Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 653recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Jennifer od Malezija
Solo putnik
Executive soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2012
Easy to go to town,outside a lot shop ;)
Friendly staff,big room, breakfast so so
Recenzirano 27 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

arawansa od Tajland
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
may
location,friendly staffs,good service
Recenzirano 29 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dhilla od Indonezija
Par
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2012
good sleep
good location, breakfast buffet, free massage
it was good enough, not crowded, easy walk from market, no other facilities so it just good for sleeping as we spend most of our time outside
Recenzirano 26 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jensen od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Great Value
Location, Location, Location
Bed is comfortable, location is really great. Wifi signal a little weak.
Recenzirano 27 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jennifer od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Executive soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Nice Hotel on Ma May
bath tub, internet, caring staff
This is a good hotel for under 25 dollars. The staff is quite caring, and showed concern when I wasn't feeling well and missed meals. They arranged airport pickup that I thought was fine. Sometimes they were a little pushy about booking tours. I think some of the plumbing should be checked, though it wasn't a huge problem. The wifi was unstable at times.
Recenzirano 12 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KOSAL od Kambodža
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
It's located in the good place with the good price
Good location, good price and comfort
its short time but great
Recenzirano 04 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sulistyo od Indonezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
breakfast not good
location is good
Recenzirano 21 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Raymund od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Executive soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Great value in the middle of old quarters
Location, big executive rooms, staff attitude
The hotel location is excellent if you want to be in the midst of the vibe of the old quarters. This is great specially during weekends when the street gets closed down to vehicular traffic to provide space for sidewalk food stalls. The weekend night market is also just a few meters away. Room wise, the executive suite on the 5th floor was bright and spacious. It was overlooking the busy street but noise level was tolerable. They had a tub (which had inconsistent hot and cold water) though a shower head would have been better. While the dining options in the hotel is nil, there are LOTS just right outside. They are in the midst of renovation and changing name so should be better. Overall, it's a basic place with good value for money.
Recenzirano 06 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sazid od Bangladeš
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
it was my surprise to upgraded into suit room
location
It was good....the breakfast is definitely noy 3 stat standard ...but i was really happy to upgraded into suit room ....loved the stay of my couple of night in hanoi
Recenzirano 09 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jun od Novi Zeland
Par
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Returned for a comfortable second stay
Location, front desk and affordability.
Recenzirano 30 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: