,非常周到,我和她聊天聊的很愉快。整个地方非常漂亮,而且安静。 不足就是传统民居的不足,蚊虫比较多,有的时候确实受不了。
Recenzirano 31 kolovoza 2014
8,3
Odlično
xiaodan od Kina
Obitelj sa malom djecom
Forest Kuća
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
我的父母很喜欢”
环境好,整洁,可以自己做饭
我的父母很难喜欢这里,位于兰卡威的中部,虽然看不到海,却有很美的山景,也凉快,很安静,整个酒店只有十几个客人,有很干净的厨房,虽然不提供早饭,但我母亲每天自已做饭很开心,厨房里有充足的工具,附近可以买到食材。我们住的foresthouse干净明亮,很原生态。还有一个漂亮的泳池,小超市。后面是一大边橡胶树林。缺点是房间密闭性差一点,蚊子,蚂蚁很多,总之,留下了美好的回忆。
Recenzirano 24 veljače 2014
8,0
Odlično
Miyoshi od Japan
Par
FarmerskaKuća
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
田舎暮らし”
街から離れた農村の中にあるマレー式一軒家。 鳥やリス、トカゲ、ムササビなど野生動物に囲まれて非日常を体験できる。
Recenzirano 14 srpnja 2016
8,3
Odlično
YOSHIKO od Japan
Par
Paddy House
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
ノンビリできる”
スタッフが親切、癒される、のんびりできることろ
年末このホテルで5泊しました。我々にとって、初めてバンガローでの宿泊で、しかも築180年マレー風の建築物で宿泊は主人が大喜びました。 私たちの飛行機が遅れて、その上スーツケースが届かなくて、到着予定間より1時間以上遅れました。迎えにきて頂いたオーナーのDavidは待たせていただいて、それも嫌な顔一つもせず、とても好印象でした。 ホテルについて、部屋を案内していただいた後に「ご飯はまだですね」と、すぐ奥さんのGudrunを呼んでいただいて、私たちがすぐ食べれそうな小さいショップで売ってる食品を紹介してもらいました。 朝ごはんはユーロピアンスタールで、私たちの口に合いませんでした。それは食文化の違いで、決して不味いというわけではありませんでした。 私たちの片言の英語で、Gudrunは一生懸命理解しようとしていました。いつもニコニコしてとてもフレンドリーでした。 部屋には小さいキッチンがあって、簡単は食事を作ることができます。バスタオルは毎日交換してくれませんが、1月のランカウィは乾季なので、毎日交換する必要はありません。 Sunset Valley は名前の通り、夕日がとても綺麗でした。長閑な田園風景の中、ワンちゃんと猫ちゃんたちに癒されました。 また、次回泊まりたいと思います。その時、英語力を付けていろいろ喋りたいと思います。 どうも有難うございました。
Recenzirano 08 siječnja 2016